Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 5 тема

• 92 086
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
За Златка Райкова не знам,но Златка Димитрова ми е съученичка(от 5-ти до 7-ми клас)-искам да ви кажа че няма такъв кон-на живо изглежда много едра,а аз по принцип не харесвам такива жени.Една жена трябва да е нежна и грацилна,а това при нея определно липсва.За умствения багаж няма да говорим,там е просто страшно  Shocked

# 46
И на мен русата Златка преди повече ми харесваше, сега носа й изглежда много голям. Хич не ми харесва, изострени са й чертите, някак мъжки....

# 47
И на мен русата Златка преди повече ми харесваше, сега носа й изглежда много голям. Хич не ми харесва, изострени са й чертите, някак мъжки....
+1 И аз съм с такива впечатления...

# 48
  • в 1001-та нощ
Общо взето и при мен женствеността е водеща - в отношението към себе си и другите, светоусещане, движения, изказ ... в случая - съответния външен вид само допринася за "доизграждане на образа".

# 49
Не знам защо, но има респект и позитивно отношение към този лекар, може би от интервютата, които съм гледала  Peace

Предполагам, защото има излъчване и отношение на изключителен професионалист, човек за когото е важна професионалната етика. Аз лично, заради това му се доверих и заради това, че е добре възпитан - ненавиждам фамилиарниченето, нетактичността, но и високомерното, алчно поведение, които не се компенсират с едното образование и опит  Rolling Eyes

# 50
И на мен русата Златка преди повече ми харесваше. Хич не ми харесва, изострени са й чертите, някак мъжки....
+1

Когато даваха "Пълна промяна" най-добро впечатление от хирурзите ми направи Ильо Стоянов.

# 51
  • в 1001-та нощ
Сега, ако се разкрие къде са правени - би било направо антиреклама на клиниката   Mr. Green

# 52
  • София
Popule, други зони не съм правила  Blush

Ходя при София в Power Fitness Лозенец, но не знам дали тя още е там, защото тази есен - заради бременността не можах да отида, мога а ти дам, координати, ако решиш  Peace

Ще ти бъда благодарна, ако ми изпратиш координатите й на лична. Благодаря!  bouquet

# 53
  • София
Виждала съм на няколко жени едно подпухване на лицето в следствие на ботокс. От какво се получава това и винаги ли е?

Така ли? За първи път чувам и се надявам, че не само аз се виждам неподпухнала  Rolling Eyes

Кики, при кого ходиш за ботокс? Моля те дай малко повечко инфо, много ми се иска да си направя - на бръчката между веждите. Какви пари, колко време траят резултатите?

# 54
  • в Кошера
Сега, ако се разкрие къде са правени - би било направо антиреклама на клиниката   Mr. Green

Риното на Райкова ли? Енчев.  Whistling
Другата Златка също му е "рекламно лице".

# 55
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Hug не, че съм се втурнала натам  Stop Stop Stop но е добра информация  Heart Eyes

И другата Златка ли е с ремонтиран нос  Crazy

# 56
На мен много ми харесва промяната на Моника Валериева. Само усните са грозно големи, но останалата промяна е много добра.
Преди бях чела, че Джамбазов бил много добър на ринопластика...

# 57
  • в Кошера
Благодаря  Hug не, че съм се втурнала натам  Stop Stop Stop но е добра информация  Heart Eyes

И другата Златка ли е с ремонтиран нос  Crazy

Два пъти. И двата при Енчев.
Даже второто й рино беше нещо като риалити.  Mr. Green

А Джамбазов... има и трагични случаи, Алисия примерно.

# 58
  • Пловдив
Тя като спечели Плеймейт и и подариха чек,който тя инвестира в бюста си  Peace До колкото знам има по около 400сс.
Относно Джамбазом-имам приятелка,която се е правила при него и е много добре носа,но за там се чака около година за операция  Shocked Още повече,че той е по-добър във вътрешната работа-ако има мед. проблем,а не само за естетическа промяна.
За най-добрите хирурзи за носове съм чувала от много места,че са в Турция  Peace

# 59
  • в 1001-та нощ
Може би винаги има риск от провал  newsm78 Rolling Eyes

Аз започнах да пиша в темата с мислене над своя нос, никога не бях обмисляла желание за промяна - какво ми стана  Crazy Добре, че бързо се опомних -  Flutter - реших да не се "обезличавам", да не погазвам индивидуалността си и бързо се отказах изобщо да мисля в тази посока.

Сега ми е много интересно след 2-то дете - как ще се промени бюста и дали ще мисля за корекция - психологическата страна ми е интересна - защото не си вадя хляба с него и не ми е критично, но ако е много зле ситуацията - сигурно ще ми е тема  Blush

Предполагам - ако нещо правя в идните 5 години - ще е филъри, но от сега знае ли човек  Blush

Общи условия

Активация на акаунт