Намаления 2013/2014 зима

• 94 679
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Днес имаше 30% на всички тишърти...
Взе ли си нещо?
А имаше ли още от роклите от коледната колекция?

# 61
  • София
Aз  чакам Бенетона, че ми трябва якенце за синковеца. И от HM съм харесала няколко неща ама чакам намалениеееее

# 62
А пък аз видях хубаво ново магазинче за пижами, халатчета в Сити Центъра на етажа на Пикадили. Отдалече ги видях, но ми се сториха готини, цени обаче не знам

# 63
  • София
Вчера минахме набързо през мол Сердика и не видях никакви значителни намаления. Рано е за усилен шопинг ми се струва Simple Smile

Да попитам техниката кога да очаквам да я намалят? И изобщо има ли магазини, които да го правят ПРЕДИ празниците?
Има ли такива, които го правят СЛЕД празниците?
Във всички вериги има стандартните промоционални оферти, никога не съм виждала сериозно намаление на техника, само на 2-3 изключения.

# 64
А в кои магазини на Комсед има бебешки стоки? Само в тоя на Тодор Каблешков ли?

# 65
Май в ZARA намаленията започват по-рано тази година Simple Smile))) В сайта им има "Special Prices" http://www.zara.com/bg/en/woman/special-prices-c504503.html

# 66
в Геокс на новите модели -20% Peace

# 67
  • София
В Комсед -утре и вдругиден -20 на всичко Peace

# 68
Моля, ако някой види намаление в Peek-a да пише, въпреки че май е рано за тях още. Харесала съм едно яке за майка ми.

Аз вторник минах през Сердика. Най-намалени ми се видяха LcWaikiki. Купих си много симпатична ризка за 19 лв, обикновена блузка за 15 лв.

# 69
  • Пловдив
В аутлета на Тера нова - 70 %. Нищо впечатляващо  Tired

# 70
В кой мол има магазин Корида? Или някъде другаде?
И още едно питане: http://www.hm.com/bg/product/18254?article=18254-A - някой да е виждал някъде да продават такъв модел шапка, но бяла? Искам бяла шапка с пухчета, която скрива ушите и се връзва на гушата.

# 71
  • София
В кой мол има магазин Корида? Или някъде другаде?

В МОЛ-овете няма Корида.Има на Ботев /в близост до 5-те кьошета/,на Самуил,на Патриарх Евтимий и на Стамболийски по диагонал на МОЛ София.
В събота работят до 16 часа.В неделя не работят.

# 72
Днес имаше 30% на всички тишърти...
Взе ли си нещо?
А имаше ли още от роклите от коледната колекция?

Взех си един потник за 11лв. Скъпичко за потник, но бех в нужда...От роклите имаше да, но не са намалени. Момичетата казаха, че очакват да има още намалени неща, но при тях ставало от днес за утре, не се знае предварително...но големите намаления ще бъдат през януари...

# 73
  • Sofia
Да не изпусна нещо случайно...

# 74
  • Kyustendil
В Еmag пак ще има намаление - само в понеделник-  09.12. , до -45%, по случай рожденият им ден. Аз се възползвах от черния петък при тях и вече си получих нещата.
И от мен    bouquet и благодаря за новата тема!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт