Дано се оправите скоро!
. Като някой по телефона и каже чао и целувки, тя започва да маха и да целува телефона. Катери се като алпинист. Даже се е научила да си примъква нещо на което да се качи и чрез него да си постигне желаната цел. Вече и високо вдигнатите неща ги достигаме, защото се катерим на всичко, което видим. Обаче ако знаете как ревееееее и се тръшка... Или каката реве и се налага или Малечка, почти по всяко време някой иска нещо.
Вдигна температура за 24 часа и му мина. Другия нов номер е, че качва стълби. Като се има предвид, че не може да ходи, е много смешен - хваща ми ръката, води ме до някои стълби, наглася се, хващам му двете ръце и започва. Вдига си мнооооого високо крака и като усети че е стъпал на стъпалото, тръгва директно с другия крак (почти на шпагат) да взема следващото. Не като нормалните деца да качи първото стъпало с двете крачета и после да премине към следащото
Оня ден качи стълбите от първия до четвъртия етаж с няколко почивки
Луда работа
Любимата дума е тати....татосва по цял ден, но мама не знае. Даже като види баща си да се прибира от работа, още докато е на входната врата, започва да му ръкопляска, незнайно защо
Прибира си играчките в коша, една по една. Днес му паднаха няколко грахчета от сумата върху таблата и едно по едно ги пусна в купичката. Май ще стане голям педант хаха
,
Дали има някой с подобен проблем.
. Вашите дечица как реагират.

. Ето една снимка на нашите яйца , барабар с Борето , който с голям кеф си ги чупи, после си ги обелва и почва да яде
. Ние сме вече сме с нова прическа, пораснали сме и накрая на месеца ще слагаме Приорикса и дано всичко е наред. Най- накрая се научихме да ставаме сами като паднем , че до скоро чакахме на мама да ни вдига
. Това е от нас за сега. polito_87 браво на теб и семейството ти , че ще отгледате едно хубаво детенце, с каквото можем ще помагаме
, детето само ще ти покаже , обича ли да хапва, да спинка и всичко друго 

така че те си дъвчат вече доста успешно, само храната трябва да е добре сварена и на дребни парченца. Ние сме на кухня, според мен е голямо облекчение, а и голямо разнообразие за детето. Каквото и да си говорим - аз поне не мога всеки ден да готвя по 3 различни ястия и всеки ден от седмицата да има някакво различно месо - примерно агнешко, заешко и пуешко никога не купувам за вкъщи, а така детето си ги хапва. Аз просто не съм толкова организирана. А и с тия разходки навън по 2 пъти на ден просто не остава време...хм прозвуча малко като оправдание
Но искам да кажа, че кухнята е много хубаво нещо 
Кърмим се още и денем и нощем и не знам как ще се отказваме, така че е хубаво да давате и АМ. Прясно мляко още не съм давала, макар че още преди няколко месеца педиатърката ми каза, че детето може да яде всичко. Но аз все пак изчаквам...

да го правим.