Намаления 2013/2014 зима

• 94 815
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
А в Зара кога почват намаленията ... ?  Mr. Green

Последните 3 страници има поне по един отговор на този въпрос...

# 151
  • Berlin
Да, знам много добре, ама кой ги гледа предните страници. Simple Smile

# 152
50 % разпродажба в Уайкики мернах на витрината. Не знам дали е на всичко  Simple Smile

Чували ли сте нещо за Peek and Cloppenburg? С нетърпение чакам да намалят една блуза  Grinning

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 19:27 от tooclose

# 153
Изпреварили са ме за намаленята в Страдивариус и Елмайра:) Днес попаднах на още едно намаление, което не е публикувано https://www.facebook.com/BonelliLux
А да ви попитам момичета дали ще има намаления в Хиполенд скоро, че предното го изпуснах Sad Погледнах в преднияте страници, но не видях инфо

# 154
Мисля, че към 20 трябва да започнат намаленията в Zara, Bershka i H&M Simple Smile
Този месец или за януари става въпрос, че нещо ми се вижда рано...

# 155
50 % разпродажба в Уайкики мернах на витрината. Не знам дали е на всичко  Simple Smile
Не е на всичко,повечето са с до 25% намалени.

# 156
Изпреварили са ме за намаленята в Страдивариус и Елмайра:) Днес попаднах на още едно намаление, което не е публикувано https://www.facebook.com/BonelliLux
А да ви попитам момичета дали ще има намаления в Хиполенд скоро, че предното го изпуснах Sad Погледнах в преднияте страници, но не видях инфо

Хиполенд сега имат само Коледен каталог, намалението не е на всичко. Следващото такова, вероятно ще е догодина Peace

# 157
25 % в Марсел тойс /този до Парадайз/

# 158
Esprit 20% в Мола на Стамболийски с талон от паркинга още 10%.......тоест общо 30 %

# 159

Чували ли сте нещо за Peek and Cloppenburg? С нетърпение чакам да намалят една блуза  Grinning

Hug много ценна информация. Благодаря  Hug

# 160
  • София
Esprit 20% в Мола на Стамболийски с талон от паркинга още 10%.......тоест общо 30 %

В този мол Esprit имат ли детско?

# 161
  • Sofia

В този мол Esprit имат ли детско?

Нямат детско, само в България Мол има.

# 162
Вчера минах по Витошка и на витрината на Adidas пишеше -25%.

# 163
25 % в Марсел тойс /този до Парадайз/
във всички Марсел е намалението  Peace

# 164
  • София
Имате ли представа в Lacoste кога започват намаленията?

Общи условия

Активация на акаунт