Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 5 тема

• 92 097
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • в 1001-та нощ
Според мен Люба Кулезич изглежда добре за възрастта си Simple Smile Не знам какво й е правено, нито къде, но предполагам е било комплексно, според нуждите й  Peace за цялостен ефект  Blush

# 31
  • София
Да, далеч не е ясно всичко, което и е правено. Нямам представа на каква възраст е. На мен лично не ми харесва външността и, мисля си, че не винаги гладката и сияйна кожа поражда чувство за симпатия и харесване. 

# 32
  • в 1001-та нощ
Не мисля, че харесването зависи от кожата  Mr. Green

На 57 г. е  Peace

# 33
  • София

На 57 г. е  Peace

Aaa, съседката ми е на 62. Без никакви хирургически или козметични намеси, когато и да било, изглежда доста по-млада и доста по-добре от Кулезич. Знам, въпрос на ген е, ама.... . Heart Eyes

# 34
Мерси за отговора, ама като гледах някои снимки на Есте клиник преди и след операция след ендоскопски браулифтинг, направо се уплаших. Те след, доста по-зле от преди или почти без разлика. Особено снимка 16 и 21. Другото е, че никога не може да се знае, фотошоп ли е или реални снимки.  bouquet
Маyya , снимките,който си гледала са за браулифт(повдигане на веждите), а блефаропластиката е премахване на торбички, като тя може да бъде долна ( премахване на торбички) или горна ( премахване на увиснал клепач).

# 35
  • в 1001-та нощ

На 57 г. е  Peace

Aaa, съседката ми е на 62. Без никакви хирургически или козметични намеси, когато и да било, изглежда доста по-млада и доста по-добре от Кулезич. Знам, въпрос на ген е, ама.... . Heart Eyes

И аз се учудих, защото знам, че е на годините на майка ми  Mr. Green но в уикипедия са я "подмладили"  Mr. Green

# 36
  • София

[/quote]Маyya , снимките,който си гледала са за браулифт(повдигане на веждите), а блефаропластиката е премахване на торбички, като тя може да бъде долна ( премахване на торбички) или горна ( премахване на увиснал клепач).
[/quote]
 Embarassed И през ум не би ми минало, че има операция за повдигане на вежди ( само).
Извинавайте за грешката. Embarassed
Все пак не трябва ли по някакъв начин да се отразяват на цялото лице, че точно това не се вижда много-много?

# 37
  • София

На 57 г. е  Peace

И аз се учудих, защото знам, че е на годините на майка ми  Mr. Green но в уикипедия са я "подмладили"  Mr. Green

То... като че ли има Бог знае каква разлика! Mr. Green

# 38
  • в 1001-та нощ
 Mr. Green винаги ми е било странно това лъгане в годините, криенето и т.н. - човек си има вид, излъчване ... оставя усещане след себе си ...

# 39
  • София
И на мен ми е странно. Като че ли е паднал някой от Марс и никой не го познава #Crazy

# 40
  • Дивия Северозапад
Моля, дайте съвет за лабиопластика. Къде да се направи?

# 41
  • София
Моля, дайте съвет за лабиопластика. Къде да се направи?
Аз, лично, не знам къде. Но си мисля, че едва ли е много сложно, виж за болката... не знам, трябва да се пита наистина "патило, не старило" , щото кой опериращ ще ти каже истината? А и болката е относително понятие.  А последствията??? bouquet

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 00:12 от MayyaI

# 42
Mr. Green винаги ми е било странно това лъгане в годините, криенето и т.н. - човек си има вид, излъчване ... оставя усещане след себе си ...
И криенето на хирургични интервенции също, то си личи та личи, но не, нищо не си били правили....за това ме учуди присъствието на Кулезич във галерията на клиниката. Но каквато и да е причината, браво на жената за смелостта, а и много добре изглежда.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 11:01 от Lemy

# 43
  • в Кошера
Според мен Люба Кулезич изглежда добре за възрастта си Simple Smile Не знам какво й е правено, нито къде, но предполагам е било комплексно, според нуждите й  Peace за цялостен ефект  Blush

Люба Кулезич е пациент на Ильо Стоянов.
Лифтингът й е при него.  Peace
Факт е, че изглежда добре.  Peace

# 44
  • в 1001-та нощ
Не знам защо, но има респект и позитивно отношение към този лекар, може би от интервютата, които съм гледала  Peace

Определено се радвам на жени, които желаят да изглеждат добре и не се оправдават с възраст  Peace

Тази сутрин обсъждахме темата у дома и си дадох сметка, че например Златка Райкова - ми е крайно антипатична - независимо колко е харесвана, секс символ и т.н., все пак - аз не съм мъж и гледам с други очи, има някаква отблъскваща грубост   newsm78 Като, че ли имаше съвсем друг вид преди  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт