Търся електронна книга - тема 8

• 102 151
  • 720
  •   1
Отговори
# 180
  • В две мънички очи...
Здравейте. Търся Тръпка, Копнеж и Завинаги на Маги Стиивотър.
 Имейл: tisheto_dobrich@abv.bg
Много ви благодаря!

В мейлбукс има Тръпка и като Потръпване в студа може да я намериш. Втората е фен превод.

Копнеж и завинаги не съм ги засичала.

# 181
  • у дома
Привет!
Някъде може ли да се намери:
Кристин, дъщерята на Лавранс - Сигрид Унсет, трилогия
Изневяра - Ахмет Алтан

bouquet

# 182
Здравейте! Видях, че някои имат книгата С.Е.К.Р.Е.Т. Може ли да ми я пратите. Благодаря предваритено !      cveti_28@abv.bg     bouquet

# 183
Само да ви кажа за "Под купола", тъй като снощи имах удоволствието да я дочета - книгата няма нищо общо и с първи сезон. Холивудските сценаристи вече са се натворили, както се казва  Mr. Green. Всъщност Кинг има доста активно участие в сериала; имаше негово интервю, в което се споменават разминаванията между книгата и филма, но не мога да намеря линк.
То май е така и със сериала "Haven" който е по "Колорадеца".
Зачетох книгата - за момента няма много общо Laughing Въпреки това самата идея на историята в основата ми е много интересна и бих искала да я прочета.

Като не намерих ел. вариант се бях засилила да си купя на хартия "Под купола", но цената им ме спря. Може и да не съм права, но ми се стори прекалена...  Rolling Eyes

# 184
  • София
Здравейте! Видях, че някои имат книгата С.Е.К.Р.Е.Т. Може ли да ми я пратите. Благодаря предваритено !      cveti_28@abv.bg     bouquet
В MailBooks със сигурност я има, а може би и в линковете на 1-ва стр.
...
Преди да попитате провете основните библиотеки в които може да откриете търсената книга:

МОЯТА БИБЛИОТЕКА ; РУЛИТ; ФЛИБУСТА за улеснение
Цитат
За който няма регистрация може да ползва
потребител: bgmamabooks
парола: 1111111111
ЕСКЕЙП ;

Ако желаете може да се включите и да ползвате нашата програма за споделяне на книги
Цитат
Актуална версия към момента - MailBooks
Програмата не изисква инсталация, необходимо е да имате инсталирана актуална версия на  MS NET Framework 3.5 SP1.  След разархивиране на програмата прочетете файловете в помощ на потребителите.
Проверявайте темата за актуални версии!
...

# 185
  • София
Като не намерих ел. вариант се бях засилила да си купя на хартия "Под купола", но цената им ме спря. Може и да не съм права, но ми се стори прекалена...  Rolling Eyes
Много е скъпа, наистина! Аз я заех за прочит, иначе не мисля, че щях да я купя... Дано успееш да я намериш, защото наистина е интересна.

# 186
Много е скъпа, наистина! Аз я заех за прочит, иначе не мисля, че щях да я купя... Дано успееш да я намериш, защото наистина е интересна.
Ех, да беше и я сканирала... Whistling Party
Колко хора я търсеха. Simple Smile

# 187
Здравейте,
Много моля ако някой има третата книга от поредицата Кросфайър - "Опиянена" от теб да ми я прати на stevewonder@abv.bg
Цял ден се мъча с Mailbooks  Joy но засега нямам успех  Joy
Благодаря предварително.

# 188
Здравейте,
Много моля ако някой има третата книга от поредицата Кросфайър - "Опиянена" от теб да ми я прати на stevewonder@abv.bg
Благодаря предварително.

Peace Изпратено!

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 14:53 от Sheilya

# 189
Здравейте,
Благодаря предварително.
В pdf върши ли ти работа?

# 190
Благодаря ти desdam - вече ми я пратиха.

# 191
  • Пловдив
Здравейте, търся си две от частите на Божествена комедия на Данте...
Намерих си "Ад", но "Чистилище" и "Рай" в електронен вариант не ги откривам Sad

Моля някой ако може да помогне   bouquet

# 192
Здравейте, търся си две от частите на Божествена комедия на Данте...
Намерих си "Ад", но "Чистилище" и "Рай" в електронен вариант не ги откривам Sad

Моля някой ако може да помогне   bouquet

Присъединявам се, но и за трите книги Simple Smile

# 193
# 194
Търся книги на Людмила Филипова- "Където се раждат ангелите","Анатомия на илюзиите", "Печатна грешка","Стъклени съдби", "Мастиленият лабиринт", "Аномалия" и книги на  Калин Терзийски

Общи условия

Активация на акаунт