Кога предпочитате да се къпете?

• 46 631
  • 830
  •   1
Отговори
# 705
  • София - Рим и обратно
Tази сутрин, съвсем по темата, засичам двама мои съседи в асансьора - баща и син, добре ухаещи НА ПОТ Shocked. И става дума за млади хора, интелигентни (бащата е инженер някакъв, синчето - отличник в немската гимназия). Рано сутрин е, понеделник при това. На части - на части, в неделя - в неделя, ок! Ама поне да се случва!

# 706
Кафе с мед,хората може да имат проблем с потните жлези-много да им мирише потта или пък много лесно да се изпотяват... Rolling EyesНо,естествено,има и вариант да са скарани с душа или пък дрехите им да са за пране Laughing

# 707
  • София
Според мен, в повечето случаи се касае за рядко пране.
Сега, особено зимата, има много хора, които са убедени, че могат да носят пуловери по няколко пъти с проветряване.

Аз пък си мия подмишниците сутрин! За около 30 сек.
Но преди това съм се изкъпала вечерта.

# 708
  • София - Рим и обратно
Те винаги си имат една такава спарена миризма, но тази сутрин направо си воняха на изпотено. Рано сутрин Laughing.
 Ако човек е положил някаква грижа за хигиената си, поне намек от дезодорант, сапун или прах за пране щеше да се усеща. Дори и при проблем с потните жлези, егати Simple Smile.

Аз също си мия подмишниците ако ми се наложи да изляза набързо, а душът ми е вечер.

# 709
Мисля, че е от дрехите. Наистина много хора смятат, че един път  обличано си е чисто.  А някои такива "чисти" ги прибират в гардероба, в резултат - всичко се омирисва.

# 710
  • София
Чета темата и не спирам да се смея Joy. То не бяха косми, коси, джапанки и мокри кърпи Simple Smile.
Да споделя драмата на милата ми баба от вчера: Жената е на 85 год., цял живот е имала много строги хигиенни навици и вечер задължително взима бърз душ, дори и с риск да настине от мокренето Simple Smile.
Преди няколко дни срешнала баба ми комшийка от съседния блок. Заприказвали се и от дума на дума, комшийката я попитала "Ти да не се напикаваш, че виждам, че всеки ден простираш гащи и комбинезон?" Баба ми така Shocked. Обяснила й, че вечер си взима душ, а комшийката пак "А-а, в легенче и събираш водата за тоалетната?"
Сега баба ми ми е поръчала, да й намеря най-малкия възможен сушилник, за да не простира навън и да не я разнасят, че се къпе и прахосва вода. Rolling Eyes Та, не е лесно и да си чист, все ще ти намерят кусури.

# 711
Tази сутрин, съвсем по темата, засичам двама мои съседи в асансьора - баща и син, добре ухаещи НА ПОТ Shocked. И става дума за млади хора, интелигентни (бащата е инженер някакъв, синчето - отличник в немската гимназия). Рано сутрин е, понеделник при това. На части - на части, в неделя - в неделя, ок! Ама поне да се случва!

Ама никъде не е казано-ВСЯКА НЕДЕЛЯ. Joy

# 712
  • София - Рим и обратно
Нали? Аз пък колко съм буквална.

# 713
Чета темата и не спирам да се смея Joy. То не бяха косми, коси, джапанки и мокри кърпи Simple Smile.
Да споделя драмата на милата ми баба от вчера: Жената е на 85 год., цял живот е имала много строги хигиенни навици и вечер задължително взима бърз душ, дори и с риск да настине от мокренето Simple Smile.
Преди няколко дни срешнала баба ми комшийка от съседния блок. Заприказвали се и от дума на дума, комшийката я попитала "Ти да не се напикаваш, че виждам, че всеки ден простираш гащи и комбинезон?" Баба ми така Shocked. Обяснила й, че вечер си взима душ, а комшийката пак "А-а, в легенче и събираш водата за тоалетната?"
Сега баба ми ми е поръчала, да й намеря най-малкия възможен сушилник, за да не простира навън и да не я разнасят, че се къпе и прахосва вода. Rolling Eyes Та, не е лесно и да си чист, все ще ти намерят кусури.

Милата бабка.
Аз ако бях на твое място, щях да и кажа на баба ти да не и пука, ами да си се къпе и пере, както и до сега. А ония клюкарките, да вземат пример от нея.

# 714
Уникално показателна история.  Peace

# 715
Ох,откакто почнах да я следа тази тема все ми се случват разни неща Joy Joy Joy Joy
Вчера си седя при козметичката ми , чакам реда си и си клюкаме с фризьорката и по една време излиза клиентка и вика "баси късмета,развали се машинката за кола маска" и си тръгна,ама аз нали съм нагла и съм си откраднала 2ч за мен и реших,че ще си направя маникюр.....хахах...излиза козметичката и вика "оня скункс замина ли"....така съм се смяла и им разказах за нашата чудна темичка .....та и на козметичките хич не им е лесно,даже им се налага да послъгват.Аз така съм се смяла от сърце,но момичето беше видимо отвратена(не искам даже и да знам какво е видяла и подушила) Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 716
Добре де, аз да попитам огромното мнозинство, което се къпе вечер - до сутринта са едни 8 часа (поне), в които вие може да спите, но тялото ви не. То си се поти, отделя си мазнина, секрети и прочее. Как сутрин имате усещането, че сте чисти?

# 717
Добре де, аз да попитам огромното мнозинство, което се къпе вечер - до сутринта са едни 8 часа (поне), в които вие може да спите, но тялото ви не. То си се поти, отделя си мазнина, секрети и прочее. Как сутрин имате усещането, че сте чисти?
Добре, колко часа тогава можем да не се къпем. На всеки 2 ли трябва?  Laughing

Теоретично си права. Но на практика, не вярвам някой да си навива алармата, защото отделя себум и секрети през нощта.

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 16:02 от REAL_WOMAN

# 718
  • София - Рим и обратно
Чувствам се идеално чиста, особено след кафето Simple Smile. Не знам, аз не отделям секрети нощем. Поне не толкова, колкото денем. И затова ми е по-важно да се усетя чиста, преди да си легна.

# 719
та и на козметичките хич не им е лесно,даже им се налага да послъгват.

А на масажистите? Особено като някой дойде след работа за масаж на ходилата, за релакс след дългия и уморителен ден...

Общи условия

Активация на акаунт