За кучетата и хората

• 67 010
  • 2 194
  •   1
Отговори
# 1 800

Ама то бива да си проста , ама чак па толко  ? Показали сме се  hahaha
Къде съм написала ,че професора е виновен , аре цитирай да те вида .

Силно се надявам това заради ,коeто кучетата са посегнали на човека да не е човешката намеса върху кучетата , въпреки че не ми се вярва . .
[/quote]

Коя е човешката намеса в случая с професора и на кой точно човек? Ти светила ли си? Може, според теб и професора като представител на хората да бъде част от тази човешка намеса нали?

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 18:39 от Герри

# 1 801
Ами нещо много ми станахте тези , които изопачавате и преиначавате  Stop

Казвам ,че тези кучета може да са станали агресивни в следствие на човешка намеса а именно малтретация . Много животни биват бити , горени , резани и подобни и въз основа на това стават агресивни . Но за теб това няма значение .

Да , това не прави кучетата невинни , но тази подробност би хвърлила друга светлина над нещата   .
Дори да изтребиш всички кучета , ще останат онези двукраки ,които могат да причинят на живо същество подобно нещо . Тогава ми е чудно какво решение ще предложиш . Понеже ги делиш на видове , а не на добри и лоши .

Цитат
Може, според теб и професора като представител на хората да бъде част от тази човешка намеса нали?
Не . Обясних ти , дано го разбереш от първия път .

# 1 802
Прибиране и отглеждане на бездомни кучета до живот??? Дай да поспорим кой има повече право да бъде прибиран на топло и сухо и отглеждан? Безпризорните  деца или безпризорните песове??? И за какво трябва да се плаща от ограничения бюджет??? За болници и болни или да отглеждаме глутници?????

Хуманност, хуманност, ама криво разбрана или хич не разбрана, превърнала се в жестокост към хората с цел добруването на "цар Куче"

# 1 803
Дори да изтребиш всички кучета , ще останат онези двукраки ,които могат да причинят на живо същество подобно нещо . Тогава ми е чудно какво решение ще предложиш . Понеже ги делиш на видове , а не на добри и лоши .

Аз съм за евтаназията на неосиновени след определен срок безстопанствени кучета. Това е далеч, далеч от това, което ми приписваш...

А за хората, които са жестоки към животните си има наказетелен кодекс, съд и затвор  или глоба или общественополезен труд. А не давайте да жалим глутниците, защото имало и лоши хора.
Не може едно престъпление да се оправдава с друго-ти не си учила право предполам...

# 1 804
Прибиране и отглеждане на бездомни кучета до живот??? Дай да поспорим кой има повече право да бъде прибиран на топло и сухо и отглеждан? Безпризорните  деца или безпризорните песове??? И за какво трябва да се плаща от ограничения бюджет??? За болници и болни или да отглеждаме глутници?????

Хуманност, хуманност, ама криво разбрана или хич не разбрана, превърнала се в жестокост към хората с цел добруването на "цар Куче"

В моите представи за редно темите не са конкурентни .
И знаеш ли , едно е да се избира поради ограничен бюджет  , друго е някой наистина да му идва отвътре да изтреби по такъв начин живи същества и тези ,които виждат нередно в това да бъдат определяни като тези на които нещо не им е наред .

Цитат
А за хората, които са жестоки към животните си има наказетелен кодекс, съд и затвор  или глоба или общественополезен труд. А не давайте да жалим глутниците, защото имало и лоши хора.
Не може за това ,че едни са зли да заклеймяваме всички .
Надай се на наказания на подобни люде , за съжаление . Те са в обществото ни .
Не знам дали си се замислила колко е страшно това . И колко е страшно да не знаеш кои са тея изверги .
Цитат
Не може едно престъпление да се оправдава с друго-ти не си учила право предполам...

Само ,че разликата е тук ,че аз не го оправдавам , а го обяснявам .

# 1 805
С риск да ме баннат завинаги ще определя твоите тези, Брезичке, като крайно дебилни и абсолютно лишени от каквато и да е форма на мисъл...Ти на колко години си? Ако си на 15-няма да ти се сърдя...
Но ако си на повече от 30 просто нямаш оправдание за подобни разсъждения.
С теб повече няма да споря, защото няма смисъл.

# 1 806
Радвам се ,че ще ми спестиш страници повтаряне . И разяснение на неща  точно какво съм искала да кажа ( което никак не е далеч от един непреднамерен и не-едностранен ум )  и ,че не е това което ти си написала в желанието си да се " разкрием "   Wink

Пък все някак ще преодолея ,че за човек който извърта и преиначава , тезите ми са дебилни !

Дали ще те баннат верно  Thinking

# 1 807
Радвам се ,че ще ми спестиш страници повтаряне . И разяснение на неща  точно какво съм искала да кажа ( което никак не е далеч от един непреднамерен и не-едностранен ум )  и ,че не е това което ти си написала в желанието си да се " разкрием "   Wink

Пък все някак ще преодолея ,че за човек който извърта и преиначава , тезите ми са дебилни !

За мен сте кристално ясни и ако щеш се обяснявай още 1000 страници няма как да прикриеш факта, че кучето и човека за теб са равни с превес на кучето, защото неговите постъпки, за разлика от човешките биват оправдавани от такива като вас...

ПП: Дали ще ме баннат не знам, но епитета "проста" не беше в мой пост Wink

# 1 808

За мен сте кристално ясни и ако щеш се обяснявай още 1000 страници няма как да прикриеш факта, че кучето и човека за теб са равни с превес на кучето, защото неговите постъпки, за разлика от човешките биват оправдавани от такива като вас...

Ами ако имаше поне някакъв смисъл да разбереш това , което пиша - щях и 2000 .
Ето направи жалък опит за това - това ,че живота на кучето е ценност за мен не означава , че е над човешкия . А това ,че човешкия е над кучешкия не означава , че трябва да убиваме куччета . Уф! Трудно ще ти е .

Къде видя ,че оправдавам  подобни постъпки ?

П.П. Дам , защото ми преписа ,че съм казала ,че изядения професор е виновен   Wink А това не го прави сложен човек .

# 1 809

Ето направи жалък опит за това - това ,че живота на кучето е ценност за мен не означава , че е над човешкия . А това ,че човешкия е над кучешкия не означава , че трябва да убиваме куччета . Уф! Трудно ще ти е .

Къде видя ,че оправдавам  подобни постъпки ?
Виж червения цитат. Даже и при хората има смегчаващи вината обстоятелства...хаха. Но явно при кучетата вина не може да има.
"това ,че живота на кучето е ценност за мен не означава , че е над човешкия . А това ,че човешкия е над кучешкия не означава , че трябва да убиваме куччета "-направо си преплете езика ми се струва..
Утре ако бездомна глутница нападне твой близък дано останеш на същото мнение...да държиш да ги дундуркаш тези хищници до живот в добри условия и срещу добри парични средства.
Те ще те ръфат, а ти ще им плащаш. Чудесна идея.
Аз съм аут...
До скоро.

# 1 810
Хич не съм го преплела , казвам това , което мисля , но за хора като теб им е доста непонятно как така .

Чудя се как ли ще реагираш на  момичето , което беше нахапано от бездомни кучета и участва в акции за осниновяване на бездомничета  #Crazy #Crazy #Crazy
Жалко ,че не му запомних името .

Герри ,чети :
Кучето не е освободено от отговорност . Кучетата са виновни . Такива кучета са за евтаназия .
Но е факт ,че агресията у някой животни е следствие на човешка жестокост над тях . Което не им отнема вината,но е важно да се отбележи като факт .
Цитат
Те ще те ръфат, а ти ще им плащаш. Чудесна идея.

Мноого пъти написах ,че става дума за неагресивни животни - това с приютите .
Не ти ли омръзна да преиначаваш ?
До скоро , защо ли си мисля ,че ще е до след 1, 2 поста .  Wink

# 1 811
  • Варна
Уж все ми е за последно, ама ви следя! hahaha И преди някой да е скочил-на себе си се смея!

# 1 812
  • София
Аз пак ще призова за ключ.

Скрит текст:
Темата е отврат. Като темите за бежанците, темите за различните, темите за кучетата, темите за изпадналите в бедствено положение майки/деца/семейства... Има една порода хора, които се мислят за върха на сладоледа и всичко и всички все им пречат. Обаче си мисля, че най-много мразят себе си. Това е, което все им пречи да бъдат щастливи.

# 1 813
  • при късмета
 Но е факт ,че агресията у някой животни е следствие на човешка жестокост над тях . Което не им отнема вината,но е важно да се отбележи като факт .

Това което изнасяш, като факт го преиначаваш. Може агресията да е следствие на тормоз, но при домашни кучета. Тях някой се е правил, че ги гледа.

Куче в глутница, напада само заради факта, че е в глутница. С това нясно ли си или се правиш, че не го знаеш? В глутница да се съберат, дори най-миролюбивите кучета стават агресивни. Това им е в природата и така са устроени. Като се правиш, че ти е толкова ясна природата на кучетата и можеш да мислиш вместо тях, кое е добре и кое не, поне наистина ги опознай.
Пак повтарям, ако не си разбрала, така са устроени, да нападат.
Това, че тормозено куче напада не е никакъв факт. По-голяма част от тях стават страхливи и наплашени. Това, че стават агресивни е по-скоро изключение. И то при домашните процента е по-голям

# 1 814
  • София

Това което изнасяш, като факт го преиначаваш. Може агресията да е следствие на тормоз, но при домашни кучета. Тях някой се е правил, че ги гледа.

Куче в глутница, напада само заради факта, че е в глутница. С това нясно ли си или се правиш, че не го знаеш? В глутница да се съберат, дори най-миролюбивите кучета стават агресивни. Това им е в природата и така са устроени. Като се правиш, че ти е толкова ясна природата на кучетата и можеш да мислиш вместо тях, кое е добре и кое не, поне наистина ги опознай.
Пак повтарям, ако не си разбрала, така са устроени, да нападат.
Това, че тормозено куче напада не е никакъв факт. По-голяма част от тях стават страхливи и наплашени. Това, че стават агресивни е по-скоро изключение. И то при домашните процента е по-голям
Кучето в глутница се чувства по-силно и действа по-смело. Но то никога не напада просто така, за удоволствие. Напада, за да се защити или, за да получи храна. Не знам да има животно на света, което да нападне безпричинно.

Общи условия

Активация на акаунт