Ноемврийското човече гушка се във мама вече! Тема № 1

• 36 252
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мацки,влизам сега да се похваля,че направихме професионална фотосесия на Ирен newsm44

# 76
Здравейте мами! Как сте? Много се радвам, че темата ви харесва. Постарах се, защото отдавна чакаме да преминем в раздел "Родени". Толкова желание и любов вложих в нея, защото преминахме през много неща заедно. Последните девет месеца споделихме интимни неща една за друга- неща, които не бихме казали на никого, понякога дори и на половинките си. Помните ли какви трепети бяха в началото, когато чухме сърчицата на нашите две чертички, помните ли как се радвахме, как се смеехме, как мърморехме, мрънкахме, повръщахме, дрискахме, имахме запек, брояхме хемороиди, борихме гъбички и бактерии в Орината? Помните ли как при някои секса стана мираж, а други опознаха интересни нови пози, заради шкембетата? А помните ли  как се радвахме на коремите си? Още от третия месец ги снимахме и си мислехме, че вече ни личи, вярвахме си, че ни личи? Хубаво време беше, нали? Всички знаехме, че с нас се случва нещо велико, нещо необяснимо с думи. Всяка секунда мислехме за бебчетата си и нямахме търпение да ги докоснем, да ги целунем, да си ги гушкаме. Ето дойде този момент. С цялата ти сила, с цялата красота, която природата му е дала, с цялото величие на любовта от майката към нейната рожба. Все още не знам къде се намирам. Все още стоя над главата на малкото ми синче и в очите ми напират сълзи от умиление, кожата ми настръхва, а думите секват. Единственото нещо, за което мога да мисля в този миг е, че не мога да си представя живота без него. Това е най- силната, най- чистата, най- безрезервната и най- отдадената любов, която някога съм изпитвала. Обожавам го!!!

Желая в този раздел отново да споделяме трепети на щастие за всички първи неща на нашите съкровища- първо гукане, първи зъбки, а после и стъпки и т.н. Прекрасни мигове желая за себе си, за семейството си и за вас и вашите семейства, мили приятелки (да, вече ви чувствам точно като приятелки)!

Не знам доколко е ясен поста ми, но явно имам емоционален момент и имах нужда да изкажа всички тези думи... всички тези чувства!

Целувам ви!

По повод на новата тема, сменям цвета на писане- вече ще съм в синьо  Simple Smile

# 77
Симонита, толкова хубаво си го написала, и така точно описваш майчините емоции  bouquet благодаря ти за пожеланията и благодаря също на всички пишещи и споделящи в темата мамчета Hug

Тези девет месеца бяха и за мен абсолютно благословени и невероятно щастливи Heart Eyes

# 78
Симонка направо ме просълзи, Господ ти е дал, дал дарслово, че направо...!
Чак ми се прииска пак да съм бременна   bouquet

# 79
Я да се запиша и аз Simple Smile

# 80
Аз имам въпрос към мамите, които се изцеждат - Колко често изварявате помпата? Защото аз я използвам на всеки 2-3 часа и незнам кога да я изварявам? newsm78

А ти използваш ли после изцедената кърма или я хвърляш? Защо ако не я ползваш не виждам смисъл изобщо да изваряваш помпата...

# 81
Аз имам въпрос към мамите, които се изцеждат - Колко често изварявате помпата? Защото аз я използвам на всеки 2-3 часа и незнам кога да я изварявам? newsm78

А ти използваш ли после изцедената кърма или я хвърляш? Защо ако не я ползваш не виждам смисъл изобщо да изваряваш помпата...

Сега в момента не я изварявам, защото я хвърлям, но мисля да започвам да замразявам и затова питам
Simple Smile

