МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 797
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 225
  • London
Вие не четете заради това и не разбирате. Вече в няколко поста поясних правилата и ако някой не е разбрал проблема е в неговия приемник. Всички ще видят снимките когато започне 1 кръг от конкурса. Сега тече просто организацията - събиране на желаещи, материал за кръговете, подготовка на въпросника от моя страна, визитките и тн. Гласуването казвам за пореден път ще е от страна на всички вас във отделни теми за всеки отделен кръг. Peace Кръгът бански ще е по желание както се очертава и за него ще има отделна титла, защото не всеки се нави да участва в него. Гласуването ще е на база - виждате 10 кандидатки и 1 кръг да речем ''Снимка с официален тоалет'' , след което правите ето това:

Кандидат Пенка - 5 точки ( 1 място за мен в кръга)
Кандидат Марийка - 3 точки ( 2 място за мен в кръга)
Кандидат Павлинка - 1 т. ( 3 място в кръга)

До третото място ще гласува всеки от всички възможни кандидатки. След финиширане на гласуването за кръга ще се преброят точките и ще има след кръга временно класиране. Кое не схвана народа се питам ?

Елена Ди - въпросника ще е един и същ за всички кандидатки! Peace Ще им бъде раздаден на ЛС след което трябва да ми го върнат попълнен. Ще бъдат публикувани всички отговори и отново ще гласувате на база тях за трите си фаворитки на съответно 1,2 и 3 място. Приемам предложения с въпроси които можем да включим в интелектуалния кръг, но само на лични. Ако публиката е наясно с цялото мероприятие не виждам кое му е интересното. Изискване за предложенията за въпроси към въпросника е да са въпроси за разсъждение, а не фактология.  Peace Който има желание и смята, че има интересни въпроси може да ми ги праща на лични. Peace

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 16:33 от La Catrala

# 226
Моето предложение ще бъде ли разгледано?
Да пускаш снимка или въпросник само с някакъв номер, без да казваш кой никнейм се крие зад него.

# 227
Е не му стана ясно на народа (визирам себе си) и затова пита.Кво сЯ? 1-2 пъти все ще вдяна някога.
Аз даже казах,че и затова няма да участвам - не няма да ме бъде много в интелектуалната част Naughty
Аааааа,да си имаме и уважението де Mr. Green

п.с. Иначе на мен ми звучи забавно и интересно Peace

# 228
Катралче, разбрах те. Успех с организацията!

# 229
Вече разбрах, но не мога да знам какво ти е в главата, докато пишеш:

Хората, които смятат, че това е тема за снимки са сбъркали ще помоля лично всички още не пратили ми снимки и бъдещи кандидатки мис да пращат само на ЛС, снимките.

# 230
  • Kопенхаген
La Catrala, вЕрно ли мислиш, че някой ще се изтипоса в триптих тук и дали въобще някой ще вземе темата на сериозно?  Grinning

# 231
  • out of space
La Catrala, вЕрно ли мислиш, че някой ще се изтипоса в триптих тук и дали въобще някой ще вземе темата на сериозно?  Grinning

Цели 4 участнички има вече.

# 232
  • Milano
Толкова много правила и кръгове и в ''Мис Свят'' няма. Mr. Green

Какъв ще е наградният фонд? Laughing...един студен душ newsm78

# 233
Абе, настанало е време архиварите да разтворят архивите, че инак всички участнички ще са на стълбицата - първо, второ, трето и поощрителна награда.

# 234
Е, то въпросникА е ясен.

Коя е любимата ви реформа на Уго?
Ако можете да взривите само 10 американски града, кои ще бъдат те и защо?
Какво ще бъде първото нещо, което ще направите след скорошната и категорична победа на революцията в света?
Кое от малцинствата в България бихте изтребили първо?
Как е най-добре да бъдат премахнати гейовете?

това само за начало...

# 235
Аз не съм бременна и пак не мога да разбера какво става тук, но ще ми е интересно. Катрала, надявам се да се справиш, предвид коремчето ти  Wink Peace
Идеята е хубава, дано да се получи весело, а не обичайното ...пфу, мразилище  Rolling Eyes

# 236
  • out of space
Аз не съм бременна и пак не мога да разбера какво става тук, но ще ми е интересно. Катрала, надявам се да се справиш, предвид коремчето ти  Wink Peace
Идеята е хубава, дано да се получи весело, а не обичайното ...пфу, мразилище  Rolling Eyes

Ще се справи, въпреки коремчето, няма да копА с мотика брЯ!  Wink

# 237
Ако публиката е наясно с цялото мероприятие не виждам кое му е интересното.

Сега разбрахте ли защо ни замотава.  Да ни е интересно.

# 238
  • London

Въпросите ще са рутинни, ако някой е гледал някога Мис Свят ще схване какви ще са в общи линии. Peace Вече написах, че приемам и въпроси от форумци на лични. Сега знам, че някой зеленеят само щом видят мой пост и едвам преглъщат и е хипер важно да напишат поредния пост с опит да ме засегнат, но така вредят само на себе си, злобата се връща като бумеранг жалко, че някои хорица още не са го разбрали, за мен остава само да се усмихвам. Joy Шанти корема не ми пречи, чувствам се страхотно. Wink

# 239
  • Ямбол
Няма никакъв смисъл от всякакви въпроси, които ще се попълват задкулисно от който и да е за който и да е и да се ползват всичките помощни материали в това число и Гугъл.
Или онлайн тест с 1 минута на въпрос, или няма никакъв смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт