За кучетата и хората

• 66 977
  • 2 194
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Пловдив
Една жена от Пловдив се беше оплакала по-назад от ситуацята с бездомните там.
Грешка, оплаквам се от домашни.

# 1 876
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вселена, не се прави, че не разбираш.
Никой не каза, че "е нямало животни по улиците". Нямаше глутници, което не е същото. Различно е. Кучетата бях по единично и то през голямо разстояние. Сега са глутница през 1 блок.

Не разбрах, от коя година е влязла в сила забраната за евтаназия и от коя година ти твърдиш, че е започнало да има глутници в София?

Герри,... "защото не понасят хората и не желаят те да ходят спокойни по улиците..." #Crazy, ако наистина смяташ, че не понасям хората и не желая те да ходят спокойно по улиците, а защо не добавим, че съм масов убиец и се наслаждавам на разкъсани хора, няма какво повече да ми отговаряш на постовете. Сигнализирай в полицията, в прокуратурата, но не мисли, че ще промениш един психопат с лаладжийските си приказки. Laughing

# 1 877
[

Герри,... "защото не понасят хората и не желаят те да ходят спокойни по улиците..." #Crazy, ако наистина смяташ, че не понасям хората и не желая те да ходят спокойно по улиците, а защо не добавим, че съм масов убиец и се наслаждавам на разкъсани хора, няма какво повече да ми отговаряш на постовете. Сигнализирай в полицията, в прокуратурата, но не мисли, че ще промениш един психопат с лаладжийските си приказки. Laughing
А защо казваш на бялото черно, Вселена??? Виж ми задачката и намери грешката, моля. Като я намериш ми обясни логически защо не трябва да има евтаназия на бездомните кучета.
Иначе само си клатиш въздуха с празни приказки, пардон-форума...
В задачката може да има грешка само ако В е с отрицателен знак-т.е. вместо да ги евтаназират, да ги развъждат... Laughing

# 1 878
  • На земята, която е всъщност звезда.
...А защо казваш на бялото черно, Вселена??? Виж ми задачката и намери грешката, моля. Като я намериш ми обясни логически защо не трябва да има евтаназия на бездомните кучета.
Иначе само си клатиш въздуха с празни приказки, пардон-форума...
В задачката може да има грешка само ако В е с отрицателен знак-т.е. вместо да ги евтаназират, да ги развъждат... Laughing

Ами да, клатя въздуха с празни приказки, пардон-форума, защото /как беше?/ не понасям хората и не желая не само да ходят спокойно по улиците, но да пишат свободно по форумите.  Laughing

Ако задачката ти беше вярна, кучетата трябваше да са изчезнали още преди 10 години, когато ги евтанизираха, и то без изобщо да чакат . Факт е, че кучетата не изчезнаха! А защо, можеш да намериш отговор във филмчето, където се изказват доволно количество служители към Нац. ветеринарна служба, ветеринари, биолози и пр. Впрочем, там се засяга и темата за тенията, не е зле Любка Качакова да изгледа тази част, за да бъде по- подготвена следващия път.

# 1 879
  • София
трагична история за убийството на 6-дневно бебе от домашно куче.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2562931/Losing-like-cast … tribute-baby.html

# 1 880
Ами да, клатя въздуха с празни приказки, пардон-форума, защото /как беше?/ не понасям хората и не желая не само да ходят спокойно по улиците, но да пишат свободно по форумите.  Laughing

Ако задачката ти беше вярна, кучетата трябваше да са изчезнали още преди 10 години, когато ги евтанизираха, и то без изобщо да чакат . Факт е, че кучетата не изчезнаха! А защо, можеш да намериш отговор във филмчето, където се изказват доволно количество служители към Нац. ветеринарна служба, ветеринари, биолози и пр. Впрочем, там се засяга и темата за тенията, не е зле Любка Качакова да изгледа тази част, за да бъде по- подготвена следващия път.
Когато ги евтаназираха  нямаше глутници, Вселена...
Явно си мноого сведуща по математика, щом знака минус при теб е плюс.. Joy Или кучетата имат гениалната способност като ги евтаназират да възкръсват.. Grinning
А Любка Качакова се е разхождала в по-цивилизовани страни, където хората умеят да смятат, за разлика от нашите чиновници, които могат да броят само банкнотите от заплатите си...
Иначе клати форума, но освен да ставаш смешна друго не правиш.

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 18:20 от Герри

# 1 881
  • София
По соц време бездомни кучета нямаше, или ако имало, са били изключително малко, но тогава ги убиваха. Така че, това със сигурност има ефект.

# 1 882
  • виртуално
По соц време бездомни кучета нямаше, или ако имало, са били изключително малко, но тогава ги убиваха. Така че, това със сигурност има ефект.

Убиването винаги е безвъзвратно и дава ефект, то така за малко и евреите да ги няма Naughty
Въпросът е дали това е правилния начин ?

# 1 883

Убиването винаги е безвъзвратно и дава ефект, то така за малко и евреите да ги няма Naughty

Ти ма уби просто....Са бездомните кучета с евреите ли ще сравняваме.. Shocked Shocked

# 1 884
  • София
А защо, можеш да намериш отговор във филмчето
...
Кое филмче?
п.п. видях филма. Един час безвъзвратно загубено време от живота ми.

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 21:08 от Geraldine

# 1 885
  • София

Joy  Joy

Евреите са най-хитрото и кораво племе на земята, и двама Хитлеровци не биха могли да ги затрият  Wink Този кретен е убивал евреите в ''района'', да не забравяме все пак, че евреи има навсякъде. Няма да се учудя ако скоро и на Марс открият.

С бездомните кучета - да, това е правилния начин.
Пак ще попитам: защо в европейските страни, Сащ, Австралия и т.н. ''бели страни'' може да има евтаназия, а тук не може??

Или ние трябва да сме като в Индия - те имат няколко милиона бездомни псета и положението на хората е много зле, глутниците нападат непрекъснато. Който иска да дели улиците с бездомни кучета, моля, да хваща самолета за там  Peace

# 1 886
  • София

Зависи. От гл.т. на кучетата, начинът е неправилен (предполагам, не съм куче). От гл. т. на доста минали и бъдещи нахапани хора, това е правилният начин. Аз съм от хората.

# 1 887
  • при късмета
За сегашното положение друг начин няма, освен евтаназията. Даже, ако не беше влизала в сила забраната за евтаназия, изобщо нямаше да се стигне до тук.
Ако това не е хуманен начин, може би отровата или лопатата е? За белите държави се дават примери които само на кучкарите им отърват. Само евтаназията не зачитат. За белите държави е правилния начин, за нас не. Защо?

Какъв тогава е начина кучетата да не са на улицата, да живеят добре и да са доволни и хора и кучета? Сега, не след 10 години и ако може и за хората да е хуманно освен за кучетата.
Един не даде такъв начин, иначе всички кучкари са големи хуманисти

# 1 888
  • София
Eдно кастрирано куче не може да роди малки. Едно мъртво куче също не може. Не разбирам защо плачете точно за евтаназия. Резултатът е еднакъв и в двата случая -  двете кучета от примера не могат да родят малки и да са причина за увеличение на популацията.

Дотук прочетох много следното - дай да ги избием и ще видим какво ще стане; друг начин освен евтаназия няма. И преди питах - защо мислите, че евтаназията ще работи? Пак питам - може ли някой да обясни защо?

И наистина ли мислите, че тя сама по себе си ще реши проблема или са необходими законодателни промени за контрол на домашните кучета.

Едит:
Аха, ключът от палатката на ма ко се криел в сега, веднага да се отървем от тях. А мислите ли какво ще е след 10 години след като продължава да няма контрол?

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 21:02 от Елл

# 1 889
Eдно кастрирано куче не може да роди малки. Едно мъртво куче също не може. Не разбирам защо плачете точно за евтаназия. Резултатът е еднакъв и в двата случая -  двете кучета от примера не могат да родят малки и да са причина за увеличение на популацията.

Дотук прочетох много следното - дай да ги избием и ще видим какво ще стане; друг начин освен евтаназия няма. И преди питах - защо мислите, че евтаназията ще работи? Пак питам - може ли някой да обясни защо?

И наистина ли мислите, че тя сама по себе си ще реши проблема или са необходими законодателни промени за контрол на домашните кучета.

Кастрираното обаче може да хапе и напада хора и да ръси тения., освен и че не се знае колко е кастрирано....това задоволява ли те???? Пред нашия вход една кастрирана бездомна кучка роди-два пъти-пиши го към чудесата божии...
Евтаназията работи, защото е знак минус на популацията на бездомните кучета, освен ако кучетата не са намерили начин да възкръсват- Елл-и ти не си надскочила математиката от първи клас.
Освен евтаназията трябва да има и глоба за хранене на бездомни кучета..Който иска да храни бездомно куче-нека си вземе от приют и да си го храни и гледа в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт