Търся електронна книга - тема 8

• 102 140
  • 720
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, търся "Автобиографията на Дядо Коледа" на Джеф Гуин  Praynig

# 706
Здравейте,видях че в MailBooks има доста книги на Людмила Филипова но нещо не мога да ги получа.Та мисълта ми е ако някои ги има да ги качи някъде или да ми ги прати на имейл.Формата е без значение.

Благодаря предварително!!Весели празници на всички.

Скрит текст:
Здравейте, може ли и на мен при възможност да ми ги изпратите? Много благодаря на тези, които се отзоват
Скрит текст:

# 707
Оказва се че е изключително трудно да се намерят и двете части на книгата. Няма ги нито в електронен вариант, нито в книжарниците.

Моля ако някой има тази книга да я сподели.
eli.dimitranova@yahoo.com

# 708
smile3529    Ventcis and stassita     БЛАГОДАРЯ!

Моля, пак заповядайте!
Искам да знам дали книгата се чете нормално, че разбивах ДРМ защита и не знам дали съм се справила успешно.

Да.Добре е.Браво.Хубава вечер от мен.

# 709
  • на село
Някой дали е срещал "Яж и тичай" на Скот Юрек?  Praynig

# 710
Днес най-накрая ми остана време да пробвам мейлбукса... Всичко върви без проблем! Изпращам и приемам в несвяст!  Mr. Green Mr. Green Не знам на кого точно да благодаря за това чудо, но да се счита поздравен от мен!  Hug Hug

# 711
Днес най-накрая ми остана време да пробвам мейлбукса... Всичко върви без проблем! Изпращам и приемам в несвяст!  Mr. Green Mr. Green Не знам на кого точно да благодаря за това чудо, но да се счита поздравен от мен!  Hug Hug

И от мен, както и всички, от които съм получавала кнгите.   bouquet
С удоволствие изпращам поисканото и аз.

# 712
Здравейте, дойде времето и аз да си поискам нещо Wink Търся си "Мъже" на Цвета Стоева. Някакви идеи?

# 713
Аз имам проблем с Mail Book ... тръгва да ми тегли книгата,която ми е изпратена и след 10 мин ми изписва,че не може да завърши тегленето.Разархивирах я - направи си папка Books но не зная защо не желае да функционира.
Ако някой има Дж. К. Роулинг „Вакантен пост“ моля да ми я изпрати на
irein1988@abv.bg
Нямах време да прочета всичките ви постове но ми се стори,че търсите Вероника Рот - Дивергенти; Бунтовници.Аз ги имам в ел.вариянт и дори ги прочетох.Книжките са интересни.Ако някой иска нека ми пише на лични тук за да не пълним излишно темичката. А ако съм се заблудила се извинявам отново,че не можах да ви прочета този път подробно Simple Smile
Лек и усмихнат ден  Hug

# 714
Здравейте! Търся "Библиотекарката" на  Логан Бел. simona.petkowa@abv.bg
Благодаря!

# 715
Аз имам проблем с Mail Book ... тръгва да ми тегли книгата,която ми е изпратена и след 10 мин ми изписва,че не може да завърши тегленето.Разархивирах я - направи си папка Books но не зная защо не желае да функционира.
irein1988@abv.bg
Нямах време да прочета всичките ви постове но ми се стори,че търсите Вероника Рот - Дивергенти; Бунтовници.Аз ги имам в ел.вариянт и дори ги прочетох.Книжките са интересни.Ако някой иска нека ми пише на лични тук за да не пълним излишно темичката. А ако съм се заблудила се извинявам отново,че не можах да ви прочета този път подробно Simple Smile
Лек и усмихнат ден  Hug

Чакаме   dariZ   да сканира останалата част...
Иначе е готова на половина...

Добър повод да я подсетим...    Praynig

# 716
  • В две мънички очи...
irein1988@abv.bg
Лек и усмихнат ден  Hug

Аз я търсех, но я поисках през mailbooks снощи и от чети ме поисках двете книги Simple Smile Благодаря все пак че се отзова Simple Smile

# 717
Първо искам да изразя за пореден път тоталното си изумление от ефективността на форумът и общността!!! Невероятни сте! Simple Smile

Понеже се ровя от известно време...някой дали може да ми каже къде да намеря (или да ми изпрати) в електронен формат поредицата " Орденът на асасините" ?

# 718
Първо искам да изразя за пореден път тоталното си изумление от ефективността на форумът и общността!!! Невероятни сте! Simple Smile

Понеже се ровя от известно време...някой дали може да ми каже къде да намеря (или да ми изпрати) в електронен формат поредицата " Орденът на асасините" ?

В Cheti.ME има "Братството" и "Възмездие"

Сайтът изисква регистрация...

# 719
Здравейте,
От известно време си търся книгата "Мъжете си падат по кучки" на Шери Аргов някой дали я има да ми я изпрати?zoya_ug@abv.bg
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт