МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 843
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 240
Те въпросите предполагам ще бъдат нещо като"как бихте постъпили, ако мъжът ви ви изневерява с жена с ясно изразен мустак?".
Или "на кого бихте дали последната си хапка- на котката или на кучето"?.

# 241
Няма никакъв смисъл от всякакви въпроси, които ще се попълват задкулисно от който и да е за който и да е и да се ползват всичките помощни материали в това число и Гугъл.
Или онлайн тест с 1 минута на въпрос, или няма никакъв смисъл.

Е, то въпросите сигурно няма да са от типа на "Стани богат", а по-скоро от типа "Какво мислите за...?", "Как бихте постъпили, ако...?".
И желанието, и умението да използваш помощни материали и Гугъл, също е положително качество, един вид любознателност. Чак вече онлайн-тестове ми се струва пресилено и прекалено взимане насериозно. Как се предполага, че на практика се осъществява подобно нещо? Или използваш готови онлайн-тестове, безплатни, обаче в такъв случай сериозен недостатък е, че "изпитващият" няма администраторски права за тези тестове, а изпитваните ще трябва на честна дума да споделят за резултатите си, или пък със специална програма за наблюдение на монитора в реално време, която участничките ще трябва да си инсталират и да включат, докато тече тестът, или пък да създадеш собствена платформа с тестове, което изисква определено време, умение и ресурси, които не всеки притежава.

# 242
Я, какъв театър е станал тук...
Според мен има две причини да се получи зле.

Като начало конкурсите за красота (особено в българския им вариант) обикновено са едни срещи на повърхностни мутреси, които са оценявани от още по-повърхностни мутри и сноби. В по-циничният вариант печели някой крокодил, който е приятел с правилните хора (зарежете Тоца, видяхте ли мис Русе същата година?).  Очаква се ние да сме надраснали това. Естествено, може да е просто приятно приятелско конкурсче, но това като че ли се взима твърде насериозно за целта.

Второ, това нещо се организира от един човек, по някакви нейни си правила, но от името на форума. При това това е човек, който е в топ 3 на гласуването "Сашка Васева на форума" и си има неприятни диалози с доста хора във форума. И да, от една страна, ако оставите предразсъдъците, може да бъде забавно, от друга за предразсъдъците си има причини.

Мисля, че ще имаме нов изблик на възмущение, когато се публикуват въпросите.

# 243
Да не забравите Пауло Куельо, момичета  Heart Eyes

# 244
  • София

Joy Важно напомняне!

# 245
За да се случи нещо, трябва да вярваме в него.
Ако бях Катрала,  вече да бях преустановила организаторската си дейност.
Или сме тук, защото темата е забавна, или не пишем, защото негативното ни мнение не е важно, само пръскаме тиня с него.

# 246
  • London
Coraline, като Сашка Васева се проявяваш тук и сега само и единствено ти. Peace Кой кого обсъжда и определя какъв човек е? Ти мен, не аз теб! Аз дори не се вълнувам какъв човек си.....

ЛИЧНИТЕ ИНСИНУАЦИИ НА ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ, храчете се в пощата ми, тук няма нужда да омазвате темата и да влизате не защото конкурса ви вълнува, а за да ми правите психо профил. Wink

# 247
И световния мир Laughing

# 248
Защо въпросникът да не бъде публичен? Да се даде възможност всеки да се включи с предложение за интересен въпрос. Така, ще бъде по-забавно и темата ще се развива. Ще има коментари, обсъждане. Дори може да се обособи самостоятелна категория Мис/Мисис Интелект или нещо подобно Mr. Green, в която да се включват и желаещи без да показват снимки.
Сега не мога да схвана темата, била само за запис, пък записа може да се праща на лс. Да не се коментира това, да не се коментира онова. Какво да се прави, освен да се чака края на месеца, не знам. newsm78

# 249
  • London
Защото едно обсъждане ще доведе форумци като Лиляна и още 5-6 подобни, които ще превърнат обсъждането в бит пазар. Колкото повече се обсъжда, толкова повече недоволни, скандали, обиди, мрънкане и тн. Ако имаш конкретен въпрос ми пиши на ЛС и ще го обсъдим, няма да пренебрегна ничие предложение, вече го казах. Целта е на хората да се даде минимално поле за ПРОСТЕЕНЕ, обиди и освинване на конкурса и това се случва като пускат само и единствено публично точките си по време на гласуване, а на мен лично предложенията си, които ако не са съвсем някоя простотия от рода на мустака на любовницата ще включа, аз държа на думата си. Или Катерин ти предлагаш тук 30 страници да се плюнчат някой дами защо този въпрос, а не еди кой си? Нека мислим малко с главите си а.....

