МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 559
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 920
Защо този патос?От страничен наблюдател newsm78
Защо да не може да е забавно?

# 1 921
Forrester69
Как може да си регистриран от 2009 и да не знаеш използваните съкращения тук. И защо нападали  Катрала. Ти четеш ли въобще из темите или само поглеждаш за някой конкурс за красота, да изплакнеш окото?
Я да ти дам едно домашно да научиш какво е ССФ, ММ, 90ДД, БНД... Айде само 4 за сега. Да се включат ССФ с още.

# 1 922
  • Ямбол
Да, досадно е да се употребява ССФ като нещо нереално.
То вече стана изтъркано и само ССФ говори за ССФ.

# 1 923
Да, досадно е да се употребява ССФ като нещо нереално.
То вече стана изтъркано и само ССФ говори за ССФ.

Е, много ясно - иначе откъде това самочувствие Simple Smile

# 1 924
Forrester69
Как може да си регистриран от 2009 и да не знаеш използваните съкращения тук. И защо нападали  Катрала. Ти четеш ли въобще из темите или само поглеждаш за някой конкурс за красота, да изплакнеш окото?
Я да ти дам едно домашно да научиш какво е ССФ, ММ, 90ДД, БНД... Айде само 4 за сега. Да се включат ССФ с още.

ММ и 90ДД и аз не ги знам. Иначе другите ги научих.

# 1 925
БНД какво е?
(Аз съм регистрирана от 2007, и едва преди две седмици научих за тези съкращения... а 90дд го виждам в горния пост за пръв път, но се досетих... мисля)
ПП: ММ, доколкото разбирам, е Моят Мъж... невероятно. дори Миуото ми звучи по-гот... иначе, в тортената тема ММ е Моделираща Маса също така!

# 1 926
  • Пловдив
Бащата на детето. Обикновено при разделени.

# 1 927
Forrester69
Как може да си регистриран от 2009 и да не знаеш използваните съкращения тук.
Ами както виждаш може и за първи път срещам това ССФ Sick
Защо?Да не би да има някъде тема с превод на съкращенията? ooooh!

Цитат
И защо нападали  Катрала. Ти четеш ли въобще из темите
Не чета разбира се,нямам вашето свободно време,нито желание.
Нито се интересувам от сплетни,защо трябва да чета всички мнения на Катрала из форума?
Без да я познавам нея,нито вас, се вижда кой се държи злобно и кой на ниво Naughty

Цитат
или само поглеждаш за някой конкурс за красота, да изплакнеш окото?
И какво лошо има,ако е така? Thinking

Цитат
Не, мерси.Можеше да кажеш само зa ссф,без да ми даваш домашни.
Както виждаш и другите не са наясно със съкращенията,макар и регистрирани преди мен Naughty

# 1 928
90ДД да не е размерът на сутиеня на ССФ?

# 1 929
90ДД да не е размерът на сутиеня на ССФ?
Joy

# 1 930
Аааа, да, точно така! Срещала съм го. А БМ е Биологична Майка... ОК, тенк ю!

ССФ е Средно Статистическа Форумка, което изглежда се използва като нарицателно за такива, които се изтъкват колко са безупречни, красиви, перфектни семейства, прекрасни деца, безгрешни мъже и прочее... Явно е станало обидна дума вече...

90 дд би трябвало да е 90 дневна диета. Предполагам, защото в подфорума за здраве и красота всяка трета тема е за тази диета... явно е модерна.

# 1 931
Ех, много скучно е оказа съкращението  Mr. Green Не съм много запозната с модите в диетите, затова ми е убягнало  Crazy

# 1 932
Днес разбрах,какво точно се крие зад абривеатурата ССФ,четох темата,от която е тръгнала,забавна е и хумористична изначало,с годините обаче на този весел събирателен образ се е внесъл негативен оттенък.Форумът е интересен,защото е шарен,има теми за всеки,като нещо ме дразни,подминавам.Все още няма съфорумци,които да не харесвам.Напротив,точно обратното,имам си отявлени фаворити:)
Тъй като в живота не общувам много извън семейството,тук ми е уютно.Само дето мъжът ми малко ревнува,откак открих Клюкарника,зарязах таблата:)

# 1 933
хех, и коя е тази тема? (значи... с други думи, ссф = фръцла, тъй ли?  Joy )

# 1 934
Само дето мъжът ми малко ревнува,откак открих Клюкарника,зарязах таблата:)
таблата ще я преживее  Peace
само не зарязвай и секса с него  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт