Великобритания - тема 49 Коледно - Новогодишна

• 46 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Лондон
За 3 месеца,кака, не за 6...

# 316
  • Манчестър
Ей, Sonnia, какъв прекрасен повод да се разпиша... Hug Супер се радвам за вас Heart Eyes Аз мога да предложа само шаферка с отлични маниери  Laughing

Мачове гледам още, как иначе, но много избирателно...че нямам нерви напоследък... Нашият тийм ми е извор на постоянни разочарования... Компенсирах с тенис този месец, там поне емоциите бяха по-положителни...

Сметките за парно ме разстроиха много, 590 паунда за 2 стаен апартамент ми се струва безумно, увеличението е около 17-18%, което не мога да поема някак си... Както и да е, аз обичам да ми е топло и не мога да правя компромиси в това отношение... не стига, че навън ни е все мокро и студено, как пък няма и в къщи да изстудя и да икономисвам...

Толумбата, ти няма ли да се спреш...ще ме умориш от смях Laughing

Ние се отчаяхме от цените на имоти и засега се отказваме... много тъжно, но факт... хазайката ни ще намаже, че точно трябва да преподписваме и тя да вдига наема Tired

Опитвам се и да организирам следващата ваканция така, че да не си взимам отпуск... засега с частичен успех...

Има още "нагоре-надолу", но да не ставам досадна... Всички отчетоха ли, че е Трифон Зарезан днес Laughing

А, да, и нямам време за нови форуми и за други теми, та ще си кисна тук... само трябва да разбера как да намеря всички букви на кирилица за ipad mini, че получих един за вярна служба на компанията, но не мога да го преборя с кирилицата Confused

Имаш ли кирилица инсталирана изобщо?  Ако нямаш ,ще ти кажа как да свалиш.

# 317
За момичетата които питаха за фирмата превозвач ето сайта
http://www.dostavka-anglia.com/

# 318
Blush

Разбирам. Предпочитате роклите на Мишел пред нашите шорти на тракторчета  Crossing Arms  Laughing

Може да ви искат вас за сватове и за това да искат мома  Grinning Успех с прическата  и те чакаме за ръченицата Simple Smile

Соня, честито за сватбата и тук, ела при нас, ще те водя за евтини рокли  Simple Smile Ако не ще ти покажа един китайски сайт  Simple Smile И в Манчестър има танци, хващай аланглето да се учи за сватбата Simple Smile
  МГМ взимай духалка и си търси нова работа. Ти взе ли НИН, ако не си виж се пробвай да вземеш докато си там, за да ти е по-лесно.

# 319
Разбирам. Предпочитате роклите на Мишел пред нашите шорти на тракторчета  Crossing Arms  Laughing
Може да ви искат вас за сватове и за това да искат мома  Grinning

А-ха, не се бях сетила  Laughing

За 3 месеца,кака, не за 6...

Уау! Защо толкова скъпо?!
С EDF съм аз, фиксирана, за 6 месеца, топлейки цяла къща почти постоянно ми е по-малка от твоята.
Да няма грешка някаква..на коя компания са тия безумни цени?

# 320
Момичета, извинявам се, че така нахлувам без да съм чела назад. Може ли някой да препоръча учител за теста 11+, който да е от района на Бромли. Синът ми е 4-а година в училище и ми се иска да е подготвен за изпита за грамар. Има ли някой опит и препоръки, може и на лични, ще съм много благодарна.  Hug
Хубава вечер на всички!

# 321

Светнете ме кой е новият форум плийз?

# 322
  Здравейте мами в Англия,
Плануваме местене в Англия с децата, и искам да ви питам, вие от къде купувате хомеопатични лекарства? Има ли някакъв сайт за покупка онлайн? Защото ние, тук в България, предимно с хомеопатия се лекуваме и се замислих там от къде ще си купуваме лекарствата?

http://www.helios.co.uk/

# 323
  • UK
Аз говорех за новата визия на този.

# 324
Благодаря на Ave за заглавието на книгата на Lee Child. Имаме я, така че ще е следващата наред, която съпругът ми ще прочете, а може и аз да я изчета. Досега все го избягвам този автор, но май скоро ще се прежаля.

STARDUST, за съжаление учител в твоя район не мога да препоръчам, но можеш да попиташ във форума за 11+ elevenplusexams.co.uk, има специален подраздел за tutors. Разучи много внимателно в какво точно се състои изпита за училището, за което мислите да кандидатства детето. Щом е year 4 имате време, но понякога няколко месеца преди изпитите решават да сменят формата, както сега се случи в Есекс. Затова съветът, който аз мога да ти дам, от опит, е много много четене на книги. Четете заедно и обсъждайте непознатите думи и изрази. Богатият речников запас е много важен. Останалото само ще си дойде на мястото.

# 325
Milada, благодаря за съвета. Още не сме се ориентирали към определено училище, има няколко в района, а и първо трябва да се преместим, за да сме по-близо. Аз съм фул тайм на работа и след 6пм е трудно да се занимавам, децата също не могат да се концентрират и да учат.  Преди бях взела една програма за хоум т\торинг, но се оказа голяма занимавка и скука, още е изплащам. Ще погледна във форума, които препоръчваш, но ми се иска да е преподавател който е вкарал деца. Май е по-тудно от кандидатстването едно време в езиковите гимназии в БГ.