# 250
  • София
Защо въпросникът да не бъде публичен? Да се даде възможност всеки да се включи с предложение за интересен въпрос. Така, ще бъде по-забавно и темата ще се развива. Ще има коментари, обсъждане. Дори може да се обособи самостоятелна категория Мис/Мисис Интелект или нещо подобно Mr. Green, в която да се включват и желаещи без да показват снимки.
Сега не мога да схвана темата, била само за запис, пък записа може да се праща на лс. Да не се коментира това, да не се коментира онова. Какво да се прави, освен да се чака края на месеца, не знам. newsm78

Може да се коментира на воля, стига да не се нарушават правилата. Това е тема в публичен форум, а не монолог в личен блог.

# 251
  • London
Постъпи много интересно предложение, което ми се струва, че ще накара повече форумки да се престрашат, а пък публиката да не гласува предубедено за другарчето с което си е чатило или пило кафето.

здравейте,
ще скриете ли ник-а при показването на снимките, нещо като номера да стоят, вместо ник? после, който е победител само да се съгласи да се разкрие? колко актуални снимки искате- месец, два, шет, година (особено по банските)? благодаря за идеята!

Така че смело се записвайте, ако на финала решите да се разкриете ОК, ако ли не никой няма да ви издава, аз съм като статуя в това отношение. Mr. Green Участничките ще са под НОМЕРА!

ХАЙДЕ ДАМИ СЕГА Е МОМЕНТА ДА ПОКАЖЕТЕ СЕКСАПИЛА СИ, ЧАКАМЕ  да се запишете. Mr. Green

# 252
  • Пловдив
Каква актуалност да са снимките?
Нека се изясни това, да няма кандидатки със снимки от две години и такива от днес и вчера? Да сложим едно 6 месеца и да се вихрим ...Пък може и аз да пратя, да оплакнете окото  Laughing Laughing Laughing

# 253
Coraline, като Сашка Васева се проявяваш тук и сега само и единствено ти. Peace Кой кого обсъжда и определя какъв човек е? Ти мен, не аз теб! Аз дори не се вълнувам какъв човек си.....

ЛИЧНИТЕ ИНСИНУАЦИИ НА ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ, храчете се в пощата ми, тук няма нужда да омазвате темата и да влизате не защото конкурса ви вълнува, а за да ми правите психо профил. Wink
Катралче, ти вече си ми обяснявала какъв човек съм, аз не се засягам, защото го правиш с половината хора Laughing

Това, че си в топ3 на класацията "Сашка Васева" не е мое мнение, а е резултат от гласуване, намери темата, ако искаш. Това не определя какъв човек си, може би си съвсем различна на живо или хората не те разбират като си говорите в един прозорец на екрана. Или са злобари. Само че е показателно за това колко е доверието към теб във форума и с колко хора не можете да мелите заедно.

Не съм казала нищо невярно или обидно, но ти пак ми скачаш с определения като лични инсинуации,  храчене и т.н. Аз просто обясних защо според мен не се получава конкурса и дори ако се загледаш, съм споменала, че хората имат предразсъдъци към теб (подсказка: това говори лошо за хората). Ти обаче побърза да се хвърлиш да обосновеш лошите впечатления. newsm78

# 254

Постъпи много интересно предложение, което ми се струва, че ще накара повече форумки да се престрашат, а пък публиката да не гласува предубедено за другарчето с което си е чатило или пило кафето.

здравейте,
ще скриете ли ник-а при показването на снимките, нещо като номера да стоят, вместо ник? после, който е победител само да се съгласи да се разкрие? колко актуални снимки искате- месец, два, шет, година (особено по банските)? благодаря за идеята!

Аз това от кога го предлагам, идеята е МОЯ. Mr. Green
Предлагам същото да важи и за въпросника. 

Общи условия

Активация на акаунт