ЯНУАРЧЕТАТА ни със зъбки, правят първите си стъпки

• 71 421
  • 445
  •   1
Отговори
# 105
Прекрасно!!! Радвам се на рождените дни на всички дечица, като, че все едно аз имам рожден ден Hug Толкова ми е мило. Всички да са ни живи и здрави и много щастливи!
Тони, снимките на Косьо са невероятни. Наистина са станали прекрасни.
А аз вече давам кремчета с прясно мляко и с много малко захар, аз си ги правя. Млякото е домашно и затова го разреждам с вода за да не е много маслено. А захар слагам хем да не е блудкаво, ама и не чак да ми е на мен сладичко, нещо средно правя.

# 106
  • Sofia, Bulgaria
Ние също сме записани на кухня от 2 месеца и аз давам десертите. Преди да я запиша, питах педиатърът дали да й давам кремчетата от кухнята, заради прясното мляко, но той ми отговори, че те със сигурност са много разредени с вода и няма никакви проблеми. Преди да й ги дам, винаги ги опитвам и да ви кажа не ми се струват сладки .... По - скоро са ми малко блудкави, но Белослава ги яде ....Чисто прясно мляко все още не съм давала и не знам кога ще го въведа, но мисля да изчакам.

AtenaotnA много ви е хубава фото сесията. Аз също много исках да направим и ходихме още през септември. От нашата също съм много доволна  Simple Smile

# 107
Момичета вижте какви неща изработва по поръчка братовчедка ми.https://www.facebook.com/groups/205640902827272/637780666279958/ … &notif_t=like 

Ако искате можете да и разгледате нещатата в фейсбук. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=735679966444203&set= … 946625&type=1

Можете да и пишете там в групата и да ви направи каквото се сетитепо ваш избор.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 10:08 от Мimi89

# 108
  • София

Да ви почерпя за първия имен ден на моето прекрасно същество и най-голяма любов - Ивана Heart Eyes

На милото дете вече 10-ти ден му текат сополи - зъби ли са, какво са, но що промивки и бактробан отнесе...айде вече да оздравяваме и двете, поне рождения ден да го посрещнем здрави.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 13:00 от Velina25

# 109
  • Sofia, Bulgaria
Velina25 Честита ти именничка! Да й е живо и здраво името и да го прослави!!!

Да дам отчет след днешната консултация. Не сложихме ваксина заради сополите. Педиатърът каза, за да сме 100% сигурни, че всичко е наред да пуснем първо кръв и урина. Утре ще занеса урина и ще вземем кръв. Щом излязат изследванията, тогава ще сложим ваксината.
Не ми изписа никакви капки за нослето, а само физиологичен разтвор.

На 1 годинка сме 8800 грама ( + 100 грама ) и 74 см ( + 1 см ). Аз му казах, че не знам защо е наддала толкова малко, при положение, че си хапва добре, но той каза, че вече децата се движат повече и е нормално.
Нали казват, че на 1 година трябва да си утроят теглото от раждането. Ние се родихме 3 кг и почти сме го достигнали Simple Smile

# 110
Честит имен ден, малка Ивана! Да растеш здрава и умна, за радост на мама!
И дано се отървете вече от тези гадости Praynig

Еее, Малък Косьо какъв мъж е станал! Пу-пу, да не му е уроки. Май прилича доста на голям Косьо,а? Доколкото си спомням от снимки.

MILO1 София на 11м. беше 9,500кг. Ако трябваше да утроява рожденото тегло трябваше да е достигнала 11кг.  Shocked което за 1-годишно дете не е никак малко.Затова си мисля, че това с утрояването е малко относително Peace
Да са ни живи и здрави децата, другото не е толкова от значение Hug

# 111
Честит имен ден (с малко закъснение) на сладката Ивана!   Party Time

Кости , Косьо е едно към едно с голямото Коце  Laughing

# 112

Кости , Косьо е едно към едно с голямото Коце  Laughing
Нищо, момата ще е на теб Wink

Честит рожден ден, Сиси! Да растеш в радост и здраве, в любов и безгрижие!
dessitta да ти е жива и здрава! Да наминеш да разкажеш после как е минал празника.

Честит празник и на останалите рожденици! newsm59

# 113
  • Варна
Kosty, благодаря за пожеланията! Момата сега спи, за да има сили по-късно за гостите!   party023От няколко дена е сополива та прави едни интересни физиономии, да видим какви снимки ще излязат Laughing Пожелавам си повече да ми е здрава, а за всичко друго ще се погрижим с баща й да е наред!
Искам да честитя рождения ден и на всички други дечица днес! Бързо да прохождат, малко да падат, много да слушкат!  ura

Тони, твоя Косьо много пораснал ми изглежда, много е хубав, ама искам снимка и с теб  Simple Smile Аз много харесвам да гледам фото сесии, ама каквато съм нефотогенична не мога да се престраша да се снимаме.

# 114
Какви хубави дечица имаме, пу-пу-пу. Да са много здрави и весели и все така да носят щастие в живота ни.

Честит рожден ден на всички, сега в нашата тема рождните дни са в разгара си  Simple Smile

Съжалявам, че пиша толкова рядко, но Дари става все по-... как да се изразя - любознателен  Laughing и ако не вървиш след него не е сигурно дали ще остане нещо здраво вкъщи. Вече дори се пробва е да тича и сърцето ми прескача  Simple Smile Simple Smile. Още не се е научил да ходи както се казва, а вече подтичква. Познайте кой пръхти след него  Mr. Green Дано поне сега да отслабна, че имам "завещани" 30 кг в повече от инвитро опитите. Тези от бременността отдавна ги няма, но другото "наследство" не ще да се стопи и това си е. На Дари разчитам  Laughing

Ето няколко снимки и от нас - http://luce.snimka.bg/children/dari.797263.32355054

Ние не знам колко см и кг сме защото от два месеца не сме ходили на консултация, но вече носим размер 86, 80 са ни къси ръкавите и крачолите. Е, 86 са леко дълги, но по-добре така, че ми омръзна да под дръпвам оттук-оттам.

