Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли в Англия мехлем-ихтиол или нещо подобно?
Какви са хранителните предложения в детската градина в Англия?
Как да се справя с цирей на дете в Англия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли в Англия мехлем-ихтиол или нещо подобно?
-
Какви са хранителните предложения в детската градина в Англия?
-
Как да се справя с цирей на дете в Англия?
-
Какви са хранителните предложения в училищата в Англия?
-
Какви са обичаите за коледните празници в Англия?
На мен също ми предстои заминаване в Англия. В този ред на мисли бихте ли могли да ми кажете колко е таксата за посещение на месец в детска градина в Лондон? Благодаря за всеки отговор
Моята Бебълс ще е на 2 и малко когато дойде при мен, все още не говори много. При вашите дечица наблюдавали ли сте да има промяна в общуването им и цялостно ? Много ме притеснява, че ще се обърка с чуждия език и ще спре да приказва дори на български. Вкъщи говорим на българо- руски и не знам дали изобщо мога да го нарека проблем, но по - бавно като че ли напредва
Защо слагаш 7 години като някаква граница,след която се случва нещо? Това, кото правят децата в Бг на 7, тук започват да го правят на 4.5-5 ... Учат да пишат, четат, елементарна математика, плюс допълнителни неща в зависимост от училището... Твоите деца колко са големи? Ако въпросът ти е сериозен, пусни майл на личния и мога да ти изпратя информация какво правят в Year 1, средно 6 годишни, като пример...