но беше хубава вечер, внесохме си малко романтика с ММ, което не се беше случвало откакто забременях. Та така... Хайде, лека нощ на всички, спокойни сънища.

Купих си и Носко за прахосмукачка,но нищо не правя с нея.Струва ми се,че марката няма голямо значение при помпичките.Също от стеримар съм доволна.

, тя ми звъни ревяща и сега какво ще правите..... добре, че е далече и не я виждам често иначе не знам. Лошото е, че и ММ се връзва на глупостите и не даваше да излизаме, ама се преборих и сега следобед сме по два часа на вън.

.Понякога се чудя как такова малко стомахче събира толкова много газове
Много изнервят свекървите...
Мен пък за починалото бебенце ме информира баба ми и така се беше развълнувала,че чак крещеше по телефона
Така ме изнерви,че ме заболя главата 

не знам за добро ли е или за лошо 
По едно време чувам звуци от някъде,поглеждам под масата и гледам Бела си рита доволно на плочките завита с одеялото(даже не е усетила баща и как я е изпуснал)

не знам за добро ли е или за лошо 
Беше кошмар ..не можех да я оставя на никой,а имах 30 литра кърма във фризера.Не мисля,че това е проблем,то детето ще ти покаже ако е още гладно.
Няма смисъл да се притесняваш,беба си знае най-добре какво и е нужно..
Е малко е по-трудничко,ноо всичко отминава... 
По едно време чувам звуци от някъде,поглеждам под масата и гледам Бела си рита доволно на плочките завита с одеялото(даже не е усетила баща и как я е изпуснал) 
Препоръчани теми