# 82
Здравейте мами! Как сте? Много се радвам, че темата ви харесва. Постарах се, защото отдавна чакаме да преминем в раздел "Родени". Толкова желание и любов вложих в нея, защото преминахме през много неща заедно. Последните девет месеца споделихме интимни неща една за друга- неща, които не бихме казали на никого, понякога дори и на половинките си. Помните ли какви трепети бяха в началото, когато чухме сърчицата на нашите две чертички, помните ли как се радвахме, как се смеехме, как мърморехме, мрънкахме, повръщахме, дрискахме, имахме запек, брояхме хемороиди, борихме гъбички и бактерии в Орината? Помните ли как при някои секса стана мираж, а други опознаха интересни нови пози, заради шкембетата? А помните ли  как се радвахме на коремите си? Още от третия месец ги снимахме и си мислехме, че вече ни личи, вярвахме си, че ни личи? Хубаво време беше, нали? Всички знаехме, че с нас се случва нещо велико, нещо необяснимо с думи. Всяка секунда мислехме за бебчетата си и нямахме търпение да ги докоснем, да ги целунем, да си ги гушкаме. Ето дойде този момент. С цялата ти сила, с цялата красота, която природата му е дала, с цялото величие на любовта от майката към нейната рожба. Все още не знам къде се намирам. Все още стоя над главата на малкото ми синче и в очите ми напират сълзи от умиление, кожата ми настръхва, а думите секват. Единственото нещо, за което мога да мисля в този миг е, че не мога да си представя живота без него. Това е най- силната, най- чистата, най- безрезервната и най- отдадената любов, която някога съм изпитвала. Обожавам го!!!

Желая в този раздел отново да споделяме трепети на щастие за всички първи неща на нашите съкровища- първо гукане, първи зъбки, а после и стъпки и т.н. Прекрасни мигове желая за себе си, за семейството си и за вас и вашите семейства, мили приятелки (да, вече ви чувствам точно като приятелки)!

Не знам доколко е ясен поста ми, но явно имам емоционален момент и имах нужда да изкажа всички тези думи... всички тези чувства!

Целувам ви!

По повод на новата тема, сменям цвета на писане- вече ще съм в синьо  Simple Smile

smile3501  202uu smile3501

# 83
  • London
Саша и Габи, пожелавам ви всички тревоги да изчезнат скоро и да се радвате спокойно на бебоците.

Сими, много дар слово бе жена Wink

Моя син почна да ни се усмихва катому говорим... Какво да кажа, будни сме от два часа, смених пампи, веднага се изака могъщо в новите, прави ме на маймуна посред нощите но като ми удари една усмивка, всичко забравям.

# 84
Симонка, много хубаво си го написала.

# 85
Мами влизам да ви кажа че днес си имам именничка. Черпя ви ( незнам как да слагам снимки ). На всички празнуващи... Честит празник...

# 86
Мами влизам да ви кажа че днес си имам именничка. Черпя ви ( незнам как да слагам снимки ). На всички празнуващи... Честит празник...
Да ти е жива и здрава именничката   bouquet

# 87
Здравейте, мамчета.

Аз следях темичките през бременността си, но така и не ви писах.  Embarassed Сега се включвам при темите с бебоците, ако ме искате, разбира се. Grinning Ще се раздам да се присъединя към вас Simple Smile

Термина ми беше на 26.11, а Борис се появи рано сутринта на 27-ми, 3800 гр и 52 см. Кърмим се успешно през около 4 часа, а нощем правим пауза от цели 5 часа Simple Smile

# 88
  • Стара Загора
Здравейте мами! Как сте?
Симонка, разплака ме до такава степен, че плаках в продължение на около 15-20 мин. Спирах и пак почвах, не мога да си напиша поста. Все още съм адски емоционална и лесно се разстройвам Simple Smile
При нас нищо ново за сега. В сряда сме при педиатърката и тогава вече ще имам новини Simple Smile
Утре аз имам тест по психология Simple Smile стискайте ми палчета, че ако го изкарам ще се освободя от изпит
Лека вечер от мен  love001

# 89
Честита ти именничка, mimcho  bouquet да ви е жива и здрава
Дoбре дошла, ivelinagt
Успех на изпита, Деница Praynig за емоционалността - и аз съм така, мога да се разплача за какво ли не, сега хормоните ми са много по-разбъркани май отколкото през бременността ooooh!

Днес се разходихме за пръв път със слинга, до магазина само, но пак добре, утре ще пробвам и количката, докато е малко по-топло. А днес ни мериха пак, на 13 ден сме наддали вече, от 3300 при раждането, на 3500 днес, много добре върви кърменето, да чукам на дърво, де Laughing

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 22:36 от mimche

Общи условия

Активация на акаунт