Кога предпочитате да се къпете?

• 46 715
  • 830
  •   1
Отговори
# 750
не мирише, какво го е правила майка му, не знам 

Как какво, солила го е.

Може и да е отлежал в някое каче, ама тя отрича  Mr. Green

пп - аз забелязвам тенденция да влизам в тая тема като си измия и косата, явно иначе ме е страх да не ми лепнете някой етикет и влизам само изтъркана от-до  Laughing

# 751
  • София
Моята коса пък днес е в мега брутално състояние. Напръскана със сух шампоан и вързана. Embarassed

# 752
Моята коса пък днес е в мега брутално състояние. Напръскана със сух шампоан и вързана. Embarassed

Бързо бегай от темата и си редактирай поста, още имаш шанс  Whistling Защото споменаването на сух шампоан, вместо душ = апокалипсис, сега...

# 753
  • София

Бързо бегай от темата и си редактирай поста, още имаш шанс  Whistling Защото споменаването на сух шампоан, вместо душ = апокалипсис, сега...
Joy

# 754
Аз пък си мия косата на 3 дена-убийте ме с камъни

# 755
Какво е сух шампоан ? Blush

# 756
Едно такова като спрей или пудра.За мазни коси е.Пръска се в корените да отнеме себума,ако не ти е останало време да си измиеш косата и положението е зле.Оправя нещата до следващия ден.

# 757
  • София
Днес се качих на метрото (след като си измих косата, разбира се) и се загледах в косите на хората.  Laughing
Не знам дали защото вчера беше неделя или много ССФ-та имаше, но повечето бяха с чисти коси.

# 758
  • София
Много размисли и страсти върху чистотата и честотата на къпане на хората по транспортите.
На мен ми прави впечатление само ако се понесе зловоние, което се е случвало, но далеч не е ежедневие.

# 759
Днес се качих на метрото (след като си измих косата, разбира се) и се загледах в косите на хората.  Laughing
Не знам дали защото вчера беше неделя или много ССФ-та имаше, но повечето бяха с чисти коси.

То покрай тази тема нещата са се разчули  Mr. Green
Рядко се возя в градски транспорт, основно в метрото, но наблюденията ми са същите. Преди темата  Mr. Green

# 760
Когато бях ученичка и взимах автобуса за училище в 6 и половина ...изведнъж се появи някакво зловонно същество ...един път,два пъти..три пъти.Накрая почнах да взимам по-ранния автобус...и пак си бях със същите хора,като преди.
Зловонното същество явно  беше получило цял автобус за себе си Grinning И това ако не е стратегия

# 761
  • София
То покрай тази тема нещата са се разчули  Mr. Green
Рядко се возя в градски транспорт, основно в метрото, но наблюденията ми са същите. Преди темата  Mr. Green
Така, така, аз затова го написах. Форумът е сила. И чисти коси.  Laughing

# 762
Може ли да ми препоръчате сух шампоан.
Отдавна искам да си купя, но като вляза в дрогерията и не знам какво да гледам.
Моля покажете ми два три модела.
Съвсем сериозна съм.

# 763
Може ли да ми препоръчате сух шампоан.
Отдавна искам да си купя, но като вляза в дрогерията и не знам какво да гледам.
Моля покажете ми два три модела.
Съвсем сериозна съм.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688513.0

# 764
Можем ли да обобщим? Къпане на два часа, сменяне на всички дрехи на кръгъл час? Добре ли е?

Общи условия

Активация на акаунт