Какво означава ника ви?

• 11 862
  • 188
  •   1
Отговори
# 90
  • В Космоса
На Санскрит Акаша означава "етер". В Индуизма е основата на всички материални неща и един от петте елемента, най-малкия, създаден от астралния свят.

Аз да си допълня, че като се регистрирах, четях някаква източно духовна книга и тъкмо нещо за Акашовите записи бях стигнала и от там и Акаша.

Отива ти и на визията Peace

О, одухотворена ли е? Crazy

Laughing Hug

# 91
Хич не ми дремеше как ще се казвам, когато се регнах тук.  Вкарах първата дума, дошла ми на ум.
След години осъзнавам истината за лафовете по отношение на подсъзнателното..

# 92
  • Бургас
Направете тема за най-тъп ник и ще го спечеля.
Когато се регистрирах,мислех че трябва да бъда с името си.
Никога преди това не бях помирисвала форум. Embarassed

# 93
  • София
славкеHug

Таис е била известна гръцка хетера, от времето на Александър Велики. Като тийн прочетох романа на Ефремов 'Атинянката Таис' и полудях по нея  Crazy
После учих (но недоучих) гръцка филология, та се влюбих и в древногръцката история, език и литература  Heart Eyes

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B0%D0%B8%D1%81

# 94
  • София
Моят ник си го избрах преди около 15 години някъде. Бях на 13 и исках да се регистрирам някъде, но всичко, което раждаше 13-годишният ми мозък, беше заето. Накрая почнах да разлиствам разни енциклопедии - исках да намеря нещо, което да звучи загадъчно, но да има някакво значение. И така стигнах до латинското наименование на водната детелина (Menyanthe Trifoliata). Беше много дълго, заради това взех само първата част. Оттогава насам, навсякъде се опитвам да се регистрирам по този начин. На някои места е заето (обикновено от френски потребители) и тогава използвам menyanthe1 или mnynth (съкратена версия на menyanthe).

# 95
  • Бургас
"Атинянката Таис" и "Острието на бръснача" на Ефремов са любимите книги на ММ. Grinning
Извинете за отклонението!

# 96
Аз защото много се усмихвам.  Grinning Почти винаги съм в това състояние - докато си стоя, докато се разхождам... А и доста хора ми казват така.  Flutter

А тези знаци са, защото ми изглеждаше по-индивидуално?! newsm78

# 97
Когато Фреди пее в "Бохемската рапсодия" - "Scaramouche, Scaramouche, will you do the Fandango" - ей това съм аз.
Wink

Харесва ми закачливата музикалност на думата. И Фреди ми харесва също. Иначе - Скарамуш е един от персонажите в класическата комедия дел арте.

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 09:37 от scaramouche

# 98
"сребро", но и "парù" също.
Беше първата дума, която ми дойде на ума, може и да съм чел нещо, където да е присъствала тази дума, вече не помня.

# 99
Честно казано, нямам никаква идея защо съм с това умопомрачително име. Вероятно поради пълна липса на въображение Simple Smile. Всеки път, като си видя ника, се стряскам Simple Smile.

# 100
  • Costa Rica
.

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 00:18 от Delphine von Ü.

# 101
  • Costa Rica
Ей тази мацка, защото много я харесвам:

# 102
  • Там,където се събуждам щастлива.

Любимото ми насекомо. От дете обичам да си ги намирам и да броя точките. След това ги пускам.

# 103
  • в морето до колене
Направете тема за най-тъп ник и ще го спечеля.
Когато се регистрирах,мислех че трябва да бъда с името си.
Никога преди това не бях помирисвала форум. Embarassed

Не е тъпо. Логично и естествено ми се струва. И аз си бях аз, сиреч с името си, в първия форум, в който направих прощъпалник във виртуалната комуникация.   Simple Smile

# 104
slavka70Naughty не бъди толкова сигурна, че ти ще го спечелиш. И при мен е сиво - име и година на раждане. Бях далеч от форуми, после забременях, родих, та чак тогава се регистрирах и то къде, къде - тууук  Simple Smile. Но доизчаках да родя, че ме беше толкова страх от всичко каквото ме очакваше, та и да чета страшни неща, мерси. Стоях далеч от форуми  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт