Самотните майки, като рискова социална група.

• 19 425
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
Много е прав комшията. Най-разочароващи за мен са се оказвали винаги мъжете, които много говорят. Парадоксалното е, че точно това съм им харесвала в началото - колко добре си говорим и каква романтика и интимност се създава. След години разбрах, че говори ли много някой, никаква работа не върши, еле пък ако е мъж, бягай по-далеч.
Ама като бях млада, не ги разбирах тези работи...
Има известна логика. Но нали трябва да умеем да разговаряме с партньора.  newsm78 То е ясно, че лаладжии не ни трябват.

# 46
  • София
Ама и пълен темерут не ти трябва, който ако не е с дистанционното, то е на компа и като го питаш нещо, мучи нечленоразделно! Crazy

# 47
Ама и пълен темерут не ти трябва, който ако не е с дистанционното, то е на компа и като го питаш нещо, мучи нечленоразделно! Crazy
Joy Joy Joy

# 48
  • София
Joy Joy Joy
Смей се, щото не си попадала на такова домашно "бижу"  ooooh! БНД се оказа такъв въпреки, че в началото даваше вид на много свеж човек с готино чувство за хумор. Но това е било за заблуда на врага явно...Дома си беше темерут първа категория!  ooooh!

# 49
Joy Joy Joy
Смей се, щото не си попадала на такова домашно "бижу"  ooooh! БНД се оказа такъв въпреки, че в началото даваше вид на много свеж човек с готино чувство за хумор. Но това е било за заблуда на врага явно...Дома си беше темерут първа категория!  ooooh!
Морг, смея се точно щото бившия ми беше същия пън. Sad

# 50
pavlinka1, би ли ми дала поне един пример за длъжност или фирма, в която може да се работи от вкъщи. Защото аз наистина не се сещам. Или в малките(уж големи) градове няма такава практика.
Моята работа например може да се работи и от къщи. И всъщност реално погледнато не е необходимо да съм в офиса, за да си върша работата. Правя телефонна поддръжка на клиентите или по скайп или имеил, мога да пиша оферти, мога да работя от къщи на служебния си лаптоп или да работя на компютъра си в офиса. Но май моята длъжност една за цяла България.

# 51
Е...все пак се говори за това, но бавно се напредва.

http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=105631

# 52
pavlinka1, би ли ми дала поне един пример за длъжност или фирма, в която може да се работи от вкъщи. Защото аз наистина не се сещам. Или в малките(уж големи) градове няма такава практика.
Но май моята длъжност една за цяла България.
Ей за това говоря.  Peace

# 53

Нали си поискала поне един пример.

# 54

Нали си поискала поне един пример.
Една единствена за цяла България.

# 55
Когато се разделихме с мъжа ми, се наложи да се преместя в друго населено място и да продължа работата си от вкъщи. Изненадващо за мен беше, че станах доста по-продуктивна - виждаше се от резултатите на посещенията на сайта, който поддържах. За моя изненада обаче три месеца след оттеглянето ми от офиса работодателят ми реши да ми намали заплатата наполовина, тъй като работя не от офиса, а от вкъщи.  Laughing Това се случи без дори да ме пита дали така става - просто ми я оряза. Естествено, че започнах веднага да си търся друга работа и напуснах. Преди да започна да работя от вкъщи пък ми се налагаше да отсъствам от офиса заради болнични с детето, тогава пък работодателят ме караше да върша работата си от вкъщи, независимо дали съм в болничен или не - просто нямаше кой да ме отмени. Та нещата са доста комплицирани и най-вече зависи от работодателя, но ако майката работи в частния сектор определено има едно напрежение, когато се наложи да се обади и да съобщи, че се налага да отсъства.

# 56
И в отговор на европейците, вижте какво си намерих:

http://www.bnews.bg/article-76596#.UzlPC31z4YU.facebook

На това му се казва държавна позиция ! Няма ли кой да я осъди тая държава бее Sad То дискриминация, та дискриминация !!!

# 57
  • София

На това му се казва държавна позиция ! Няма ли кой да я осъди тая държава бее Sad То дискриминация, та дискриминация !!!
Е, като гледам те още от миналата година са постигнали това решение. До колкото си спомням непрестанно обясняваха, че щом и двамата родители са живи те са длъжни да се грижат и не се полага нищо по-различно за тези деца. Кратко и ясно! Туй то!  Shocked

# 58

Е, като гледам те още от миналата година са постигнали това решение. До колкото си спомням непрестанно обясняваха, че щом и двамата родители са живи те са длъжни да се грижат и не се полага нищо по-различно за тези деца. Кратко и ясно! Туй то!  Shocked

Даа...но явно аз съм го пропуснала. Обаче аз си мисля друго! При положение, че единия родител е НЕИЗВЕСТЕН, как се доказва, че е жив?! Ъ?!  Как и да е...борбите с вятърните мелници отдавна не са актуални.

# 59
  • София
А! В тези случаи няма ли изключения? В градината навремето намаления ползваха точно деца с починал родител, тези с един такъв и там имаше група студенти и бащи-войници май... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт