Намаления 2013/2014 зима

• 94 823
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Е, хайде сега да не отваряме тази тема, но и аз съм пазарувала от чужбинските Бенетон/ Уайкики и не съм видяла НИКАКВА разлика в качеството. Точно от Истанбул съм купувала Уайкики - отврат, тук дори още ги нямаше, или имаше само детско тук-таме. Бенетон съм купувала от Германия и Австрия за големия син на ММ и за себе си - абсолютно нищо различно.
Сега, Diesel, Replay са съвсем друг клас, каквото съм взела досега грешка не е имало, но в Бг. цените са просто...., то не че по другите държави не са същите, ама хората знаят както е стара колекция, нова колекция, сезонно намаление, а тук е всичко е "под ножа".

# 406
Е, хайде сега да не отваряме тази тема, но и аз съм пазарувала от чужбинските Бенетон/ Уайкики и не съм видяла НИКАКВА разлика в качеството. Точно от Истанбул съм купувала Уайкики - отврат, тук дори още ги нямаше, или имаше само детско тук-таме. Бенетон съм купувала от Германия и Австрия за големия син на ММ и за себе си - абсолютно нищо различно.
Сега, Diesel, Replay са съвсем друг клас, каквото съм взела досега грешка не е имало, но в Бг. цените са просто...., то не че по другите държави не са същите, ама хората знаят както е стара колекция, нова колекция, сезонно намаление, а тук е всичко е "под ножа".

и аз съм в защита на Бенетон и родствените й марки, (мога да дам доста примери за качество им, например имам елек на PLAYLIFE, който не е мръднал след 50-ина пранета от 2004-та насам), и определено стоките са същите като 'в чужбина', единствената разлика в последните години е , че нашите магазини се зареждат с малка част от колекцията
 Hug

# 407
В Бриколаж пиротехниката е с 25% намаление.
За такива заспали като мен в последния момент  Mr. Green, не знаех за намалението но като тръгнах да плащам ме изненадаха приятно. Whistling

# 408
  • Sofia
Аз нещо не виждам реални намаления в момента - дано да има през януари по-изгодни неща.

# 409
Във Фокс Кидс имаше намаление до 80%, но аз това не го видях. Видях табели от 30 до 70%, като цената пак беше  Shocked

В Уайкики намазах едно якенце с 25% само намалено, но миналата пролет докато блях и изтървах. Така и така не ходя особено често натам, та си го взех.
Направи ми впечатление, че панталон, който купих есента на сина ми, сега е намален на редовна цена. Тоест аз го купих за 10,90 редовна цена, а сега е намален и пак струва толкова  newsm78 Не ми харесват тия работи  Crossing Arms Друг цвят от същия панталон си е на редовна цена и пак струва толкова.
Имаше голям избор на мъжки якета. С женските избора беше поизчерпан. За пухенка няма как да говорим, понеже едва ли ще открия такава в нашТо село.

# 410
Аз нещо не виждам реални намаления в момента - дано да има през януари по-изгодни неща.
И аз така! Вчера разгледах малко магазини в Парадайз, но за съжаление намаленията бяха по-скоро като реклама, а не реални! #2gunfire

# 411
  • София
а в Reserved дали има намаления--детското по- конкретно ме интересува newsm78

имаше някакви частични на 24-ти поне, аз обаче в мъжкото предимно се рових Simple Smile детското ми се видя доста обрано и като цяло с по-малки номера(аз понеже за 8 годишно погледнах, но абсолютно нищо не видях подходящо)

# 412
В ЕLIZABETH има добро намаление. Роклите са около 75 - 85 лв. Има избор на модели, номера също. Има и рокли, блузи по 40 лв. Другите дрехи, вълнени, жилетки също са намалени. Не съм ги заглеждала много, интересуваха ме предимно официалните рокли. Повечето модели са в черно.

# 413
Имате ли спомен миналата година кога започна намалението в Marks&Spencer?
Харесах си едно костюмче, но 250 лева не ми се дават.  Naughty

# 414
  • София
Във Фокс Кидс имаше намаление до 80%, но аз това не го видях. Видях табели от 30 до 70%, като цената пак беше  Shocked

Къде е останал Фокс кидс?

# 415
Имате ли спомен миналата година кога започна намалението в Marks&Spencer?
Харесах си едно костюмче, но 250 лева не ми се дават.  Naughty

В момента тече намаление в сайта им. Защо не погледнеш дали го няма костюмчето там.

# 416
  • София
имаше някакви частични на 24-ти поне, аз обаче в мъжкото предимно се рових Simple Smile детското ми се видя доста обрано и като цяло с по-малки номера(аз понеже за 8 годишно погледнах, но абсолютно нищо не видях подходящо)
Намалението е около 25% и не на всички стоки.Днес купих гумени ботуши с принцесите и се порових доста.Имаше клинчета,болера,ватирани долнища намалени и тънки блузки с дълъг ръкав-всичко това за момиче Simple Smile

# 417
  • София
Намалението е около 25% и не на всички стоки.Днес купих гумени ботуши с принцесите и се порових доста.Имаше клинчета,болера,ватирани долнища намалени и тънки блузки с дълъг ръкав-всичко това за момиче Simple Smile
Да, аз  момчешките гледах, понеже за баща му взех един пуловер, та гледах дали няма и за малкия нещо подобно, но умалено Simple Smile Имаче имаше пуловери, блузи с дълъг ръкав малко намалени, тенски повечко намалени(в мъжките), намираха се приятни неща на приятни цени.

# 418
Дали и тази година ще има намаление в Комсед началото на януари?

# 419
и аз го чакам,ще проверявам всеки ден и ще пиша

Общи условия

Активация на акаунт