Това което изнасяш, като факт го преиначаваш. Може агресията да е следствие на тормоз, но при домашни кучета. Тях някой се е правил, че ги гледа.
Куче в глутница, напада само заради факта, че е в глутница. С това нясно ли си или се правиш, че не го знаеш? В глутница да се съберат, дори най-миролюбивите кучета стават агресивни. Това им е в природата и така са устроени. Като се правиш, че ти е толкова ясна природата на кучетата и можеш да мислиш вместо тях, кое е добре и кое не, поне наистина ги опознай.
Пак повтарям, ако не си разбрала, така са устроени, да нападат.
Това, че тормозено куче напада не е никакъв факт. По-голяма част от тях стават страхливи и наплашени. Това, че стават агресивни е по-скоро изключение. И то при домашните процента е по-голям
Това абсолютно не е вярно за всички глутници .
И също не е вярно твърдението ,че от малтретация не ставали агресивни

И както виждаш аз не обобщавам , не го прави и ти .
Това , което съм видяла не казвам ,че е за всички , странно ми е колко смело говориш за всички бездомни кучета заради твоите опитности .
Щото аз познавам "глутници " ,които не са агресивни . Ти да видиш . И все пак не одобрявам мястото им на улицата - това го пиша , за да не изкокне в следващия коментар как аз одобрявам и искам бездомни кучета на улицата щото не са агресивни
Добре ,че дойде друг човек .