За кучетата и хората

• 66 852
  • 2 194
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София

Рапунцел, както ти самата се сопваше, че няма да четеш цяла тема за да си в час кой какво е казал, аз ще те репликирам, че няма да се ровя за да ти търся нападките.
Рови се сама. Ако ти стиска.

и това не съм казвала, ама щом те кефи
изсули се като лайно от гащи  Joy
бъди жива и здрава, в живота всичко се връща

Е това е маниерът на Таис - сипе разни измишльотини и после ходи обяснявай, че нямаш сестра. Тя нямало да търси??? Човек със съвсем мъничко съвест би се засрамил от подобно поведение, но за нея е гордост.
Хилята пъти я помолих да сложи цитати след разни фантазьорски обвинения - не сложи естествено, а на всичкото отгоре продължава да ги лансира.

Не се меся повече, нищо че тя продължава с измишльотините:
Елл се дразни от критиката към кучетата и стопаните - каквито и да са те. Който и да влезе тук и да се оплаче за нещо, тя на момента го напада и започва едва ли не да обвинява..накрая винаги излиза, че всъщност не човекът тук е потърпевш, а стопанинът и песът.

илюстрирайки това:
Ех, хора, оставете ги да се самонавиват Simple Smile
Има още една две кучешки теми, нормални. Това фиаско тук от много време е за ключ, не биваше да го съживявате.

Таис, може и верно да си завършила някакво образование, но определено ти е трудно с четенето - четеш едно, възприемаш друго.

# 2 086
  • София
След последните постове на Светата троица, нямам какво повече да добавя. И стари постове цитирах, и задавахме един и същ простичък въпрос - дали въпросната тройка правят забележка на други, калпави, кучкари, или си мълчат когато видят неприбрано лайно.

Е, въртяха, сукаха, но не благоволиха да отговорят. Другите, нормални кучкари, влизат и казват "да, правя забележка, и подавам плик". И това е.
Светата троица обаче ревностно пази своите тайни  Whistling

Елл, смешна си. Всеки път когато ти избягат доводите, и започваш да намекваш, че нямам образование. Ми, не само, че имам, но то със сигурност е по-добро от твоето. Освен това както казах, съм и бивш университетски преподавател, в катедра, която се слави като много, много трудна. За да ме вземат, сигурно все нещо струвам, не мислиш ли  Wink

Мили дами, стоите си в алтернативния, моля, и недейте да спамите тук.

# 2 087
  • София

Елл, смешна си. Всеки път когато ти избягат доводите, и започваш да намекваш, че нямам образование. Ми, не само, че имам, но то със сигурност е по-добро от твоето. Освен това както казах, съм и бивш университетски преподавател, в катедра, която се слави като много, много трудна. За да ме вземат, сигурно все нещо струвам, не мислиш ли  Wink

Мили дами, стоите си в алтернативния, моля, и недейте да спамите тук.

Само две думи, Таис:

обвинение-> цитат
или
цитат -> обвинение

Такава последователност в твой пост няма.

# 2 088
дали въпросната тройка правят забележка на други, калпави, кучкари, или си мълчат когато видят неприбрано лайно.

Не зная за теб коя е тройката, но аз правя. Очаквам овации  Wink

# 2 089
  • София
Елл, аз имам цял пост с цитати. Да го беше прочела.
Когато ни казахте, че сме зли лелки, садисти, мизантропи (на това много се смях щото човекът дори не знаеше значението на думата, ма карай, явно звучи обидно, та се наложи wholelottalove да обяснява), губещи си времето тук, мразещи целия свят и прочие красиви епитети - колко пъти ви помолихме да дадете точен линк, където се вместваме като такива. Особено аз - обвинихте ме неведнъж, че мразя кучета, та накрая в отчаян опит да покажа, че не сте прави, дори постнах свои лични снимки как си играя с кеф с кутретата на една приятелка.
Имам ли вид на садист и кучемразец  Thinking

Единствения ''довод'', който се даде беше, че сме садисти - защото сме били ''за'' евтаназията. Тогава аз кротко попитах, защо когато тук влезе друг кучкар и каже, че е също ''за'' евтаназията, вие си мълчите и не почвате пронизително да пищите Ууу, садист, кучемразец!
Или как според вас излиза, че хората в ''белите страни'' всички са садисти. Пак мълчание.

Изобщо темата изобилства от вашето мълчание по основни въпроси.
Аз все още си чакам заветния отговор на въпроса - вие тричките - грешка, двечките с Рапунцел, щото милитана си разхожда кучето извън София - правите ли забележка на недобросъвестни кучкари, подавате ли им пликче? Рапунцел дала плик на майка с дете. Похвално. И аз съм го правила. А на кучкарите - дали дава пликове, как мислиш?

милитана,  Joy

# 2 090
  • София
Елл, аз имам цял пост с цитати. Да го беше прочела.
Когато ни казахте, че сме зли лелки, садисти, мизантропи (на това много се смях щото човекът
....
само първите изречения прочетох. Продължавам да не виждам цитат.

# 2 091
  • София
Да, и аз. Цитат, който да потвърждава, че аз съм кучемразец, садист, мизантроп, зла лелка.
Или ма ко, Елица, Марианна, Джералдин, и прочие хора, които пишем тук.

Що се правите на ударени? Ще разтягате всякакви локуми, само и само да не си признаете, че въпреки твърденията колко сте съвестни и отговорни, може да правите забележка на майка, която си изаква детето в парка, но не и на недобросъвестен събрат-кучкар. И да му подадете плик.

Кво ли седя и се обяснявам всъщност.
Тъжният опит досега показва, че диалог с вас, т.е. 3-4 фанатични кучкари, не може да има.

Но аз съм обнадеждена. Все пак тук влязоха и свестни стопани, подобни на моите приятели и съседи с кучета  Simple Smile Дано се увеличават.

# 2 092
  • София
Еми, както казах - пълно фиаско.
Ах, онеправданата Таис Simple Smile В коя тема е този пост и какво общо има с фантазиите ти свързани с мен тук.

# 2 093
  • виртуално
много весела темичка
взех да влизам тук за да се посмея малко
а Добро утро  Hug

# 2 094
 Не знам кое й е веселото.На мен ми се струва меко казано тъпа,защото се карате за абсолютни простотии.Вие уж сте съгласни с тезата на останалите,но пак се карате незнайно защо.

# 2 095
  • София
celevra, хич не е весела темата..има толкова нерешени проблеми.

Но за такива като Рапунцел, тук е мястото да се влезе и да се изкряка някаква глупост.
Нарича се спам  Wink

# 2 096
 То е ясно,че пишейки по форумите няма как да разрешим даден проблем,но пък можем да се организираме и да предприемем някаква инициатива за разрешаването им,вместо да се караме.Разпунцел ,ти не си ли съгласна с това,че не е приятно да се гази по кучешки лайна и че трябва същите да се събират от стопаните на кучетата? Мисля,че си на същото мнение...Ако да,защо се караш с тях и кое ти е смешно?

# 2 097
  • София
Аз съм отворена за всякакви идеи за отказване на кучкарите да си разхождат кучетата на полянката , на която играят  децата от квартала. В моя квартал има достатъчно място и за кучета и за деца. И хората ги използват, но не разбирам защо излизат пред входа, изхожда се кучето на полянката и след това отива да го пусне да тича на поляната , на която никой не ходи зад блоковете. Напарактика същинската разходка е зад блоковете, а пред тях е тоалетната.
 С жалби до общината не стана. Слагат табелка- маха се табелката и готово!

# 2 098
 Ами пак изниква въпроса за събирането на изходеното.Да предположим,че човекът си извежда кучето,което вече едвам се стиска и то се изхожда на първото удобно място,което е мястото ,на което децата играят.Редно е собственикът на животното да вдигне изпражнението.Тогава вярвам,че проблем няма да има.Казваш обаче,че те си разхождат кучетата там и после ги пускат да играят на обезлюденото място.Тогава вариант е да се пуснат слухове,че някой от родителите е хвърлил отрова на това място.Ако се стигне до ушите на кучкарите съм сигурна,че няма да си заведат кучето там.Пък кучкарите нека си лаят,на вас съвестта ви е чиста.Ако и за по-достоверно хвърлите няколко "натровени" парчета салам ,които хубаво да се виждат още по-добре.Просто мисля,не знам дали е възможно на конкретното място. Жалбите до общината няма да свършат работа,глоби няма,така че освен нещо такова не виждам кое би ги спряло.

# 2 099
  • София
Аз съм отворена за всякакви идеи за отказване на кучкарите да си разхождат кучетата на полянката , на която играят  децата от квартала. В моя квартал има достатъчно място и за кучета и за деца. И хората ги използват, но не разбирам защо излизат пред входа, изхожда се кучето на полянката и след това отива да го пусне да тича на поляната , на която никой не ходи зад блоковете. Напарактика същинската разходка е зад блоковете, а пред тях е тоалетната.
 С жалби до общината не стана. Слагат табелка- маха се табелката и готово!
След като общината бездейства, пиши на някаоя телевизия. Може да направят репортаж. Това ще ги накара да се размърдат (чиновниците).

Общи условия

Активация на акаунт