ЯНУАРЧЕТАТА ни със зъбки, правят първите си стъпки

• 71 146
  • 445
  •   1
Отговори
# 225
Честита Баба Марта!

tweetyto_bs бързо оздравяване на малчугана Praynig Hug

# 226
Честита Баба Марта!  Hug

# 227
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ РУМЕНИ, ЧЕРВЕНИ И ВСЕ ЗАСМЕНИ!

А тази снимка специално за мама на Бухи  Simple Smile Като видя бухал все за теб се сещам, Тони  hahaha

Както виждате Сиси вече е голямо момиченце - върви все по-стабилно, бърбори си нещо по бебешки, а иска да я разберем и хапва всичко що и попадне в ръцете.
tweetyto_bs ,  бързо оправяне! И ние със Сиси в началото на февруари бяхме доста болни и даже изпратих баткото на бабин дом, а ние се оправяхме самички, да не заразяваме другите! Слава богу всичко вече е ОК. Чакаме пролетта, разлистените дървета, птичките...

# 228
Десиии , мерси много за прекрасния поздрав!   bouquet Hug
Ние в къщи съвсем се обухлихме. Оня ден леля ми ни донесе от Германия стенен часовник -бухал  и когато махалото му се движи очичките му се движат ляво-дясно . Много е смешен  Joy

# 229
  • Бургас
Чрстита Баба Марта момичета-кокичета  smile3525

# 230
  • sofiq
чЕСТИТА БАБА МАРТА да сте живи и здрави много засмени и дечицата с румени бузки Simple Smile. Март дойде и ще ни донесе пролетта и хубавото време освен ако баба Марта не се ядоса Simple Smile. Борето расте и с всеки ден става по уверен и се опитва вече и да тича научава нови номера и белички Simple Smile, а за жалост аз тръгвам от вторник на работа и свекурва ми ще го гледа. Скоро бяхме на фотосесия беше много усмихнат и послушен, много искам да ви го покажа , но съм скарана с качването на снимките  и ако можеш dessitta кажи как качваш снимките, а Сиси е прекрасна малка кукла Simple Smile. Тони скоро дъщеричката на кумовете ни имаше РД и тортата беще розов бухал , веднага се сетих за вас с Косьо Simple Smile. tweetyto_bs бързо оздравяване Simple Smile. Лек и приятен следобед мами Simple Smile

# 231
  • Варна
Здравейте мамчета! За много години, честит Трифон Зарезан, Баба Марта и всичко по средата, което съм пропуснала Simple Smile

Аз съм голяма шматка - още преди месеци не сварих да се запиша в новата тема и докато се усетя, че не получавам известия и то...тръгнах на работа, ежедневието се завъртя и...
Нищо не съм чела назад, надявам се, че сте добре, че дребните растат яко и ви радват Simple Smile кой знае какви са интересни вече, пълни с номера Simple Smile
Моят синковец не може да ходи самостоятелно, за една ръчичка се пуска зорлем за малко, нестабилен е...само пълзи и се катери като луд. Нищо което да прилича на реална дума не казва, само срички и бълбукане. Иначе всичко разбира, като го питам сочи всичко. Още е с 8 зъба откак беше на 10м. Яко са надути обаче кътниците, та ги чакаме скоро.
Още го кърмя, но с много настояване от моя страна и то веднъж на 2 дни, примерно, ако усетя напрежение, но трае около 3 мин и веднага си бие камшика нанякъде. Сиреч, самоотби се...аз май все още не съм готова за тази промяна, но ще ми се наложи да свикна...
Всичко яде, с изключение на мандарини и портокали (?!), нямам обяснение защо не ги обича.
Взехме си номер за ясла, пуснах го да влиза в класиране от август, с надеждата да го приемат януари-февруари 2015г. Майка ми излезе в майчинство и ще го гледа цялата втора година. За всичко ме слуша, няма отклонение от предписанията Simple Smile.
Искам да питам тези от вас, които вече са сложили Приорикс-а. Имахте ли някакви ексцесии? Извинявам се предварително ако вече е обсъждано, просто нямам време да прочета назад.
Благодаря и лека нощ!  Hug

# 232
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета,

Честита Баба Марта!!!

Аз също не съм писала отдавна, но от няколко дни Белослава се пусна от мебелите и вече ходи самичка. Сега внимавам да не падне и да не се стресне, макар че според мен е доста стабилна. След няколко седмици мисля да направим прощъпулник, за който ще трябва да помисля за предметите.
Иначе ядем всичко, не искаме вече навън да стоим много в количката ..... Все иска да е извън нея и да се държи за пейката или да гледа какво има в коша на количката.

Maybelline ние сложихме Приорикс-а в четвъртък. Тя се бие в ръчичката и изобщо не разбрахме какво се случи, дори не измрънка .... Педиатърът ми каза, че няма странични реакции.

# 233
   ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! bg

Сиси е много сладка мартеничка Heart Eyes

# 234
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 235
  • София
Честит национален празник, мами!!!

Сисииииииии, ама страхотна си, детенце - много хубава мартеничка!!! Hug

За сега възнамерявам да си използвам цялото полагаемо майчинство и да пропуснем яслата...има толкова моменти, които не искам да пропускам от живота на детенце, които са ми по-важни от паричките - все ще се оправим някак си, а и имам особено отношение към яслите като цяло и няма да се възползваме от техните услуги, но както ви бях казала вече се оглеждам за детски градини и си имам и фаворит дори в нашия район - само дано се оправя със системата за кандидатстване. Ние, набор януари 2013, трябва да кандидатстваме началото на 2016 г., нали - когато имаме навършение 3 годинки или бъркам newsm78

Приорикс-а мисля да го пропуснем за по-нататък, защото ще ни правят операция на оченцето от този ечемик и не ми се иска да протакаме за очето. Ще следя с интерес при вас как е минало и се надявам при всички да е леко и безпроблемно.

Поздрави от нас и се радвам, че темичката ни се оживи!!!

# 236
Велина в крайна сметка ще и правят ли операция? Милата душица Sad Praynig Hug

# 237
  • София
За съжаление Sad пробвахме всякакви други методи, на трима лекари отидохме и вероятно април ще бъде - има си подготвителен етап. Не ми се иска, но по-добре да оправят оченцето. Всичко ще бъде наред!!! Praynig

# 238
Разбира се, че всичко ще бъде наред!!! Praynig Hug

# 239
Велинка , всичко ще е наред  Hug
Имахме проблеми в семейството ,с които няма да ви натъжавам , но не остана ред да споделя за консултацията - Вече сме 77 см. , 9330 кг . Малчо е основно на два крака , пада ,изправя се с дупето нагоре и пак продължава. Биха ни ваксината за 1г. , малко изоставаме заради грипната епидемия.
Още се кърмим. Единствената съзнателна думичка е "мама" но се казва изключитено рядко , само ако стане напечено.Иначе повтаря (рядко ,но се случва) някои думи като дядо , баба , леля , кака , ама не ги използва сам.
Като се радва на нещо сладичко - цвете ,коте ,куче,пиле ... казва нещо като "би-би" или "пи-пи"  hahaha ,много сладичко , с едно такова нежно бебешко гласче.
Има явни предпочитания към леля си.Просто като я види и всикчки други са на заден план (дори и аз понякога  Cry)
След малко повече от две седмици , живот и здраве , трябва да си имаме и тати вече. Дали ще го познае или ще ревне от него , още от сега го мисля , че нашия тати е чувствителен на тази тема и ще го изстрада тежко ако момчето не го познае  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт