Дано се оправите скоро!
. Като някой по телефона и каже чао и целувки, тя започва да маха и да целува телефона. Катери се като алпинист. Даже се е научила да си примъква нещо на което да се качи и чрез него да си постигне желаната цел. Вече и високо вдигнатите неща ги достигаме, защото се катерим на всичко, което видим. Обаче ако знаете как ревееееее и се тръшка... Или каката реве и се налага или Малечка, почти по всяко време някой иска нещо.
Вдигна температура за 24 часа и му мина. Другия нов номер е, че качва стълби. Като се има предвид, че не може да ходи, е много смешен - хваща ми ръката, води ме до някои стълби, наглася се, хващам му двете ръце и започва. Вдига си мнооооого високо крака и като усети че е стъпал на стъпалото, тръгва директно с другия крак (почти на шпагат) да взема следващото. Не като нормалните деца да качи първото стъпало с двете крачета и после да премине към следащото
Оня ден качи стълбите от първия до четвъртия етаж с няколко почивки
Луда работа
Любимата дума е тати....татосва по цял ден, но мама не знае. Даже като види баща си да се прибира от работа, още докато е на входната врата, започва да му ръкопляска, незнайно защо
Прибира си играчките в коша, една по една. Днес му паднаха няколко грахчета от сумата върху таблата и едно по едно ги пусна в купичката. Май ще стане голям педант хаха
,
Дали има някой с подобен проблем.
. Вашите дечица как реагират.

. Ето една снимка на нашите яйца , барабар с Борето , който с голям кеф си ги чупи, после си ги обелва и почва да яде
. Ние сме вече сме с нова прическа, пораснали сме и накрая на месеца ще слагаме Приорикса и дано всичко е наред. Най- накрая се научихме да ставаме сами като паднем , че до скоро чакахме на мама да ни вдига
. Това е от нас за сега. polito_87 браво на теб и семейството ти , че ще отгледате едно хубаво детенце, с каквото можем ще помагаме
, детето само ще ти покаже , обича ли да хапва, да спинка и всичко друго 

така че те си дъвчат вече доста успешно, само храната трябва да е добре сварена и на дребни парченца. Ние сме на кухня, според мен е голямо облекчение, а и голямо разнообразие за детето. Каквото и да си говорим - аз поне не мога всеки ден да готвя по 3 различни ястия и всеки ден от седмицата да има някакво различно месо - примерно агнешко, заешко и пуешко никога не купувам за вкъщи, а така детето си ги хапва. Аз просто не съм толкова организирана. А и с тия разходки навън по 2 пъти на ден просто не остава време...хм прозвуча малко като оправдание
Но искам да кажа, че кухнята е много хубаво нещо 
Кърмим се още и денем и нощем и не знам как ще се отказваме, така че е хубаво да давате и АМ. Прясно мляко още не съм давала, макар че още преди няколко месеца педиатърката ми каза, че детето може да яде всичко. Но аз все пак изчаквам...

да го правим.

Препоръчани теми