Какво означава ника ви?

• 11 863
  • 188
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Името ми с добавени в повече съгласни - защото много ме кефят змиите и съскам като тях  Laughing

# 76
  • Телиш/Плевен
Означава, че обичам лалетата и дъжда. Heart Eyes Исках да ги съчетая по някакъв начин и това се получи. Laughing

# 77
Проста работа - името на любимата ми група.

# 78
Преди бях с друг ник, който в един момент малко след регистрацията реших да сменя. Пред мен беше Програмата, отворих я и видях филм с това име.
После проверих в гуглето какво означава: Самсара е понятие от някои източни религии. Буквално означава "кръговрат" (санскрит). Това е веригата на ражданията и смъртта под формата на колело, което винаги е в движение.

Но като го избрах не го знаех това, и филма не съм гледала Simple Smile

Гледала съм един филм "Самсара" и винаги като Ви чета се го свързвам с него.Протяжен,философски,но на мен ми харесва. 

# 79
Гледала съм един филм "Самсара" и винаги като Ви чета се го свързвам с него.Протяжен,философски,но на мен ми харесва. 

Онази сцена с шала си бях обещала да я пробвам, Mr. Green другото ми е избледняло. Гледах го на кино когато излезе. Май преди 10-тина години.

# 80

Така ми "звучи" и на мен филма и затова още не съм се наканила да го гледам Simple Smile, трябва ми специална нагласа за такъв тип филми и ей на повече от 4 години не е дошла.

# 81
  • Варна
Аз съм с мое умалено име + това на любимия ми котарак.

Нямам общо с "Анатомията на Грей". Simple Smile

# 82
Животът е хубав!
Аз добавям- животът е хубав, въпреки всички лоши неща, които ни се случват. Той винаги ще е тук, въпреки болести, смърт и разрушения. Ние трябва да намерим начин да танцуваме с него, дори през сълзи.

# 83
  • пустинен пъпеш
От името на най-любимата ми книжка в ранното детство,,Козлето Рудуду"

# 84
Животът е хубав!
Аз добавям- животът е хубав, въпреки всички лоши неща, които ни се случват. Той винаги ще е тук, въпреки болести, смърт и разрушения. Ние трябва да намерим начин да танцуваме с него, дори през сълзи.
 Колко оптимистично звучи,моето име тук е така исках да кръстя дъщеря си,,,и в последния момент на ,,,,,,,,,свекървата #2gunfire

# 85
Harukaze - пролетен бриз. Една от любимите ми песни.
Aoi - уж синьо - зелено като любимия ми цвят.

# 86
  • SA
Моят никнейм го измисли брат ми - близнак , той сьщо го използва за регистрация вьв форуми, които са му интересни. Камелот нарочно е написан погрешно, за да го изписваме с тази грешка само ние двамата. Случвало се е да опитвам да се регистрирам в торент-сайтове и тракери с този никнейм и видя ли, че има потребител с това име, знам, че е брат ми. Интересното е, че ползваме и една и сьща парола, та проблем обикновено няма за влизане в сайта.  Simple Smile

# 87
  • В Космоса
На Санскрит Акаша означава "етер". В Индуизма е основата на всички материални неща и един от петте елемента, най-малкия, създаден от астралния свят.

Аз да си допълня, че като се регистрирах, четях някаква източно духовна книга и тъкмо нещо за Акашовите записи бях стигнала и от там и Акаша.

# 88
  • София
Колегите ми в първата ми месторабота (почти всичките мъже) ми го лепнаха.

Понеже ме окачествиха като дзвер, но незавършен заради крехката ми тогава възраст. Щяла съм да одзверявам още!

Та затова, и за благозвучие - умалително ми казваха дзвероника  Mr. Green

# 89
На Санскрит Акаша означава "етер". В Индуизма е основата на всички материални неща и един от петте елемента, най-малкия, създаден от астралния свят.

Аз да си допълня, че като се регистрирах, четях някаква източно духовна книга и тъкмо нещо за Акашовите записи бях стигнала и от там и Акаша.

Отива ти и на визията Peace

Общи условия

Активация на акаунт