Кога предпочитате да се къпете?

• 46 641
  • 830
  •   1
Отговори
# 690
Подмиват мишници и интимни части и са екстра. Какво странно има.

# 691
  • Другата България
 newsm78 Аз пък съм се чудила как се подмиват мишници....ми то няма как да не се намокриш до кръста ако искаш да се измиеш като хората, това винаги е предизвиквало недоумение в моята руса глава Rolling Eyes

# 692
newsm78 Аз пък съм се чудила как се подмиват мишници....ми то няма как да не се намокриш до кръста ако искаш да се измиеш като хората, това винаги е предизвиквало недоумение в моята руса глава Rolling Eyes

С мокри кърпички го правех, когато правихме ремонт на банята. Добре, че не продължи цяла неделя.

# 693
И аз съм се чудила като някой ми каже че само си мие дупето и краката. То по-добре направо цялата да се изкъпя, какво е това подмиване на части.

# 694
И с вода и сапун става, просто слагаш на кръста кърпа.
Не може да замени душа, но при авария все пак е вариант.
И определено по-добре така (ако някой не ще да се къпе), отколкото без никакво миене.

И аз съм се чудила като някой ми каже че само си мие дупето и краката. То по-добре направо цялата да се изкъпя, какво е това подмиване на части.

Стари навици. Писах напред, че даже в книгите за юноши такива бяха съветите за добра хигиена  Confused

# 695
  • Другата България
Авария...то при авария вода за кое по-напред, очите ли да си измиеш, з.....а ли, кой ти мисли за мишници....за определени хора явно това си е начин на хигиена, нормален при това, и аз съм го чувала от колежки и познати "измих се отдолу, мишниците и краката" и край, чистичка е жената.

# 696
Авария...то при авария вода за кое по-напред, очите ли да си измиеш, з.....а ли, кой ти мисли за мишници....за определени хора явно това си е начин на хигиена, нормален при това, и аз съм го чувала от колежки и познати "измих се отдолу, мишниците и краката" и край, чистичка е жената.

Joy Joy JoyЧистичка е ами. Интересно ССФ дето се къпе на кръгъл час,калиевият перманганат се лее с кофи,пък да се чуди човек защо в градския транспорт мирише на умрели лебеди.

# 697
Съвсем сериозно повече време ще ми отнеме да се измия начасти - мишниците да пазиш да не се намокриш другаде, да подсуша, да намеря леген, да го напълня и да си измия краката, да ги подсуша, после пак с леген - задника, пак да подсуша. Ако е с душа, то направо си се изкъпал. И накрая би ми отнело 3 пъти повече време (в най-добрия случай), 3 пъти повече усилия поне и ще съм поне 3 пъти по-мръсна. Къде е логиката на цялото нещо? Щото на мен, ако ми е нещо лошо, бързам и тем подобни - справям се с ежедневния душ за не повече от 5 минути.

# 698
Подмивала съм разни части след операция, когато няма как да се изкъпеш.

# 699
Joy Joy JoyЧистичка е ами. Интересно ССФ дето се къпе на кръгъл час,калиевият перманганат се лее с кофи,пък да се чуди човек защо в градския транспорт мирише на умрели лебеди.

Не съм много убедена, че всички, които са в ГТ имат регистрация тук, още по-малко пък всички регистрирани са се разписали.
На базата на някакъв малък % хора не може да се вадят изводи  Peace

# 700

Тогава ясно, моя близка приятелка също беше така след операция - подмиване, а косата си миеше само във фризьорския салон, не трябваше да се мокри и то не беше много малко това време. Говоря аз когато си здрав и прав не е ли по-сложно да се миеш на части, отколкото душ за 5 минути?

# 701

Тогава ясно, моя близка приятелка също беше така след операция - подмиване, а косата си миеше само във фризьорския салон, не трябваше да се мокри и то не беше много малко това време. Говоря аз когато си здрав и прав не е ли по-сложно да се миеш на части, отколкото душ за 5 минути?
На мен ми отнема 10 минути душът и пак няма да се хвана да се мия на части. Явно го намират за по-икономично откъм топла вода.  newsm78

# 702
И на мен ми отнема повече, но когато искам да е бързо - мога да се вместя в 5 минути. Правила съм го. И време не пестят така, за вода... освен, ако не си измия мишниците, дупето и краката с един леген вода, пак няма икономия  Mr. Green Защо и да не я запазят за сутрешния тоалет - лице, зъби... не избруталях вече, но мисълта ми е, че и икономия не виждам, просто ми е лишено от цялата логика това занимание - подмиване и миене на части.

# 703
Не съм чела цялата тема,но може би нямат баня или е студено там,иначе и аз не намирам причина да се миеш,подмиваш на части? newsm78
Чувала съм за възрастни хора,които вместо къпане се разтривали с ракия./по скоро-обтривали/ Joy

# 704
Не знам на парче ли се мият хората или целите,обаче вчера преди обяд в кварталното магазинче
продавачката-млада жена как ме лъхна на вкиснато(нали знаете някои пенсионери как миришат)
еми не е като цял ден да е работила и да е замирисала...

Общи условия

Активация на акаунт