Намаления 2013/2014 зима

• 94 689
  • 745
  •   1
Отговори
# 75

Супер, тъкмо имам да купувам подарък. Дано не са ги вдигнали преди това с 20%  Peace

# 76
здравейте ,искам да попитам нещо относно торбата стари дрехи, която може да върнеш в ХМ , за да получиш отстъпка- трябва ли да са здрави дрехите, в смисъл сина ми има много чифта дънки, които са с протрити колене (все на земята с коли играе); мога ли да ги предам или не? някой изобщо проверява ли нещата?

# 77
  • Sofia
здравейте ,искам да попитам нещо относно торбата стари дрехи, която може да върнеш в ХМ , за да получиш отстъпка- трябва ли да са здрави дрехите, в смисъл сина ми има много чифта дънки, които са с протрити колене (все на земята с коли играе); мога ли да ги предам или не? някой изобщо проверява ли нещата?

Стари дрехи, да са чисти, без бельо, ще се рециклират според кампанията, така едва ли е нужно да са задължително и здрави Peace

# 78
  • София

няма проблем да са скъсани, износени и т.н. (без бельо и обувки) стига да са чисти, такива дрехи рециклират, останалите - даряват, поне така ми казаха в самия магазин Peace

# 79
  • Sofia
Записвам се да следя Simple Smile

# 80
  • в ябълковата градина
Влизам специално да споделя, че Комсед са пълни мошеници и че бих път напразно и съм бясна.
Тези цени били с отразени 20% намалени. Те въобще не бяха пипнати

# 81
Добре че не ходих, но на фона на 40% намаление миналия месец направо това ми се видя малко.
А за Е MAG миналата година имало ли е такова за р.д и какви бяха цените да споделите, моля

# 82
  • София

А за Е MAG миналата година имало ли е такова за р.д и какви бяха цените да споделите, моля

Това им е 1-ят рд Laughing

# 83
  • София
Аз ходих в Комсед в мола на Цариградско.Нищо не купих.Исках ходещото пони,но явно го бяха скрили или изчерпали.  .Цените си бяха уж нормалните им и на касата се отразяваше намалението.Приятелката ми купи едно пухче което беше 18 ,на касата и казаха 14.
Общо взето тоя магазин не го харесвам.Единствената ми покупка е главата на Блум,която взехме преди 1 месец с 30 лв намаление.
Имаше намаления в Кенвело,Теранова,Даная и още няколко магазина.
някой знае ли кога ще започва намалението в ХМ.Днес харесах някои неща

# 84
Аз пък съм доволна от Комсед, взех за 40 лв. динозавърската писта на Hotwheels, която иначе е 50. Но намалението наистина не беше отбелязано на етикетите, при маркирането на каса се получаваше.

# 85
  • Бургас
Кога започват намаленията в Esprit и в Benetton?  Thinking

# 86
  • София
Влизам специално да споделя, че Комсед са пълни мошеници и че бих път напразно и съм бясна.
Тези цени били с отразени 20% намалени. Те въобще не бяха пипнати
Намалението се отразяваше на касата. Не бяха завишавали изкуствено цените преди това.

# 87
Влизам само да изкажа мнение за Комсед-ами пълни мошеници са! Купих комплект на плейдо уж с първа цена 21,90лв. на касата ми направиха намаление да,но си взех и брошурка с цени-ами познайте вътре въпросния комплект,както и други неща които купих бяха точно с 20 % по-ниски цени.Българско намаление-срамота,поне да бяха прибрали брошурите!!!

# 88
  • в ябълковата градина
Аз отидох специално за Лего и за него питах една продавачка.

# 89
и аз тук  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт