Поклон за решението ви
. Имаме 3 твърди хранения ( 1,2,3то от кухнята и/или готвено от мен и пюрета 12м+ в неделя и празниците) + 2 млечни ( 200 - 235 мл АМ 3 или 4) сутрин и вечер. 
влизам по няколко пъти в системата за приема за ясли да видя как се движим и сама си стискам палци
Все има нещо недоразбрано, но да не спамя. Благодарна съм, че го гледат все пак със сведени до минимум критерии - да е нахранен и със сменен памперс когато трябва.
Жорето е бъдещ манекен, че гледам е строен момък
и Жорето има шкембенце,то това е красивото на бебенцата
,но гривничките по ръцете и краката изчезнаха малко преди прохождането още,а той проходи точно на 1г . polito_87 и ние сме 86 /92 см ,които са ни таман.
Проблем е според мен ,ако са по-малки,а не по-големи.
Иначе по едно време се беше изравнил с повечето деца, но тук за един месец дръпна някой и друг сантиметър, което го отдавам на постоянното протяяягане да докопа поредното магнитче за хладилник от колекцията на мама.
Купихме дървени магнитчета с разни животинки, къщички и др. подобни и куклички за пръсти за куклен театър и сега това е хита - постоянно ги мести из апартамента и слага и вади от един пластмасов буркан от мед и кутия от маска за коса. Баща му се шегува, че ако знаехме, че ще е толкова скромен, щяхме да спестим доста пари от играчки