ЯНУАРЧЕТАТА ни със зъбки, правят първите си стъпки

• 71 428
  • 445
  •   3
Отговори
# 120
  • Варна
Привет! Ето снимки от нашия РД! Сиси вече на 1 годинка! Още не ходи сама, но подадеш ли и пръст веднага хуква, научила се е също така и по мебели и стени да се предвижва, а където няма нищо тупва на земята и така. Ама много смешно пълзи - единия крак се тътри а другия се мести в една полуседнала поза, а ръцете дърпат напред  Joy Joy Joy

# 121
  • София
Ох, леле, каква сладуранка е Сисито - по-сладка от тортата за рождения и ден!!! Heart Eyes И прекрасна рокляяяяяяяя!!! Деси, да ви е живо и здраво слънчицето!!!

И нашия РД наближава - ей го къде е, другата сряда, та сега замисляме организацията - то каква ти организация - с бабите и дядовците само, но пък смятам да го направя тържествено!!!Днес отиваме да поръчаме тортата, защото е свободния ден на тати и ще има кой да я гледа - докато има сополчета, не ми се иска да я извеждаме наляво-надясно. Иначе за някакви дребни джунджурийчета смятам да скокна до Джъмбо и искрено се надявам да няма навалици там.

luce, благодаря за координатите на фотографа - вече направихме връзка с него, но в къщи е толкова тесничко, че още един човек може да дойде в повече.

Да питам софийските майчета - миналият път, като взимаха кръв на детенце на 6-ти месец, много се бяхте похвалили, че малките грам не са отразили лаборантките, което за мен си е знак, че първо - са добри при вземането на кръв, второ - имат подход към децата. Ние поревахме значително като трябваше да и изтискват капките кръв от пръстчето и сега събирам препоръки от доволни майки в коя лаборатория вземат леко кръв и да отидем там. Помагайтееееее!!!

# 122
Velina, нашата лична лекарка е в Хаджи Димитър в 23 поликлиника. Сега там ни взеха кръв за изследване и лаборантката беше много внимателна, та Мими не плака, само леко се размрънка.

# 123
  • Sofia, Bulgaria
Velina25 Нашият педиатър е в 26-та поликлиника, в Люлин 2, там дадохме кръв. Има отделен лаборант за децата и те са с предимство. Нито първия път, нито сега Белослава е плакала. Всичко мина много спокойно. След това си проверяваш резултатите в интернет.

# 124
  • София
Момичета, благодаря, че се отзовахте на моето питане Hug

Големият ден дойде - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на моето слънчице, което ме кара да се чувствам благословена, че съм нейна майка!!!Да ми е живо, здраво и щастливо!!!   bigdance2

Поздравявам всички наши астрални близначета, начело с Бобо на мама mila moja, които бяха първи на опашката за раждане миналата година по същото време!!! newsm51

# 125
Честит рожден ден, малка сладка Ивана! От здраве да не се отървеш и щастието да е винаги в ръцете ти!
Велина честито и на тебе мамче Hug

Честити първи рождени дни на всички, празнуващи днес и през отминалите дни.

На мен ми е все по-трудно да пиша вече. София проходи, по цял ден обикаля стаите. Хич не обича да спи, а мама взе вече яко да се изнервя от този факт smile3515

# 126
Рождения ни ден вече мина и нашето съкровище Бобчо е вече на 1 годинка.Да ни е здрав и щастлив,късметлия и да му върви по мед и масло в живота!   love001 Честито на сладката Ивана и на мама Велина да сте здрави и засмяни!Благодарим за хубавите пожелания.
Нашият РД мина в тесен семеен кръг и въпреки малката бройка хора само 9 човека,Бобо се понапрегна милия.Като гледам малката Сиси как гледа с интерес тортата се сещам че нашия герой грам не й обърна внимание,нито на нея,нито на запалената свещичка.Имаше смяна на настроенията през 10 минути,но явно е така като са толкова малки,пък и другата причина за лошото настроение беше зъбче Sad.Отделно като му се скупчваха по 3-4 души на главата да му говорят и се радват,съвсем протестираше.В такива моменти,всеки път се сещам за подобни сцени от филма "Виж кой говори"  Grinning
Незнам как е с другите мами на рожденници,но днес цял ден си припомнях по часове какво се е случвало миналата година по същото време. Ееех сладки спомени за токущо излюпено бебенце...Simple Smile Вече правя планове наум за втория рожден ден вече като по-големи,когато ще има тичане и игри с други дечица.

