Намаления 2013/2014 зима

• 94 706
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Аз много искам да си накупя разни неща , но се въздържам , защото на 20-ти декември заминавам , а  в чужбина има истински намаления ... за разлика от тук .
Но искам да попитам - някой виждал ли е готини дамски пижамки някъде ? не искам от тези бабешките със зайчета и патета , които са масови , а нещо свежо и младежко ...  Rolling Eyes

Мерси за темата   bouquet
Аз си купих младежка на рошави гарги  Crazy от едно магазинче на пазара СанМарино в Люлин

# 46

Аз си купих младежка на рошави гарги  Crazy от едно магазинче на пазара СанМарино в Люлин
Този Люлин , ми е като Кабул  Rolling Eyes толкова неясен ... но другата седмица имам път до общината там . Дай малко инфо - къде точно е това нещо , колко струва пижамата и с къс ръкав ли е ?  Hug

# 47
  • I want it all and I want it now.
В Reserved  има хубави пижами.
Имаше и с къс ръкав и панталонки.
Цените бяха от 25лв  нагоре.

# 48
В Reserved  има хубави пижами.

Супер ! Мерси много ...  Hug Вярно , че съм виждала там ... още утре ще отскоча !

# 49
За пижамки можеш да погледнеш и HM http://www.hm.com/bg/subdepartment/LADIES?Nr=4294926298#page=0&Nr=4294899997 Някъде бях гледала страхотни пижами и даже мислех да си взема, но не го направих и сега не мога да се сетя къде. Crazy

# 50
В Oviesse също има хубави пижами, всякакви модели. За този в Сити център говоря, в другите няма бельо.

# 51
  • София
Да се подредя и аз, как е положението по моловете - пишете моля, ако ходите този уикенд. Имам предвид откъм народ и чакане на влизане/излизане от паркинга.

# 52
Момичета какви намаления има в Пловдивските МОЛ-ове?
Другата седмица ще ходя до Пловдив и искам да съм подготвена  Mr. Green
По темата - в Ню Йоркър Русе нямаше нищо интересно тази седмица, само намалени спортни долнища. Но съм виждала как тук предлаганите неща нямат много общо  с магазините им по другите градове.

# 53
Намаления вече има:
в Орсей - 20,30 и 50% на част от колекцията
На коя колекция, знаеш ли?
Преди 10-тина дена като ходих имаше намаление само на някакви неща които си висят по закачалките от септември, и на някакви смотани якета.

# 54
Намаления вече има:
в Орсей - 20,30 и 50% на част от колекцията
На коя колекция, знаеш ли?
Преди 10-тина дена като ходих имаше намаление само на някакви неща които си висят по закачалките от септември, и на някакви смотани якета.

Днес имаше 30% на всички тишърти...

# 55
  bouquetи аз тук

# 56
В Комсед има -20% в събота и неделя

http://www.comsed.net/index.php?p=news

# 57
  • София
Аз много искам да си накупя разни неща , но се въздържам , защото на 20-ти декември заминавам , а  в чужбина има истински намаления ... за разлика от тук .
Но искам да попитам - някой виждал ли е готини дамски пижамки някъде ? не искам от тези бабешките със зайчета и патета , които са масови , а нещо свежо и младежко ...  Rolling Eyes

Мерси за темата   bouquet

От Уайкики си взех преди 2 седмици или малко повече намалена пижама- розова блузка с къс ръкав и карирана долна част, за 18.00лв. Имаше и други модели- долна част като клин, а горната като блузон. Много свежи бяха, но не знам дали все още има Peace

# 58
# 59
Много благодаря на всички , които взеха присърце пижамената ми драма  Hug  bouquet
Ще посетя изброените магазини още утре !!!
Дано си намеря и чанта , каквато искам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт