Великобритания - тема 49 Коледно - Новогодишна

• 46 881
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Мерси Simple Smile Ама те не са гледали Чарли и Лола, просто се чудеше какво да измисли. После каза, че решила, че на никого няма да му трябва.
  Веселба  Mr. Green Много е трудно с чужди деца, твое да е да се оправиш някак си, но с други си е фън...ЧРД на патеричка, всичко най  Hug
   Merry наш Слави е вдъхновил поетите  Laughing
   Нямам време и нерви за нови форуми. Тука има един бутон мини към старата версия, натиска се и почти няма разлика тука. Сега е кротко там, ама скоро всички кукумицини ще се изнесат и там и все тази.
    При нас направиха група за народни танци за деца и възрастни. Записахме се и ходим с малката. Даже и мъж ми прояви желание. Та тропкаме хорца  Simple Smile

# 301
  • UK
Мда, абсолютно съм убедена, че със собствено ще е по лесно откъм възпитаване. Само аз да си ги възпитавам както намеря за добре. Преди няколко години работих като детегледачка за едно семейство, с което най добре ми се покриват представите за това как трябва да се случват нещата и беше супер. Тук не е така, вярно, че аз си определям правилата в дните, в които са с мен, ама не съвсем, понеже майката има някои изисквания от типа на воденето на хлапетата винаги с каишки на ръцете, а близнаците са на четири и половина все пак, и са послушни деца, не са някои диванета, това, че не им се обяснява как да се държат с непознати, просто правят така, че да не се срещат с такива, затова не ми е позволено да водя хора тук преди седем, понеже трябва да са заспали за да дойде някой в къщата...

И честно, ще пукна от студ. Без значение какви са температурите навън, тук се пуска парно сутрин между 6:30 и 8 и вечер 5-7. И толкова. Тук става студено за 15 минути след като се изключи отоплението, направо ще замръзна. Ей сега е кучи студ. Обаче ще си взема духалка, хич не ми пука за сметката им за ток, на мен това здраве не ми е за два месеца. Иначе уикендите като са си вкъщи е топло по цял ден, през седмицата - не. Да си удържат сметката за духалката от парите, дето пестят от тоалетна хартия. Нали ги знаете онея хора, обикновено жени, които много искат да се покажат пош, обаче държат да вложат възможно най малко средства в това? Ей такава е госпожата.

# 302
Няколко пъти изпращам и получавам с една фирма на Уимбълдън.
Ния - дай, моля те координати на уимбълдън фирмата. Досега ползвах Портокал, ще ми трябва нещо ново.
И на мен ако може!

# 303
  • Манчестър
Ние в къщи сме големи фенове на Лий Чайлд. дори от продавалника си намерих липсващите заглавия в колекцията.

Иначе за героя на Слави, книгата е Врагът. ЛЧ лично го обеща на Слави,когато му гостуваше в шоуто преди години.

# 304
При нас направиха група за народни танци за деца и възрастни. Записахме се и ходим с малката.
Даже и мъж ми прояви желание. Та тропкаме хорца  Simple Smile

Гледам ви във ФБ и завиждам. Така обичам да играя хоро.
Много и се каня на Sonnia с едно гости, като нищо ще наминем за една ръченица..

Мърморани, вземи си:

# 305
  • Bristol
Ние в къщи сме големи фенове на Лий Чайлд. дори от продавалника си намерих липсващите заглавия в колекцията.

Иначе за героя на Слави, книгата е Врагът. ЛЧ лично го обеща на Слави,когато му гостуваше в шоуто преди години.
Ей, добре че ми разясни мистерията! Знаех си аз, че е нашия Слави, но се чудех от къде го е намерил и дали е бил в България, за да го види лично  Laughing Аз я имам цялата поредица в електронен формат, чета ги поред, въпреки че някои твърдят, че хронологично The Enemy е първата книга и от нея да се започвало.
Ох, аз съм се цанила за шофьор тази нощ, опитвам се да седя будна  Tired

# 306
  • На село (близо до Лондон)

МГМ два пъти те прочетох. Нищо нередно невиждам, явно и аз съм пош и аз Whistling. Парното в къщи се пуска също е тези периоди (почти). На които му е студено се облича с пуловер, децата ми са свикнали. Ти си на работа, не е редно да се виждаш с приятели когато работиш и трябва да се занимаваш с децата. 

Златна, добро бебе е малък Филип  Wink

# 307
  • UK
Кой е споменал нещо за виждане на приятели, докато съм с децата? Аз съм с децата от седем и половина сутринта до пет и половина вечерта, в шест си лягат. Не съм си и помисляла да се виждам с приятели по това време. Става въпрос за почивните ми дни, например уикендите, в които бих предпочела да се видя с приятел тук, вместо да сме навън и да се чудим къде да се приберем на топло и сухо, но не ми е позволено преди седем, понеже майката не иска децата да виждат непознати, вместо да им обясни как да се държат с такива. Може би трябва да прочетеш трети път какво съм написала. А за отоплението, аз живея на тавана, имам няколко огромни прозореца, които, дори с топлоизолиращите щори, пак пропускат топлото навън, и след като се изключи парното, тук стаа кучи студ за 15 минути. Просто изолацията не е добра. Долу може да е по топло, у вас също може да е по топло, тук е студено. Вчера бях облечена с клин, дънки, тениска с къс ръкав, тениска с дълъг ръкав, дебел пуловер, два чифта чорапи, шапка и ръкавици в къщи и пак ми беше студено. Да си сложа един пуловер, викаш.

# 308
Miss_Fine, и аз видях танците във фейсбук, в Манчестър също ги има ама не мога да се наканя да отида сама.. трябва ми компания от друг град  Heart Eyes иначе и аз ги обичам, въпреки че съм малко дърво, ама това не ме спира  Blush
МГМ, това с непознатите е много изчанчено разбиране, за първи път чувам подобно нещо..  Crazy
И при нас е студ, ама ние пускаме парното само вечер, като се приберем от работа. Чакам тези дни сметката, не сме я получавали от 6 месеца заради грешка в системата на npower и сега се готвя за шок..
Иначе при нас новото е, че ще се женим  Laughing трябва да си намеря рокля, много хубава, но за сметка на това евтина  Mr. Green

# 309
  • UK
Честито, Соня Simple Smile

И за мен е доста смахнато, аз бих предпочела да науча децата си как да се държат с непознати, вместо да ги държа далеч от такива, те все пак ще се сблъскват с много непознати оттук нататък и няма как да бъдат "опазени", ама... Тя им е майка, тя си знае. Напоследък се водя от идеята, че не е мой проблем. Аз съм на мнение, че трябва да им се обясни и покаже, вместо да опитва да ги "пази", но наистина не е мой проблем. Нейни са си, аз с моите ще си правя каквото си искам някой ден, и толкова.

С парното е друг номера - те като са тук явно е достатъчно студено да го пускат, ама като не са тук, нищо че децата им са тук и се чудя с какво да ги обличам вкъщи, че да се стоплят, от парно няма нужда. Всъщност мисля, че бащата е този, който го включва през деня уикендите, ето, днес го няма и парното е изключено. Майката пести та пушек се вдига.

# 310
Аз хем обичам да ми е топло, хем не обичам много дрехи, задушават ме някак като се навлека..

Иначе при нас новото е, че ще се женим  Laughing

А, призна си най-накрая публично, можем да те тормозим вече с 'как върви...'  Laughing
Ъъъъ, таковата, да пазя ли кошчета, колички, дрешки едно-друго за до година  Rolling Eyes Whistling

Златна, добро бебе е малък Филип  Wink

Безценен!
Днес решавам да се боядисвам. От доста време не мога да открия боята, която ползвам от години и правя компромис с един тон по-тъмно, от колкото предпочитам. Уж вече съм открила удачния заместител.
Целта е

Резултът беше

Добре че имах и една кутия от изпробвания нюанс да оправя щетите, та дори  ми хареса..

Филип май усети сериозността на положението и не гъкна милото цяла сутрин.
Кротко папка, спинка и си играе, докато майка му маца и клепа  Crazy

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 14:40 от zlatnata tolumba

# 311
Ъъъъ, таковата, да пазя ли кошчета, колички, дрешки едно-друго за до година  Rolling Eyes Whistling
Хаха, пази, пази ама аланглето* се надява на момиче.. Mr. Green Heart Eyes

А пък аз всеки ден си откривам по някой бял косъм.. Confused хич не ми се занимава с боядисване, струва ми се голям тормоз. Ще трябва да ходя на спа и там да ме боядисват  Innocent

Някой гледа ли още мачове..?  Thinking

# 312
  • Bristol
Sonnia, синът го отгледах в розова количка, щерката в синя  Mr. Green Живи и здрави да са само! Честито!

Мърморанке, вземи си духалка.  Има хубави и на добри цени в Argos, разгледайте каталога им онлайн. Има закон (regulation) каква да е температурата на работното място, а нейната къща е твое работно място, тя е работодател и трябва да го спазва. Разрови нета и ще намериш черно на бяло. В един от офисите, където съм работила имахме подобен проблем и затова го знам. Но аз не бих се конфронтирала заради това. За другите неща, за съжаление дори и да не ти харесва, ще трябва да ги приемеш, тя е "шефката". И бих си търсила друга работа, не е лесно да се живее под чужд покрив.

# 313
  • Лондон
Ей, Sonnia, какъв прекрасен повод да се разпиша... Hug Супер се радвам за вас Heart Eyes Аз мога да предложа само шаферка с отлични маниери  Laughing

Мачове гледам още, как иначе, но много избирателно...че нямам нерви напоследък... Нашият тийм ми е извор на постоянни разочарования... Компенсирах с тенис този месец, там поне емоциите бяха по-положителни...

Сметките за парно ме разстроиха много, 590 паунда за 2 стаен апартамент ми се струва безумно, увеличението е около 17-18%, което не мога да поема някак си... Както и да е, аз обичам да ми е топло и не мога да правя компромиси в това отношение... не стига, че навън ни е все мокро и студено, как пък няма и в къщи да изстудя и да икономисвам...

Толумбата, ти няма ли да се спреш...ще ме умориш от смях Laughing

Ние се отчаяхме от цените на имоти и засега се отказваме... много тъжно, но факт... хазайката ни ще намаже, че точно трябва да преподписваме и тя да вдига наема Tired

Опитвам се и да организирам следващата ваканция така, че да не си взимам отпуск... засега с частичен успех...

Има още "нагоре-надолу", но да не ставам досадна... Всички отчетоха ли, че е Трифон Зарезан днес Laughing

А, да, и нямам време за нови форуми и за други теми, та ще си кисна тук... само трябва да разбера как да намеря всички букви на кирилица за ipad mini, че получих един за вярна служба на компанията, но не мога да го преборя с кирилицата Confused

# 314
 Blush

Събирам смелост да кажа на аланглето за третия гол срещу Нюкасъл от омразния противник..
Ако сметката ви е за 6 месеца, много скъпо ми се вижда и на мен..

Ъъъъ, таковата, да пазя ли кошчета, колички, дрешки едно-друго за до година  Rolling Eyes Whistling
Хаха, пази, пази ама аланглето* се надява на момиче.. Mr. Green Heart Eyes

Разбирам. Предпочитате роклите на Мишел пред нашите шорти на тракторчета  Crossing Arms  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт