Уникални са, да. Все пак надделя дребната - няма да взимаме кутре, твърдо се е запънала, че обича кучета, но само в парка
Вкъщи иска коте, и колкото и да не ми се ще да се занимавам с котаци, май натам са тръгнали нещата..
Извинявам се за off-a

Уникални са, да. Все пак надделя дребната - няма да взимаме кутре, твърдо се е запънала, че обича кучета, но само в парка

), и то приклекна, поседя малко и си свърши работата. Господинът зяпаше на някъде, после го подръпна с каишката и си тръгнаха.

Също е хубаво да се гледа интервала на вътрешно обезпаразитяване . Добре да е на 2 месеца за градски условия . Като пиша тези неща и мисля ,че проверяващите трябва да имат малко поне култура от гледане на куче , не може първите чичо и лелка да ги направят " контрольори" . Сигурна съм ,че за обезпаразитяванията едва ли проверяват . . . 

Също е хубаво да се гледа интервала на вътрешно обезпаразитяване . Добре да е на 2 месеца за градски условия . Като пиша тези неща и мисля ,че проверяващите трябва да имат малко поне култура от гледане на куче , не може първите чичо и лелка да ги направят " контрольори" . Сигурна съм ,че за обезпаразитяванията едва ли проверяват . . . 

3 месеца не е конкретна лекарска препоръка ,а препоръчителен интервал . Може да се дава и на 2 месеца и половина . Да , като всяко лекарство не е полезно . За това се адаптира най-адекватен интервал ,който нито да е прекалено малък , но и да не е достатъчно голям , за да може да има опасност за хората . Ако ме разбра . 
Но не знаех до колко са подковани де . . .
Препоръчани теми