Математически турнири - 25

• 77 253
  • 702
  •   1
Отговори
# 360
Моля, да ми кажете- на КМС- ІІ клас на матрица ли се нанасят отговорите или на самата бланка?

За първи зная, че са на бланката, но за втори?

Цитирам се отново, с молба по въпроса- на бланките ли се отразяват отговорите или на матрица във втори клас?

# 361
  • у дома
Моля, да ми кажете- на КМС- ІІ клас на матрица ли се нанасят отговорите или на самата бланка?

За първи зная, че са на бланката, но за втори?

Цитирам се отново, с молба по въпроса- на бланките ли се отразяват отговорите или на матрица във втори клас?
На матрицата-бланките си остават за вас...

# 362
Благодаря за отговора, а 10 задача, която е с решение къде се записва- пак в матрицата ли има място?

# 363
  • София
И аз с един въпрос ако може - ще им върнат ли на 1ви клас листовете или остават за организаторите?На СМТ не ги върнаха, та се чудех за сега.

# 364
Моя син забравил да препише едното подусловие от черновата на основния лист, дали ще му я зачетат за решена ?

# 365
Моя син забравил да препише едното подусловие от черновата на основния лист, дали ще му я зачетат за решена ?
Най вероятно не.

# 366
Задачите и отговорите  са качени на официален сайт на училище още в 10:29, така че тайните бяха дотук.
Ще изчакам състезанието да започне навсякъде и ще дам линк, ако някой не ме изпревари.  Peace

# 367
  • София
Много тъпо, не е нужен линк, не е никак сложно да се изровят...

# 368
  • у дома
Задачите и отговорите  са качени на официален сайт на училище още в 10:29, така че тайните бяха дотук.
Ще изчакам състезанието да започне навсякъде и ще дам линк, ако някой не ме изпревари.  Peace

Ние сме в провинцията-при нас са разрешили да се изнасят условията на задачите  Twisted Evil

Благодаря за отговора, а 10 задача, която е с решение къде се записва- пак в матрицата ли има място?

Има си оставено място,ако не му стигне може да пише и на гърба на матрицата...

Много тъпо, не е нужен линк, не е никак сложно да се изровят...

Потвърждавам,на мен ми отне 2 сек да ги открия  #2gunfire

# 369
  • София
Ще изчакам състезанието да започне навсякъде и ще дам линк, ако някой не ме изпревари.  Peace

То пък много важно да измамиш на КМС!  Whistling Не го разбирам това, честно!

# 370
  • София
Здравейте, дъщеря ми (2 клас) се яви днес от 8.30 на КМС във 2 СОУ. По график продължителността на състезанието беше обявена за 2 часа, а още в 9.30 ми се обади, че извеждат всички. Наистина ги бяха изкарали в коридорите и ги пускаха едно по едно навън.
Някой има ли представа защо не се спази регламента. Или има различно времетраене за малките, което не съм видяла???

# 371
  • у дома

При доста от ПМГ-тата в провинцията КМС участва в рейтинга и много ми е интересно освен Варна има ли друг град да е след обяд...Надявам се за Варна да не участва в никакъв рейтиниг за МГ-признавам си,че не съм запозната и не ми се рови да търся,но иначе просто няма да е честно за децата положили усилия.

# 372
  • Варна

То не е въпроса да измамиш, а да ти омаловажат труда, като кажат, че може би си измамил.

# 373
  • Варна
.Надявам се за Варна да не участва в никакъв рейтиниг за МГ-признавам си,че не съм запозната и не ми се рови да търся,но иначе просто няма да е честно за децата положили усилия.

КМС не участва в рейтинга. Peace

# 374
  • София

То не е въпроса да измамиш, а да ти омаловажат труда, като кажат, че може би си измамил.

Peace Да, това е грубо, признавам!

Общи условия

Активация на акаунт