# 127
Честит рожден ден, Косьо! Тони, да ти е жив и здрав,а късметът и щастието винаги да го следват!
Честито и на астралните му близначета!

# 128
  • София
Кости, много благодарим за прекрасните пожелания за Ивето Hug Heart Eyes Макар и да ни делят стотици километри, винаги съм чувствала вашата грижа и подкрепа  bouquet
mila moja, за мен ние двете, а и вече с малките, се намерихме Crazy  Нямам търпение да дойде топлото време и отново да кръстосваме парковете Hug
Тонииииииииии, да се намира при вас едно Бухи рожденнииииииииииик?

Да ти е жив и здрав, маме, и само слънчеви моменти с него да имате!!!Прегръщаме ви много с Ивана Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 16 яну 2014, 16:16 от Velina25

# 129
  • Варна
 nbirthday на Косьо newsm67
Много да си весел и усмихнат, да слушаш мама и да играеш с тати!

# 130
Честит Рожден Ден на Косьо! Тони, да ви е жив и здрав и много да ви радва!
Аз все повече нямам свободно време. А живот и здраве от понеделник тръгвам на работа. Моля се с Божията помощ да се спраяме с всичко по най-добрия начин:pray:

# 131
Тони честит рожден ден на малкото ти бухалче  party023Пожелавам ви да е много здраво и усмихнато дете Hug

# 132
Здравейте , мили момичета! Благодаря ви за хубавите пожелания. Да са ни живи и здрави всички мъничка мамини слънца! Аз също си припомнях трепетите , притесненията , вълненията от миналата година и момента в койтъо ми донесоха едно мъничко пашкулче .Помня как треперех като ми го подаваха за първи път и как не исках да го пусна повече!

Първата част на нашият рожден ден мина. Отбелязахме го с многото ни баби и дядовци , много баллони и весел смях.Утре ще го отпразнуваме и с каки и батковци в един детски център.
За огромно съжаление тати не беше с нас , о да е жив и здрав Viber , имахе постоянен теле-мост с далечна Гана.
Снимки от нашият първи (както тати се изрази) Бухалски Рожден Ден ще пусна малко по-късно ,че имам млко проблем с качването в момента!

# 133
  • Варна
Тони, честит имен ден! Влизам да ти пожелая много щастие и усмивки!   love001 smile3525

# 134
  • София
Ей, ама как изпуснах само именния ден на Тониииииии - извинявам се за включването на патерици - да ти се споменава само с добро името Hug

Мами, вие минахте ли вече на четириразовото хранене? Ние от вчера сме на новия режим, както и за ставането сутрин и спането през деня, за да не будуваме по нощите заедно, само ми е странно, че място за млякото нещо не се намира в схемата newsm78 Но ще му намерим - примерно, ако вечерята е по-ранна, да кажем към 19, по-късно може да си пийне една млекце - знам, че вече не е задължително, но пък тя си го харесва и ще си пийва. Прясното мляко, освен на десерти, смятам да го пооставим за по-нататък, както и цитрусовите плодове.

Относно ходенето - много прощъпулничета в нашата темичка, а и има и проходили февруарчета, да са живи и здрави!!! Ние все още крачим смело само хваната на ръчички, но въобще не съм се притеснила - когато дойде времето, ще проходи детенце - не сме на някакво състезание, да се сравняваме, я Party

Целувки от нас и като имате време пишете, че с дни няма и по една думичка обелена тук Sad

Общи условия

Активация на акаунт