Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 5 тема

• 92 127
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • в 1001-та нощ
Мисля, че елос-ът ги хваща, а при други методи - вкарват пигмент, оцветяват ги нa момента, но ...по- дoбре отиди в добра клиника с име и се консултирай - в Хил Клиник мисля имаха Елос, можеш да провериш къде още  Peace

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 16:26 от a.l.e.n.a

# 76
  • Sofia
   Пробвай или електроепилация с игличка, или elos-епилация; с втория метод не съм запозната, но, доколкото знам, влияе и на русите косъмчета.  Wink

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 16:20 от Black Cat 13

# 77
ази май се казваше Bianca Dragusanu.  Peace Наистина при нея промяната е фундаментална.  Shocked

Все едно гледам русата Златка с малко по-смекчени черти.

И на още поне 3 момиче , за които се сещам в момента прилича Simple Smile И това е от носа и устата. Всички стават еднакви.

# 78
Бих  добавила и цвета на косата- от както Русата Златка се боядиса, медното стана много модерно  Mr. Green

# 79
Ох, на мен много ми харесва този цвят на момичето от снимката. Но е по-различен от на Златка, не е толкова русо. С каква ли боя може да се постигне това?  Thinking

# 80
Не знам, бях питала преди време в темата за червенокоските- нямаше резултат.  Sad Въпреки, че аз искам 1-2 тона по-тъмно  Peace

# 81
Аз хич не го виждам червено това Simple Smile по-скоро светло кестеняво. Искам подобен цвят да се направя пролетта.

# 82
  • в 1001-та нощ
Водещото е върху каква основа трябва да се постави новия цвят  Peace Най-добре - консултация с опитен колорист - не просто фризьор  Peace

Различно е - дали се прави на естествена или боядисвана коса, какъв цвят е - дали черна или руса и т.н.  Peace

Затова не може да се каже:"С тази боя се прави"  Blush

# 83
Да, да ,така е Simple Smile Трябва да намеря такъв колорист в Пловдив, че от скоро съм тук и не знам още нищо Simple Smile А за другите неща - София Simple Smile

# 84
  • в 1001-та нощ
Ти с какъв цвят си сега?  Rolling Eyes

# 85
Аз много харесвам крем- глоса на Лореал. Но винаги ми се получава много тъмно  Crossing Arms На картинката Махагона много ми хареса, но на практика става много тъмно и много червено
Тези дни трябва да се върне единствената козметичка в Русе, която извива трайно мигли и мисля да се подложа  Laughing newsm03

# 86
  • в 1001-та нощ
С какво ги извива?  Rolling Eyes

# 87
Слага нещо като ролка/ предполагам е леко леплива, за да залепнат/, и слага препарат, подобно на къдрин. Стои се така половин час. Трябва да е безопасно за миглите и да има тройност 2-3 месеца.  newsm78

# 88
  • в 1001-та нощ
Аз съм виждала, но ролката е била с по-малък диаметър, а миглите по-дълги и бяха, станали - прекалено завити, не като дъга, ами като цилиндърчета  Confused

При мен много хубаво се извиват от един серум на Диор  Peace а и обемът с него e wow  Heart Eyes

# 89
Ами то би трябвало да има различни видове ролки за различките мигли. Моите като растат не са дори леко завити, ами направо са насочени надолу  Laughing И след извивалка пак си възтановяват формата. Само ако първо сложа спирала,  а като изсъхне си извия става хубаво, но понякога има поражения и знам, че е хубаво да се прави в обратния ред  Tired

Общи условия

Активация на акаунт