Намаления 2013/2014 зима

• 94 729
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Моля, ако някой види намаление в Peek-a да пише, въпреки че май е рано за тях още. Харесала съм едно яке за майка ми.
Намаленията там започват от 10 януари.

# 91
  • Kyustendil
в Геокс на новите модели -20% Peace
В кой по-точно? Имаше ли детски ботушки? Аз търся 34 номер за момче.

# 92
И аз тук  Simple Smile Чакам намаленията на Е Маг  Peace

# 93
в мола на България, има и ботушки ,и боти; ние взехме 33 н боти на сина ми , от 139 на 111лв Peace

# 94
А който е ходил в Комсед може ли да сподели за цените на книгите, че това съм решила за приятелските хлапета, а цените на книжките няма как да ги завишат изкуствено предварително.....сякаш

# 95
  • Kyustendil
в мола на България, има и ботушки ,и боти; ние взехме 33 н боти на сина ми , от 139 на 111лв Peace
Много ти благодаря! Веднага ще отида, цената е супер!
  bouquet 

# 96
А който е ходил в Комсед може ли да сподели за цените на книгите, че това съм решила за приятелските хлапета, а цените на книжките няма как да ги завишат изкуствено предварително.....сякаш

Аз взех на сина ми страхотни енциклопедийки по 7 лв. от Комсед. Имаше хубави приказки и български ,и на Братя Грим.На малката взех детски книжки с пъзели ,бяха от порядъка на 7 до 10 лв.Най-скъпата книга  беше около 20-тина лв  Peace На мен също ми направи впечатление,че има разминаване с обявените цени и тези в каталога,понеже следя едно пони .... Днес го бяха пуснали за 25.99,а в каталога е 21 .... Намалението ми го маркираха на касата  Peace

# 97
  • София
За Комсет всеки път едно и също значи си говорим. ooooh! Когато даден магазин на Комсет има рожден ден правят -60%, -40% - явно си преценяват за конкретния обект. Сега това намаление е различно - 20%.
Цените не ги променят предварително по етикетите, а се отразяват на касата. Супер тъпа им е системата, но поне не  завишават цените и после уж намаление.

# 98
  • София
Дами, имате ли идея дали и кога започват намаленията в Pepina M? Разглеждах им сайта и открих страхотни ботуши, но и цените са им такива. Трябва да е с 50% намалението, правят ли такива намаления и кога евентуално започват?

# 99
А относно намалението в E MAG идея от колко часа ще започне?

# 100
и аз се чудех от колко часа е в емаг,защото миналия пък за 10-20 мин го изпуснах и всичко беше разграбено

# 101
То имаше по 1-2 броя от артикул, как да не е разграбено???

# 102
Сутринта към 07.30h влезнах в Е Маг, намалението не е нищо особено, просто получаващ талон за отстъпка със следващата покупка. Уловка е май...

# 103
  • Sofia
Записвам се да следя. Чакам намаления, за да си намеря хубаво, дебело, зимно яке.

Иначе за момента се възползвах от:
-20% в Маркс и спенсър, намаление на всичко
-20% в OVS, при покупка над 80лв

Харесах си чудни домашни дрешки в Oysho, обаче и цените им са чудни, не ми се дават толкова пари за домашна дреха, колкото и да е сладка. Някой да знае кога има намаления там и в какви рамки са?

# 104

Аз си купих младежка на рошави гарги  Crazy от едно магазинче на пазара СанМарино в Люлин
Този Люлин , ми е като Кабул  Rolling Eyes толкова неясен ... но другата седмица имам път до общината там . Дай малко инфо - къде точно е това нещо , колко струва пижамата и с къс ръкав ли е ?  Hug
В блока срещу общината от същата страна на булеварда има една сладкарница Неделя. Минаваш покрай нея и продължаваш по улицата в посока пощата. Като стигнеш до едни сергиики за зеленчуци под един навес - това е пазара. Има магазин за 1 лв. минаваш покрай него и един оръжеен магазин и насреща и магазинчето. Много хубави неща има - пижамки, бельо, чорапки...

Общи условия

Активация на акаунт