Намаления 2013/2014 зима

• 94 765
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • София
В Страдивариус от 26 декември
Това сигурно ли е? Че от кога съм си харесала едно палто, а не ми се дават 100лв(обикновено палто, кое в него струва 100лв -  не знам!)...  Blush
Марката  Tired

В Esprit има ли в момента някакво намаление?  Дайте идея къде да намерим хубаво мъжко дебело яке спортен модел. Нещо подобно
Скрит текст:
  В повечето магазини са някакви умалени или нямат номера, трябва ни 2XL или още по-добре 3XL Thinking

# 121
elix , в Кенвелото имаше подобни и бяха намалени, но това беше преди седмица. Сега не знам....

# 122
В повечето магазини са някакви умалени или нямат номера, трябва ни 2XL или още по-добре 3XL Thinking
В waikiki номерацията е до 3XL. Въпросът е какво имат налично тук. http://www.lcwaikiki.com/category.aspx?cid=1123&pg=1&g=1

# 123
  • София
Мерси, момичета!
В Кенвело нямаше нищо хубаво, а в Уайкики имаше един единствен подобен модел, но беше много късо... Страшна мода, дълги ръкави и късо зимно яке  ooooh!
В магазините в Сердиката нищо не харесахме или пък нямаше номер, всъщност харесахме едно на О'Нийл за 500лв  Whistling

# 124
  • Berlin
В Esprit в неделя видях, че има намаление -20% на дънки, поли иии панталони (май).
Всички oт Inditex май м/у Коледа и НГ правеха намалението.

# 125
  • София
В Есприт в неделя имаше частично намаление 20% на детски дрехи - нищо интересно и с високи цени. В дамското със сигурност нямаше намаление, а за мъжкото незнам.

# 126
  • София
Ясно...ще мръднем до България Мол да видим какво е положението. Ще пише на Дядо Мраз да му донесе за НГ, щом казвате че след 26-ти почват намаленията  Crazy

# 127
Здравейте,
И аз в темата.Да Ви следя.Чакам с нетърпение намаленията в Зара и Дика.Ако имате информация ще е чудесно. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 128
  • Berlin
Ами точно на предната страница има информация.

# 129
  • София
В waikiki номерацията е до 3XL. Въпросът е какво имат налично тук. http://www.lcwaikiki.com/category.aspx?cid=1123&pg=1&g=1

Купихме на мъжа ми такова: http://www.lcwaikiki.com/model.aspx?modelId=1999206&optionId=416053 Много е доволен.

# 130
Това сигурно ли е? Че от кога съм си харесала едно палто, а не ми се дават 100лв(обикновено палто, кое в него струва 100лв -  не знам!)...  Blush
Сигурно е, но незнам колко ще е първоначалното намаление...

# 131
  • София
Последните няколко години намалението в Бенетон (30%) започва на 26.12

# 132
  • Варна
Да следя  Peace

# 133
Сигурно е, но незнам колко ще е първоначалното намаление...

Абе, пак ще ми излезе по-малко от 100лв  Mr. Green
Миналата година си бях харесала едно яко в Калиопе(!?  Grinning ), беше 120лв.Не ми се даваха толкова.След един месец се разхождах и видях, че е 80.Имах точно толкова в себе си и си го купих.След още един месец в Стара Загора го видях, че вече е 30лв! Лошо ми стана!  #2gunfire Mr. Green

# 134
  • I want it all and I want it now.
Повечето пускат намаления януари месец.

Общи условия

Активация на акаунт