Намаления 2013/2014 зима

• 94 751
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • 1st floor
В мола на България ми издадоха някаква карта Гети. Има ли някаква полза от нея? Laughing

# 601
  • София
Здравейте, бех искала да си купя хубави, здрави, топли ботуши от естествена кожа, до около 100 лева или малко отгоре. Има ли въобще такова животно?  Mr. Green

# 602
  • на последния етаж
Аз пък си търся хубави и топли ръкавици (плетени или кожени) на добра цена. Виждали ли сте?

# 603
  • София-Лагера
Здравейте, бех искала да си купя хубави, здрави, топли ботуши от естествена кожа, до около 100 лева или малко отгоре. Има ли въобще такова животно?  Mr. Green
Виж в Корида.

# 604

От тук си поръчах ботуши от естествена кожа за 55 лева. Вече два месеца ги нося, супер удобни, изработка и модел - супер.
Има тема за сайта в този подфорум. Хубавото е, че можеш да ги върнеш безплатно, ако не ти станат.

# 605

Аз вече за обувки, обикалям Графа  Grinning Установих, че там мога да намеря много по-хубави модели на цени точно около 100лв (дори по-малко при намаления). Особено в отсечката от Попа до пазара има няколко магазинчета с много хубави модели  Peace

# 606
  • София, България
В мола на България ми издадоха някаква карта Гети. Има ли някаква полза от нея? Laughing

има томболи с ваучери и самолетни билети, и някакви отстъпки, но не са някакви грандиозни

виж  в сайта им

# 607
  • София
Здравейте ! ЧНГ  Hug
Търся си прави дънки  , т.е. еднакво широки и горе и долу . Масово навсякъде се продават слим модели , които истински ми дотегнаха  Confused Освен това искам плътни дънки , а не някакви тънки съмнителни материи ... Ако някой ме упъти ще съм много благодарна  Hug
И също да питам - за тънки , фини пуловерчета , предпочитам тесни , изчистени модели  Simple Smile

ЧНГ и на теб!
Наскоро си купих такова пуловерче на Tom Tailor от Peek&Clopp.Не знам какъв размер носиш,но бяха останали предимно големи.Можеш да провериш и в самия магазин на Tom Tailor дали няма такива.
Моделът е изчистен по тялото и стига до средата на ханша примерно,не е туника.

# 608
  • София

От тук си поръчах ботуши от естествена кожа за 55 лева. Вече два месеца ги нося, супер удобни, изработка и модел - супер.
Има тема за сайта в този подфорум. Хубавото е, че можеш да ги върнеш безплатно, ако не ти станат.
А отговарят ли си на номерата? Аз съм ги гледала, обаче така ги снимат, че не се вижда обикновено какво има вътре. А мен това живо ме интересува, че краката винаги са ми лед. Повечето ботуши имат супер тънка подплата. А и друго има - имам дебели прасци и трябва да пробвам задължително. Но щом казваш, че няма проблечм връщането, може да пробвам. Виждала съм, че имат такава тема, ще отида първо да попрочета да се запозная.

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 11:06 от Дидка-бандитка

# 609

ЧНГ и на теб!
Наскоро си купих такова пуловерче на Tom Tailor от Peek&Clopp.Не знам какъв размер носиш...
HugАми аз съм XS ... Ще отида все пак до там , поне заради дънките ... Ама и дънки нося размер 25  Rolling Eyes

Много благодаря на всички , които ми отговориха  Hug

# 610
  • София
Аз понеже доста търсих подходящ размер от всички налични цветове съм сигурна,че имаше основно "M" и "L" размери.Едвам открих една S-ка.За XS не си спомням да съм мяркала.
Но ако се разходиш до там потърси,може да са извадили нещо ново,макар почти винаги да твърдят,че всичко налично е изкарано.

# 611
  • Sofia
Елия, виж в Есприт, аз си купих един прав и един bootcut модел, нося 26 размер, но техните започват май от този номер, не знам дали има 25 размер newsm78

http://www.esprit.eu/sale/women-sale/womenswear/jeans

Снощи гледах и един прав модел в Бенетон, ама нещо не харесах цвета newsm78

На Colin's също съм фен за прави дънки, само там намирах доскоро. Обаче последните 2 сезона нещо все едни стеснени виждам там и с много еластан, който аз лично ненавиждам.

Другите ми любими за прав модел са Redstar.

# 612
  • София, България
За правите дънки - преди нова година си взех от Уайкики, не бяха в намаление, но не бяха скъпи - 50 лв. Не знам как да ти ги обясня - май не бяха овесени на закачалка, а бяха сгънати в шкафчетата. Може би ако питаш продавачките ще ти помогнат. Много са ми хубави, дънково синьо, с тънко кожено кафяво коланче с капси.

# 613
Vesana - много благодаря за изчерпателния отговор . Аз сега се връщам от чужбина , Есприт там бяха в ликвидация ... 100 модела измерих , един не ми стана както трябва  Rolling Eyes
Къде има магазин на  Redstar ?
 радос - аз в Уайкики не влизам в номерацията  Simple Smile и най - малкия модел от дамските ми е голям .
Явно надеждата ще ми е в Бенетон или въпросните Редстар ...
Наистина е много досадно с тези масово налагани модели с еластан и стеснени до безобразие крачоли като клин ...  Confused

# 614
Елия, ти май беше из Младостите, нали? Ще ти е най-удобен РедСтар-а в Младост 2, в РУМ-а. Иначе, доколкото знам, РедСтар има в подлеза на НДК, както и в Скай Сити.

Общи условия

Активация на акаунт