За кучетата и хората

• 66 996
  • 2 194
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Е, ако имахме кучета сигурно по-малко свободно време щяхме да имаме.

# 1 606
  • София
Ъъ, кви са тия фермани за един ден изписани, нАучни трудове ли разработвате?

Понеже няма начин да седна да ги чета, та прехвърлих диагонално и не разбрах що не си регистрират кучетата и не си платят данъка, пък после да искат оградени ливади? Thinking

# 1 607
*Coraline* - остави ги  Hug
Ако няма кой да им опонира темата ще замре.
Като ги гледам колко често и ежедневно пишат явно нямат друга работа и търсят къде и върху кой да си го излеят
Вчера май писа че ще разходиш кучето и няма да му събереш екскрементите, заради такива като нас любители на липсата на кучешки л...на.. Е-как беше-олекна ли ти като оставихте още едно л..но в добавка на съществуващите вече купчини?

# 1 608
И ти обясних, защо не можеш именно от плащането на данъци да го искаш това. Събраните от глоби пари, нека да отиват, щом така е регламентирано. Не е едно и също, различни неща са.

Тя ма ко ти е отговорила на въпроса, преди да го зададеш. Да беше обмислила написаното.

Смешно е да задаваш реторично-драматичен въпрос и после да настояваш за отговор, че и с претенции към аргументацията на отговора.
Смешно е как хабите многократно повече сили да ми натъртите, че няма да ми отговорите, отколкото биха ви трябвали за да го направите. Предполагам защото адекватен отговор няма. Цитираното от теб не е отговор. Защо базисното благоустрояване на парковете да включва само нещата, които облагодетелстват пряко вас, но не и останалите хора (и непряко вас)? Не говорим за някакви глезотии като катерушки за животни, специална настилка и т.н., които съм виждала в други страни. Говорим за скапани огради.

Елица, а като е направено вече какво? Огради и достатъчно места за разхождане продължава да няма. А те продължават да са нужни, включително и на хората без кучета. Ама не, не бива, че парите на някой без куче можели да отидат за това, разбираш ли.

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 15:32 от *Coraline*

# 1 609
Ъъ, кви са тия фермани за един ден изписани, нАучни трудове ли разработвате?

Понеже няма начин да седна да ги чета, та прехвърлих диагонално и не разбрах що не си регистрират кучетата и не си платят данъка, пък после да искат оградени ливади? Thinking

Това е другото, което трябва да е задължително - здравна култура относно животинките. У нас всичко е с паспорти, обеззаразяване, кастриране и т.н.

Пардон, папагалите не са кастрирани.

# 1 610
  • София
Е, направено, ама от колко е направено? Щото имам спомен за колосални цифри нерегистрирани кучета в София.

# 1 611
И докато не го направят всички до един да страдат всички, включително и вие ли? Похвална логика. И в ма ко ме изумяваше.

# 1 612
  • София
*Coraline* , нищо , другият път ще успееш сама. Сега аз ще те подсетя, че сравнението с тровенето е твое. Можеш пък и себе си да попрочиташ,  знам ли... и аз ...
Цитат:
"А аз питам - какво да направим ние, при условие, че си събираме отпадъците на кучетата и ги водим на повод?"
Отговаряш на въпроса с въпрос, което... Но ще ти кажа, че условието ти не е вярно. 99% от кучкарите не събират лайната на животните си. Не виждат нищо нередно да си пуснат кучето сред деца и дори да ги оставят да се изпикаят на катерушката , например. А ти като си изрядна и не искаш твоето куче и самата ти да газиш в лайна, вземи и направи забележка, напиши жалба. Ама не ти си чистиш и си газиш и си ок с това . Е не  ти вярвам. От тази тема единствено на Жарита вярвам, че върши това, което казва и то впечатленията са ми от други пъти, в които съм я чела.

# 1 613
Geraldine, ти толкова си разбрала. Никога не съм сравнявала конкретно едното с другото. Ти си избра точно тези двете, защото така ти изнасяше.

А цифрите, които си измисляш са абсурдни и са само с цел да можеш да държиш всички отговорни за конкретни идиоти, които си видяла.

И интересно как това, че аз спазвам разпоредбите само ми вменява нови задължения - сега да ходя и да контролирам другите. Някаква друга работа ще ми възложиш ли? Та да може при всички случаи да съм виновна, защото иначе ти не си съгласна.

# 1 614
  • София
Ти ме питаш *Coraline* , аз ти отговарям. Мога да те цитирам, но не виждам смисъл, ти не можеш да четеш, то не е само да познаваш буквите.
Цифрите са съвсем реални и се виждат с просто око. А бе ти излизаш ли навън, наистина? Лайната не ги ли виждаш, не си виждала куче да сере на два метра от теб и стопанина си? На тротоар, на полянка? Ще ти го кажа направо , за мен ти лъжеш.

# 1 615
Цифрите са съвсем реални и се виждат с просто око. А бе ти излизаш ли навън, наистина? Лайната не ги ли виждаш, не си виждала куче да сере на два метра от теб и стопанина си? На тротоар, на полянка? Ще ти го кажа направо , за мен ти лъжеш.

И за мен лъже.

Ако кучкарите в тая тема бяха толкова примерни, колкото се изкарват, щяха сами да се възмущават от простотията на "колегите" си, вместо да се чудят какви оправдания да им намерят.

# 1 616
  • София

И за мен лъже.

Ако кучкарите в тая тема бяха толкова примерни, колкото се изкарват, щяха сами да се възмущават от простотията на "колегите" си, вместо да се чудят какви оправдания да им намерят.
Естествено! Това се опитвам да ѝ обясня, но тя не вдява и не вдява.

# 1 617
Е защо да лъже, жената каза, че просто не може да ходи да прави постоянно забележки на другите.

# 1 618
Ти ме питаш *Coraline* , аз ти отговарям. Мога да те цитирам, но не виждам смисъл, ти не можеш да четеш, то не е само да познаваш буквите.
Виждала съм всичко. И такива, които си пускат кучето да клекне на средата на улицата и не им прави впечатление, и такива, които ходят с торбички, лопатки и намордник. Ако обаче твоите цифри бяха верни нямаше да мога пропусна ден, без да се омажа. Е, рядко ми случва. За мен ти си намираш извинения за непоносимост към цяла група хора (освен към кучетата им) и всички са ти черни.

Многолюбовке, ако не съм изтъкнат член на другарския съд съм враг на колектива ли? Добре.
Не съм видяла човек, който да одобрява оставянето на изпражнения. Но на вас (вас двете, в конкретния случай) просто трябва някой да ви е виновен, да го нарочите, че лъже и каквото още там. Ще ви оставя да си говорите двете на спокойствие, все едно други нито ви трябват, нито ви впечатляват.

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 16:51 от *Coraline*

# 1 619
  • София
И докато не го направят всички до един да страдат всички, включително и вие ли? Похвална логика. И в ма ко ме изумяваше.
Не, абсурдно е да искаш от нас, останалите, които нямаме кучета, да осигурим удобства за кучкарите.
Издействайте си.
Аз още чакам да се включи някой от Бургас, където имало идеални условия, оградени площи и прочее, да видим колко ви е вярна логиката и как се спазват там наредбите.

Общи условия

Активация на акаунт