Интериорен стил по аматьорски 18

• 59 224
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Колежки по хоби, да сте живи и здрави и всички мечти да се реализират през идната две иляди и четиринайста година! Laughing

Аз преобърнах къщата. Laughing Боядисвам и не мога да се спра, Златко чак ме умоляваше  да си почина, но дългът ме зове.

Утре ще ходя да гледам платове да си купя перде, защото нашето съкровище котаракът реши да си прави упражненията за разтягане на гръбнака връз моите прекрасни пердета и сега имаме възможност да се слеем с околната среда чрез прекрасният процеп, който той създаде за нас. Mr. Green

Харесах си онлайн един магазин за дамаски, но гадовете искат да работя с дизайнер, за да мога да пазарувам при тях. Що за безобразие?! Даже не мога да видя цените!!! #Cussing out

http://www.fschumacher.com/products/fabrics/default.aspx

# 601
Много любов и вдъхновение желая на всички (най-вече на себе си Simple Smile) през цялата година!

# 602
  • София
За много години на всички съфорумки! Желая Ви да реализирате мечтите и проектите си!  bouquet

# 603
  • София
За много години!

Vayana, моля прати ми на лични координати на човека, който ти беше слагал подовите первази. Кутията ти е пълна... И май са изтрили старите постове по въпроса

# 604
  • София
За много години!

Vayana, моля прати ми на лични координати на човека, който ти беше слагал подовите первази. Кутията ти е пълна... И май са изтрили старите постове по въпроса

Разбира се! Ще ги потърся довечера у дома и ще ти го изпратя!

# 605
За много години на всички Hug
Пожелавам ви здраве, щастие и все нови и нови ремонти пред вас Mr. Green

# 606
  • В кошера...
ЧНГ! Много красота около нас да има през цялата година!

# 607
  • Бургас
За много години на всички

# 608
Честита нова година и от мен, девойки.
На мен спешно ми трябва проверен специалист по канализация... От окачената отходна тръба на съседите над мен се процежда вода по стената на тоалетната, сещате се колко е прекрасно. Според тях проблем нямало.  Rolling Eyes

# 609
Специалиста трябва да влезе в съседите. Ние така в едно от жилищата ни наводнихме съседите....наложи се да ремонтирама цялата баня ( така и така разбихме та сменихме и всички инсталации). Хората отдолу не са виновни за изгнили тръби... Та ако не намериш мога да ти дам координатите на тези които аз ползвам.

# 610
Поръчахме такава лампа за детската
http://www.maxiel.com/products_photos/40181_32_10.jpg

сега да видим дали и какво ще дойде, не сме я виждали на живо.

# 611
...

Утре ще ходя да гледам платове да си купя перде, защото нашето съкровище котаракът реши да си прави упражненията за разтягане на гръбнака връз моите прекрасни пердета и сега имаме възможност да се слеем с околната среда чрез прекрасният процеп, който той създаде за нас. Mr. Green

Харесах си онлайн един магазин за дамаски, но гадовете искат да работя с дизайнер, за да мога да пазарувам при тях. Що за безобразие?! Даже не мога да видя цените!!! #Cussing out

http://www.fschumacher.com/products/fabrics/default.aspx
Преди новите пердета, си купи няколко драскалки за котки (според интериора), остави котката да свикне с тях и чак след това слагай новите пердета.  А за магазина с дамаските не се ядосвай, като им гледам стратегията, какво и къде го предлагат, не ти трябва да им виждаш цените (особено докато имате котка).  Wink

# 612
Навремето нашия котарак така и не се научи да се чеше другаде, остана си по мебелите. А пердетата ги ползваше за катерушка, но това трая до 6 месеца. Нацепиха се, естествено. Щорите и те паднаха жертва...

# 613
  • София
Vayana, много благодаря!

# 614
  • София
Vayana, много благодаря!

За нищо! Надявам се да останеш доволна от работата му!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт