Кога предпочитате да се къпете?

• 46 639
  • 830
  •   1
Отговори
# 720
  • Другата България
 hahaha  А от педикюристките какви неща можеш да чуеш...... ooooh! Sick

Дона, за лятото може и да си права. Предполагам тогава всеки си взема душ и по няколко пъти на ден.Но зимата....като знам как вечно съм умряла от студ, и как се обличам преди лягане, вместо да се събличам ooooh! какво потене, какви секрети.....

# 721
Чувствам се идеално чиста, особено след кафето Simple Smile. Не знам, аз не отделям секрети нощем. Поне не толкова, колкото денем. И затова ми е по-важно да се усетя чиста, преди да си легна.
Е, то зависи човек с какво се занимава през деня, разбира се. Но според мен това си е психическа самозаблуда. Освен ако по някакъв начин не си изключвате физиологичните процеси заедно с лампата  Simple Smile

# 722
Според мен сутрин трябва да се подуши пижамата и да се провери дали цепката между циците е потна.

# 723
Чувствам се идеално чиста, особено след кафето Simple Smile. Не знам, аз не отделям секрети нощем. Поне не толкова, колкото денем. И затова ми е по-важно да се усетя чиста, преди да си легна.

+1
Има разлика м/у активна дейност и неподвижна. Тялото работи, да, но на много по-малки обороти.

Янечек, а който спи гол?  Mr. Green

# 724
Добре де, аз да попитам огромното мнозинство, което се къпе вечер - до сутринта са едни 8 часа (поне), в които вие може да спите, но тялото ви не. То си се поти, отделя си мазнина, секрети и прочее. Как сутрин имате усещането, че сте чисти?
Това е странно...
Аз не се потя през ноща, нито пък мъжа ми, здрави сме, спим на хладно,  никога не пускаме отопление в спалнята.
В къщи не се пуши, проветрено е, а и не живеем на оживено място, тихо и спокойно е.
Не знам какви тела обитавате, нито  с какво се храните,  та се вмирисвате толкова лесно за няколко часа.  Rolling Eyes
Сега се сещам и за учудването, което предизвика споделянето, че мъжа ми не мирише никъде след 8 часа .  Crazy Мирише си на свежо и  парфюма който си е сложил сутринта.
Ако вашите миришат - трябва да си обърнат внимание на хигиената, храненето и здравето като цяло Peace

# 725
  • София - Рим и обратно
Стоя пред компютър, на бюро по цял ден, не ползвам градски транспорт. Но се чувствам нетърпимо, гадно мръсна и прашна вечер. След като съм си легнала чиста, в чисти чаршафи и спя на хладно, сутрин не се нуждая от нищо друго, освен кафе, закуска, и биде. Извинете за буквалистиката Laughing.

# 726
Верно бе, как можем да си помислим, че форумката се поти нощем. Или че пърди насън, то насън не се брои, де.

# 727
Абе... миризмата на спарено сутрин в градския транспорт друго говори, ама хайде, щом сте рекли...
Шантал, аз си мириша на свежо и парфюм вечер  Simple Smile

# 728
Какво да кажат гинеколозите...

# 729
# 730
Абе... миризмата на спарено сутрин в градския транспорт друго говори, ама хайде, щом сте рекли...

Никога не съм усещала подобно нещо.

$hantal off пак изби рибата. С първата половина - не, ама втората  Joy
Дайте ми линк към прословутата история в коридора, че май само аз съм я изпуснала  smile3516

# 731
  • София - Рим и обратно

Не е от мен, не ползвам Grinning.

# 732
Мъжът ми например, може във фитнеса супер много да се изпоти, ама ако щете ми вярвайте не мирише, какво го е правила майка му, не знам  Crazy Аз се потя наистина много трудно (даже в споменатия фитнес, всички мислят че скатавам от упражнения), но ако не съм сложила рол-он и все пак се изпотя - зарежи, не мириша на маргаритки.

# 733
Няколко потребителки съм сигурна я имат принтирана, Човече  Laughing, ще ти я дадат, споко  Peace Wink

# 734
  • София - Рим и обратно

Дайте ми линк към прословутата история в коридора, че май само аз съм я изпуснала  smile3516
Абе я, по-добре си го спести, тя сега послъгва. Тогава разказваше, че обичала точно тази миризма преди да си е взел душа Sick Crazy

Чувала съм, че нулевите групи не миришат. Не знам да ли е вярно. 

Общи условия

Активация на акаунт