Кажи ми как да ти напиша ,че адекватността на местата не е моя лична преценка . Адекватността се определя като се приложи изначално заложения смисъл към реално постигнатия резултат . Пример - определяне на крайни алеи , в близост до път за свободно пускане на кучета .
А извъртане е да кажеш ,че това значело да си пускат кучетата с децата .
Аз ти говора за адекватност , която ще даде търсения смисъл , а ти ми говориш - като не ви изнася майната ви
независимо, че това дето си го казала няма никакъв смисъл ще си кажа и аз.
Когато има някаква наредба и правило то се спазва буквално. Като няма такова правило то се гледа здравия разум...
А здравия разум гласи, че свободно пуснати кучета и свободно пуснати деца на едно място не може да има...И след като не може да има то кой трябва да отстъпи? Кучето или детето?
В България в момента отстъпват децата. При това положение аз не виждам никъде нарушени права на собственици на кучета или на самите кучета. Те навсякъде са с предимство..
Преди малко това със смеха го изживях по повод твоя пост .
Кое точно е безсмисленото на моя пост .
Че :
Или ,че когато се напише ,че нещо за кучетата е неадекватно , някой се намира да го изтълкува ,че това един вид значело ,че кучетата трябва да се пускат с децата
И колко пъти трябва да напиша ,че аз съм за ред и всеки да има своето място , което да е добре устроено .
-------------------------------------------------------

Въпрос на възгледи . Но не бъркай нещата