ЯНУАРЧЕТАТА ни със зъбки, правят първите си стъпки

• 71 143
  • 445
  •   1
Отговори
# 240
Тони дано проблемите са вече зад гърба ви Praynig
По принцип малкият в началото ще се дърпа от тати, за него ще е един непознат - на такава възраст паметта им е доста краткотрайна. Но пък нали този път таткото се завръща завинаги, веднъж да свикне с него, няма да се отделя после от него. Кажи на Големия да има търпение Wink

# 241
Благодаря ти ,Кости  Hug
За съжаление тати не се връща завинаги , просто вече рейсовете му ще са по-кратки.Няма да са по 5-6 месеца , а само 2 и половина , но Уви ....това му е работата    33uu
Аз предния път го подготвях ,че може да заплаче или да се изплаши ,но той учудващо му се хилеше още като го видя. А не се бяха виждали от 45-тия ден до 6 и 1/2 месеца . Дано и сега кръвта заговори  Praynig

# 242
  • Варна
AtenaotnA, казвай на големия Косьо да свиква. Сега понякога може да не го иска като се прибере, после като поотрасне и може да говори пък няма да иска да му се обажда всеки път, за да си говорят ( моят син има такива периоди редовно - аз трябва да предавам ако искат нещо да си кажат), а като станат тинейджъри сигурно няма да иска да го види  Wink
Аз с баткото не съм имала проблеми като малък да не е приемал баща си. Даже като беше на възрастта на Сиси се случи така че баща му се прибра и изкараха съвсем сами почти цял ден.  Laughing
Сиси засега е много общителна не дели хората изобщо, стига да е интересно с тях!

kremi85, аз имам регистрация в снимка.бг и там си качвам по някоя снимка, за да мога да публикувам тук. като си на дадената снимка отстрани има бутон където пише за споделяне и там си избирам линка на снимката и тук чукваш картинката от бутоните и поставяш линка по средата. Ех и аз го обясних. Ама ако - всеки път по няколко пъти се опитвам докато кача снимки.  #Crazy

# 243
Им един сайт  www.snimki.be , който е без регистрация. Качваш там и линкчето директно тук.

# 244
  • Казанлък
Велина, много рядко влизам в темата, но днес ми остана време и я прегледах и прочетох за проблема на детенцето ти с ечемика.
Голямото ми момченце имаше същия проблем (поне по описанието) когато беше на 1,6г. Един ден забелязах, че има топче, от вътрешната страна на долния клепач. Беше в сезона на гриповете и вирусите и изчаках малко преди да го заведа на лекар. После видях, че и на другото оченце на долния клепач има топче. Заведох го на очен лекар, и там веднага ми казаха, че образуванията са много големи (изобщо и не спомена, че е вътрешен ечемик) и само чрез операция могат да се премахнат. Много се притесних. Потърсихме и второ мнение при детски очен лекар в Стара Загора. Като го видя, каза че това са вътрешни ечемици, но понеже са се задържали много време и не са лекувани навреме са станали хронични. Каза, че ще минат без операция (ще се разнесат) но им трябва време. Каза ни за топлите компреси, но при нас беше невъзможно да ги правим, защото малкия не даваше. Слагахме капки фуциталмилк (мисля че тези бяха) и след известно време всичко изчезна.
Надявам се, че и при вас проблема ще се реши  Praynig и дано не се налага оперативна намеса!

# 245
  • София
Здравей Кадрие, благодаря ти, че се включи точно по моята болка в момента с очето на Ивето - аз до последно се надявам, че ще изчезне от самосебе си, както се е появило Praynig

# 246
  • Казанлък
Здравей Кадрие, благодаря ти, че се включи точно по моята болка в момента с очето на Ивето - аз до последно се надявам, че ще изчезне от самосебе си, както се е появило Praynig
Искрено вярвам, че и при вас всичко ще се оправи и няма да се наложи оперативна намеса. На нас докторката ни каза, че е нужно време, за да се разнесат ечемиците и да изчезнат и така и стана. Не си ли забелязала топченцето да е станало по-малко с времето например?

# 247
  • София
Да, от два-три дни вече не е толкова зачервено и на мен ми се вижда по-намаляло. Поне се надявам да не ми се привижда в желанието ми да се оправи:) Докато дойде време за операцията а дано възвърне нормалното си състояние и да я избегнем...хич не искам да си мъча детето с пълни упойки и други неприятни неща, съпътствящи тази 'рутинна', както я определят докторите, интервенция. Благодаря на всички, които взехте отношение по темата!!!Сърдечни прегръдки!!!

# 248
Здравейте!
Велина от сърце ви желая да ви се размине операцията. Като си спомня миналата година като ни казаха за сондиране на оченцето на Мими място не можех да си намеря. Слава на Бога размина ни се. Дано и при вас всичко се оправи. Пък дори и да се стигне до операция не се тревожи, важното е всичко да е наред.
Нашия тати е много чувствителен на тема, че децата искат повече при мен. Аз му обяснявам, че това е нормално, но виждам, че се засяга. А Мария денонощно реве за мама. При моята майка стои, но при татко си не иска...или стои, когато няма друг избор.
Аз все още съм в болнични, но живот и здраве скоро пак трябва да се връщам на работа. Тъкмо бях посвикнала 3 седмици на работа и стана това с крака. Сега трябва да се адаптирам отново.
Мария Слава Богу расте! Вече си е детенце, не е бебе. Въпреки, че за мен и двете с кака й са си бебета. Сега е хремава, нослето тече като чешма, изранило се е, тече кръв от него, абе неприятна работа.
Е това е от нас за сега!
Лека нощ!

# 249
Здрасти на всички!
Ех, Тони, за съжаление, няма какво да се направи, освен да говориш на малкия Косио (не мога да намеря ер малък на клавиатурата, извини ме!) за татко му постоянно, за да присъства винаги в живота ви, дори когато е на рейс. И с времето нещтата ще се наместят.
Велинка, дано все пак се размине операцията, но дори и да не стане така, имай вяра в лекарите-стискам палци да попаднете на Човек!
Пускам няколко снимки на малкия ми сладкиш, за да ви запозная официално с него!
http://www.snimki.be//store/1/891394204937.JPG
http://www.snimki.be//store/1/141394205013.JPG
http://www.snimki.be//store/1/141394204830.JPG

# 250
Честит 8-ми март,
мили момичета и любящи мами !
Нека бъдем много здрави и усмихнати , обичани и обгрижвани.Да постигаме целите си с лекота!
Здраве и късмет и на останалите членове от семейсвата ни , за да бъдем  истински щастливи, защото нашето щастие зависи най-вече това !

# 251
# 252
  • София
Честит празник,драги ми красиви като пролетни цветя мами  HugБяхме,сме и ще бъдем нежната сила,която ражда живота !  newsm51 smile3525  mrstraetz

# 253
  • София
Хей януарчета, къде се изгубихте в хубавото време навън? Hug

Ние си спретнахме прощъпулниче - беше голяма веселба и нашата госпожица си хвана червилото, химикалката и един българо-испански речник, сиреч ще стане кокетна мадама, управител на международна фирма Crazy Вече имаме и излизане навън без количка, за ръчички с мама и баба - много възторжено го прие, надаваше весели писъци докато крачеше смело, срещнахме и малко по-големи от нея дечица - стърчеше над тях с една глава Grinning Една баба ни срещна и пита - имам внуче на 2 месеца, кога ще стане голяма като вашата...еми неусетно, поне за нас се изтърколи тази една година - от бебета малчовците неусетно се превърнаха в малки госпожици и господа. Сега вече сме каки на други бебета на наши приятели Crazy

Вчера се занесохме и на контролен - оказа се, че над 1 година вече бил на 3 месеца, но кой да знае Laughing Ваксината ще я оставим както бяхме планирали след операцията, а другата седмица отиваме да уговорим дата и да започнем приготовленията.

# 254
Ние си спретнахме прощъпулниче - беше голяма веселба и нашата госпожица си хвана червилото, химикалката и един българо-испански речник, сиреч ще стане кокетна мадама, управител на международна фирма Crazy

Joy А дано!

Ние тези дни не сме излизали изобщо. Въпреки че вчера и днес имаше едно приятно слънчице, при нас имаше и един неприятен ветрец, та си стояхме вкъщи.

Даа, пораснаха дечицата. Голямата си я спомням 2-годишна и после изведнъж порасна. Покрай грижите за София дори не го усетих и се чувствам малко гузна, че съм я пренебрегнала Sad

Общи условия

Активация на акаунт