# 326
Здравейте мацки.
ЦветаК ама вярно ужасна сметка ooooh!

Ти бъдещи почивки бориш, а ние едвам тази преборихме днес.

Вчера най накрая резервирахме спането, днес купих новите екипи. Дъски, обувки, автомати мноого съм доволна. Само малкия само с дъска се размина. Аз и Яна ще пропуснем тази година, мъжете ще са сами, та по случая Боян ми отнесе обувките и автоматите Crossing Arms Кога порасна това дете Crossing Arms

МГМ виж сега, някъде около бойлера в кухнята трябва да има едно табло с копчета. На него би трябвало да има едно копче, до което е нарисуван радиатор. Като го натискаш би трябвало да се мести точката на екранчето ( On, Off, Auto и  All day). Когато излезе лелята си го пускай, а като тръгне да се прибира пак го връщай на Auto. Auto обикновено се включва само сутрин и вечер. И моето е така, но ако съм си в къщи през деня си го пускам на цял ден. Ако те хване, се оправдай с децата Mr. Green
Твоята шефка май беше нигерийка? Ако е така, като си търсиш друга работа, гледай да сне са пак такива. момичето което ми помага с децата понякога преди е работила за няколко нигерийски семейства, сега и майка и работи. Казва че всичките са супер изчанчени. Едни я заключвали, други били решили че е шпионка, трети не дърпали завесите и не давали децата да се извеждат на вън след училище и през ваканциите Crazy

Моето чудо, русо става на 5 на 13ти. Ще сме си самички и мисля да поканя две нейни дружки в къщи след училище. Едното е вегетарианче, дайте идеи какво да го храня newsm78

Sonnia честитооооо, а рокля..... в Бг са страхотни и евтини.

На мен нашите ми донесоха моята, защо ли я домъкнаха, сега само се чудя къде да я завра. Но я пробвах и ..... влязох в неяяяяя, много съм доволна.

# 327
  • UK
Баш британци са, ама някакви много пестеливи такива... Иначе онова има само едно мънички копченца, които буташ надолу за да отбележиш кога да е включено парното... Ама не ми е удобно да го включвам сама, понеже няколко пъти се прибира по рано и не искам да разбере. Още колко зима остана, месец? Кога започва да се затопля тук, не съм наясно.

Имам ли основание някакво да кандидатствам за НИН в моята ситуация?

Иначе осъзнавам, че имам късмет че поне не са някакви ненормалници, че децата не са някакви изтървани и така нататък... Просто как може да седиш на студено по цял ден за да пестиш от топло...

# 328
  • Лондон
Ave, нямам никаква кирилица, опитах се да ползвам тази на форума, но нямам някои букви и е много досадно да ги замествам с цифри... Всякакви идеи ще са от полза... аз съм анти Apple настроена, но сега като го имам, няма да го хвърля... мерси предварително за помощта Hug

Фирмата за газ и ток e Southern Electric, те обслужват района откакто сме тук... и грешка няма, дори проверих реалните показатели на уредите за отчитане Shocked

Шая, много хубава ваканция на мъжете пожелавам Heart Eyes Аз глася февруарската, другите съм ги организирала, но тази ми се изплъзна... билетите за навсякъде бяха много скъпи и сега се мъчим с организацията тук... 2-3 дена арт клуб, и един на ски на закрита писта ooooh! тази не знам каква ще се получи, но ще се пробваме...

# 329
  • На острова
И аз това щях да питам МГМ, нигерийци ли бяха? Значи ако са, то направо се "цветя и рози" твоите..На майка ми една приятелка дойде преи около две седмици чрез българска агенция да работи тук /в нигерийско семейство/. Значи криенето на тоалетната хартия е направо песен пред това, че на нашата позната не са и дали да се къпе и са и спряли интернета. Тази дори не е искала да я пусне да си тръгне преди да дойде нова жена, и моята позната се чудеше как да избяга  Whistling.. Жената се беше видяла в чудо, то обиди от майката, от децата, дори я налагали  Shocked, а пред бащата се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. Пълен хорър.. Извади страхотен късмет, приютиха я в едно друго БГ семейство и почна работа при тях. Та просто не изчанчени, ами не знам..Що така тези хора?

Да ви споделя - бях на второ интервю миналия понеделник и ми казаха, че ще ми дадът фийдбек. Ясно ми е, че няма да получа работата /толкова добре се бях подготвила, много надъхана, ама нещо се гипсирах/..Но мина седмица и няма фийдбек. Те принципно как процедират - на мейл ли ще ми пишат, ще ми се обадят ли, рекруитерката или от фирмата за работа ще ме потърсят? И аз дали мога аз да звънна и да попитам, или да чакам?

Соня, честито!

Едит: МГМ, сега прочетох, че не са. Не знам защо с такова впечатление бях останала. За НИН-а - не виждам пречка да не си изкараш.

Общи условия

Активация на акаунт