Интериорен стил по аматьорски 18

• 59 191
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Ема, в багажника е  Tired
Мда, исках да кажа за хладилника на Алени цветя - според снимката изглежда направо като да се е слял с останалото в стаята... много гот!
Богиня според мен сега отпочива от празниците Simple Smile

Аха, еклектика... значи всяко неопределено "нещо", което не знаем как точно да включим в останалата цялост, можем да наречем еклектика  Crazy  ...в случай, че има цялост де... у нас май все още няма цялост, значи рано е за еклектичния килим  Joy

# 676
И аз смятам, че коприненият килим е само за стена, освен ако не си някой шейх. Laughing но на всекиму такъв!

Моят любим стил е този:

http://chinoiseriechic.blogspot.com

А това ми е любимата стая:

http://www.flickr.com/photos/40482252@N00/11777701844/lightbox/

# 677
# 678
С еклектиката е много опасно, може да стане самоцелна и натоварваща.
Ще снимам дивана утре Wink
Амбицирахте ме с тези стилове да попрочета.

# 679
  • софия
Момичета, Честита нова година! Бъдете здрави, щастливи и креативни  Hug Hug Hug
Сега ще се връщам да ви чета.
Само да кажа, че РЕМОНТЪТ у нас ще се случи тази пролет. Кученцето не ми остави друг избор  Mr. Green Вече нямам тапети  Mr. Green

# 680
Ванилия или ъгълче, или боядисването показвай. Не се трае вече. Laughing

Да живеят кучетата и котките Mr. Green.

# 681
 Цонна, какъв цвят е гардеробната? И кухнята не си показала, ами не се трае вече Laughing

Копринените килими са за стена, а вълна с коприна за пода, като стъпваш усещаш само коприната обаче.

BlushЗнаете за моята многогодишна борба да боядисам една малка стена черна, та търся една снимка, която някой беше публикувал тук и си беше направил ремоната по нея. Та снимката е черна стена, телевизор, черно-бял килим и дете което играе. Ако някой се сеща или разпознава да я посте, плс
Мисля ще боядисам една врата на килер в този  ретро-много моден синьозеленикавизбелял цвят и изобщо няма да се съветвам с домашните, мм е спрял интериорното си развитие някъде в полунощ на 2001г.

# 682
Соу, специално за теб! Mr. Green

http://www.flickr.com/photos/40482252@N00/11780336836/

Моделът приготвя закуска. От преди две минути.

Златко сложи цялата кухня и всичките плочки. Няма да ви обяснявам как имаше пет вида подови настилки. Crazy

# 683
  • USA
BlushЗнаете за моята многогодишна борба да боядисам една малка стена черна
Аз черно не посмях, но много, много тъмно сиво, да- точно зад телевизора... и страшно ми харесва!

# 684

aleni_cvetya, разкажи, моля те, повече за тапета върху хладилника. С лепило за тапети ли го лепи или със C200, отгоре има ли лак, или нещо друго за запечатване на хартията. И как се държи във времето, от колко време е така преобразен?

Ема, тапетите върху плочките зад хладилника и върху самия хладилник ги лепихме с С200. Не сме ги мазали с никакъв лак, защото те са ПВЦ влагоустойчиви. Могат и да се мият. Така е облепен от 6 години, никакви проблеми.  Peace

# 685
Соу, специално за теб! Mr. Green

знаеш че те обичам, нали?!

Защо бутилката Кампари е до печката?

# 686
Не видя меда, а кампарито фокусира. Laughing Стои там защото искам да го изхвърля, но ми е жал да метна алкохол и си викам, че в някоя рецепта ще го оползотворя. Какво да предам на модела? Mr. Green

# 687
Такъв сръчен мъж не може ли докато с единия крак приготвя закуска, с другия да сипе по едно?
Цонне, цяла нова кухня сте сложили, боядисваш...? Апартамента ли сте сменили или просто сте преминали в атака?

# 688
Ehaaaa какъв сръчен модел!!! Браво на Златко! Кухнята ми харесва, малко е малка, но пък има голяма печка с 4 котлона  Laughing Лампата много ми хареса също.
Цонне, аз пуснах тука недовършено антре, ето пак същото (другите могат преспокойно да го прескочат, снимката е същата Simple Smile)
Скрит текст:
Когато монтирам лейсните по тавана и разните "декорации" и рамки ще покажа пак...
Аз пък ако бях на теб, щях да си боядисам стената на прозореца сива и да сложа едни ярки цветни перденца и килимче... Но това е, 'шото съм в сива вълна сега (заразих се...)
SkyBluе, може ли да покажеш сивото с телевизора, защото аз точно зад телевизора искам да боядисвам сега, и ако може да "визуализирам" ще ми е по-лесно, Благодаря!

# 689
е как кампари ще хвърляш, това е един от 10-те смъртни гряха! най-ми е любимо с портокалов сок и резан портокал.

Скай Блу, покажи плс.
Как никой не се сеща за снимката дето търся? беше вдъхновила някой от тематада си направи черна стена. Та снумката е телевизор на черна стена и черно-бял килим, дете което се мята по пода.

Общи условия

Активация на акаунт