На всички много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 115
  • София
Айдееее да изкараме темичката ни по-нагоре, че все на дъното стоим.

Момичета, разкошни сте Hug Благодаря за прекрасните пожелания по случай именния ден на Ивето!!!

luce, то се е получило направо професионална фотосесия - личи си, че опитна ръка е държала фотоапарата. А малкият модел Дари е страхооотен Hug и аз да кажа, пу пу пу!!!Като малък рус синеок принц!!!И той като Жорето на Глори изглежда по-голям за възрастта си, въпреки че погледът го издава...гледа невинничко по бебешки Heart Eyes

А за килата не го мисли, всяко нещо с времето си - само не се вторачвай в тях!!!Който си те обича, ще си те обича всякаква!И че ще си изчезнат покрай тичането и за това си права Party

Като си говорихме за снимки преди малко, аз една нормална снимка не мога да и направя - сигурно като спи само тогава имам възможност. Но докато е будна и е едно скачане, радване, а като види телефон или фотоапарат, насочен към нея и веднага протяга ръчички. Като правихме календарите за новата 2014г. за нашите баби и дядовци и направо беше чудо, че поседя една-две минутки Heart Eyes слънчицето на мама!!!Бях се замислила и за профес. фотосесия, но къде ти - ако е проходила до тогава, ще има да обикаляме студиото...иди ни намери Joy

Тониииииии, не съм ви забравилааааааа.......и вашите снимки са върхът - много добре позира младежът, а че е копие на татко си, няма никакъв спор по темата. Но верно, и аз искам да ви видя заедно на снимка Hug Hug Hug Hug

Я пак с вечните въпроси - вашите дечица по кое време си лягат вечер, че ние дивеем до 23 ч. Blush

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 17:59 от Velina25

# 116
Мале какви са сладури тез момци... Hug Със сигурност и момите си ги бива, ама тези юначета са невероятни!!!
И ние ходихме на консултация и ваксина . Нашият татко непрекъснато твърди, че Мими била лакомичка, ама Слава Богу не сме се окръглили (за разлика от майка й разбира се, дето хапва за трима... Embarassed). На 1 годинка сме 73 см и 8,800 кг. Търчим, катерим се, вече се е научила да си носи нещо по-високо на което да стъпва за да достига до мястото, което си е набелязала. У дома почти не останаха недостъпни за нея места. Е казвам ви такова пренареждане у нас не е било от 4 години, когато, кака й беше на нейната възраст... Гледам всичко да вдигна на висока, ама то тя все измисля нови и нови белички. Да са живи и здрави да подреждат, това да ни е кусура...

# 117
  • Sofia, Bulgaria
Момичета,

Биха ни ваксината днес, след като ни излязоха резултатите от кръв и урина. Всичко ни е наред. Малко се притеснявах, че хемоглобинът ни е 118, но педиатърът ми каза, че за дете е много добре.
Почти не плакахме на ваксината, само като я боцнаха и после много бързо се успокои.

Velina25 Ние лягаме към 21.00 - 21.30 ( най - късно ).Понякога й се доспива по - рано, зависи колко е спала през деня. Никога не е будувала до 23.00, рекордът ни е 22.30 часа, на Бъдни вечер Simple Smile

katelinka И ние сме същите кг и см. Не мога да кажа, че сме кръгли, ама не ми се струва и слаба. Намирам я за напълно нормална и симетрична Simple Smile

# 118
Привет мами и сладки дечица  Hug,

Наминавам набързо да уточня, че снимките са от професионален фотограф - Любо .Любенов - http://lyubenov.com/site/, най-добрия за нас, беше и на сватбата ни, както тогава, сега и сега направи страхотни снимки.

Ние заспиваме до 21.00 най-късно. Без проблем защото щрапането е качествено преди това и директно, още с млякото е готов  Simple Smile

Да попитам, мами, вашите дечица кога смятате да ги местите в самостоятелна стая да спят  newsm78 Аз преди се заричах, че стане ли на 1 г. и го местим в неговата стая, но сега не се чувствам готова, нито той, нито аз. Дари не се буди през нощта, само когато никнат зъбки понякога и пак не ми идва "отвътре" да го направя.

Много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички и благодарим за комплиментите   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 119
  • sofiq
За много години, мами и аз да стигна до тук да честитя рожденните дни на малчовците да са живи и здрави и да правят беличи, че иначе на какво ще се радваме. Ние имаме още няколко дена до РД, но сме малко сополиви май от зъб , но с бонус кашлица от сополите, иначе сме лудетини всичко пренарежда вече и много обича книжки ама не зачетене , а за ръфане Simple Smile. От около месец правим крачки, но още го е страх да се пусне да ходи повечко Simple Smile ама когато тогава. Ние сме доста лакоми и сме 10 кила 77 см. За заспиването към 20:30 вече много му се спи ама като влезем да е къпем и му идва адреналина и после към 21:30- 22:00 заспиваме докато цокаме. И аз исках да го местя в неговата си стая, ама още не съм я обзавела, пък и ще прехвърлям на свеки майчинството и тя от март идва да го гледа в нас, нямам друг избор. Много са хубави всички бебоци по снимките и аз ще кача тия дни ако ми остане време Simple Smileлека вечер

Общи условия

Активация на акаунт