Отдавна не съм писала, но просто не остава време. Дари е много, много любознателен и енергичен
И аз въведох килото мляко към 11 м. Купувах Верея 0,1% масленост, така поне каза докторката - да не е много маслено. От не "детските" храни съм предложила само кашкавал, но ние колбаси не ядем, сладки работи също, така, че няма как да се изкушава, поне за момента

Ох, момичета, аз имам страхотен проблем с бабите - от март се връщам на работа и се разбрахме с двете баби да го гледат докато тръгне на ясла - дай боже да ни приемат. Те много се "пъчеха", че какво толкова е сложното да гледаш едно дете и от началото на януари ми късат нервите буквално. Все още го държат за ръка когато не съм наоколо - да не падне - той вече тича свободно, крие се из стаите, тропка с крачета, в смисъл, че е абсолютно стабилен отдавна. Единствено, когато снега не е утъпкан, позалита, днес дори падна, но изобщо не плаче. Бабите все още не могат да сменят памперси или когато го правят, винаги е намокрен - тоест не добре сложен. Не могат да сгъват и разгъват количката - не знам как смятат да го водят навън. Навън почти не го оставят сам - плътно до него. А аз колкото и да говоря - абсолютно никакъв резултат. Постоянно се карам с тях. Днес дори майка ми заяви - няма да мога да го гледам и се фръцна и си тръгна, а аз имах час за доктор, добре, че мъжа ми се върна. Изобщо

Моля ви, споделете, тези, които имат баби - как е положението при вас.
А също и имате ли наблюдения за частни ясли или кооперативи в Надежда или Лозенец в София.
В кооператива не участваш с гледане на децата, нали

Много благодаря предварително

Аз съм просто пред нервен срив. Виждам, че бабите няма да се справят и трябва бързо да намеря друг вариант.
Иначе Дари расте прекрасно дете - както написах в началото - много енергичен, любопитен, но и подреден - прибира си играчките, както и всичко останало, което не е на място
Мием зъбите всяка вечер, отначало не искаше, но сега го прави с удоволствие, дори иска да държи сам четката.
На всички много

Представям си сега щом така реагира, какво ще бъде, ако ни пратят, както ни гласят, за операция на очето заради този халацион - въобще не искам и да си го помислям дори, дано не стигнем до там
пораздвижи темичката