Кога предпочитате да се къпете?

• 46 661
  • 830
  •   1
Отговори
# 735
"Прясната" пот на здрави хора не мирише, защото е главно вода. Като започнат да се размножават бактериите в потта, се размирисва.

# 736
не мирише, какво го е правила майка му, не знам 

Как какво, солила го е.

# 737

Дайте ми линк към прословутата история в коридора, че май само аз съм я изпуснала  smile3516
Абе я, по-добре си го спести, тя сега послъгва. Тогава разказваше, че обичала точно тази миризма преди да си е взел душа Sick Crazy
Да, точно тази,  на мъж, на моя мъж, хем на свежо и пак на мъж, как да обясня, не може да го разбереш . Wink

# 738
Различните хора миришат различно .
Има хора , които отделят пот с много лоша миризма и такива на които дори потта мирише на хубаво . Peace

# 739
  • София
Моя мъж въобще не мирише подмишниците.
А аз мириша само от едната страна.
 Mr. Green

# 740
Има хора , които отделят пот с много лоша миризма и такива на които дори потта мирише на хубаво . Peace

Тази същата пот, която мирише на хубаво, за друг може да мирише ужасно. И на мен ми харесва как мирише мъжът ми и как миришат децата ми, тях ако ги питаш, пижамата и възглавницата на мама ухаят прекрасно, ама ако ти дам на теб да ги подушиш, може и да не ти хареса.

# 741
За тези, които могат да си го позволят, най-добре е да се взима един обеден душ. Така може да се брои хем някак за сутрешно, хем и за вечерно къпане, та, с един курушум - два заека.

# 742
  • София - Рим и обратно

Дайте ми линк към прословутата история в коридора, че май само аз съм я изпуснала  smile3516
Абе я, по-добре си го спести, тя сега послъгва. Тогава разказваше, че обичала точно тази миризма преди да си е взел душа Sick Crazy
Да, точно тази,  на мъж, на моя мъж, хем на свежо и пак на мъж, как да обясня, не може да го разбереш . Wink
Абе разбирам го аз, ама нали знаеш, че за едни хора дадена миризма е възбуждаща, за други е просто приятна, за трети непоносима. Така че, "тази" миризма за теб сигурно е върховна, но за мен може да е чиста воня. Как да ти обясня, че има хора като мен, които си представят нещата цветно. И как да ти обясня, че има неща, които не стават за писане и разказване. Няма да разбереш Grinning.

Тази същата пот, която мирише на хубаво, за друг може да мирише ужасно. И на мен ми харесва как мирише мъжът ми и как миришат децата ми, тях ако ги питаш, пижамата и възглавницата на мама ухаят прекрасно, ама ако ти дам на теб да ги подушиш, може и да не ти хареса.
А, ето някой го е обяснил по-добре от мен.

За тези, които могат да си го позволят, най-добре е да се взима един обеден душ. Така може да се брои хем някак за сутрешно, хем и за вечерно къпане, та, с един курушум - два заека.
Ама да не пропускат да си навият и аларма за по средата на нощта, да станат и да си врътнат един душ. че толкова много часове.... Laughing

# 743
  • София

Аз по принцип обичам да се къпя по обед, ама откакто тръгнах на работа - не става.

# 744
Така че, "тази" миризма за теб сигурно е върховна, но за мен може да е чиста воня.

Както и за всички хора, които не го обичат този човек. Миризмата е един от важните призници за сексуална съвместимост.

# 745
Принципно е така, но има си униварсално усещане за хубава или лоша миризма - примерно цветята миришат хубаво, а развалените яйца - лошо. Това е правило за 100% от хората. айде 99.9.% Simple Smile
Но да слагаш емотикон  Sick за миризма, която не знаеш каква е, а явно базираш на лоши си лични контакти с мъжете, е неуместно,  в случая единствено изказвам съжаление за което, като съветвам да си търсите партньори, чиито гениталии и  обща хигиена не предизвикват у вас асоциации с   Sick знак
 Wink  Peace

# 746
Да де, ама миризма на пот обикновено не спада към миризмата на рози.

# 747
Всеки човек има естествен аромат на тялото. И има теория, че ако харесваш ароматът на някого, значи си генетично съвместим с него.  Peace

# 748
За мен мъжете миришат хубаво.
Не съм усещала никога нечистоплътност у мъж, с който съм била близка.
За това мъжките гениталии не ги асоциирам никога с лоша миризма.

# 749
  • София
Всеки човек има естествен аромат на тялото. И има теория, че ако харесваш ароматът на някого, значи си генетично съвместим с него.  Peace

И ММ така казва.

Общи условия

Активация на акаунт