МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 738
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 420
  • London
Няма достатъчно участници. А и добирането ви по време на самия конкурс реално ще е просто за един вот, има няма 1 минута.

# 421
добре, слагам една снимка натюр, само за да се посмеете на бременния тинейджър  Laughing моля без сериозни обиди, тук съм в 7 месец! и не участвам в конкурса, забавлявам се.

Скрит текст:

Страхотно излъчване.  Hug
Моята фаворитка!
newsm18 newsm18 newsm18

# 422
  • гр. София
Розичка, да те допълня с малко натурални снимки Simple Smile http://ftape.com/media/?p=23145

Hug

# 423
нямам руско, аз ако така ти изглеждам, да видиш детето, по принцип съм "черната" в семейството ни.  Laughing
ааа, аз по-скоро чертите на лицето визирам. Но щом ти си черната- какво да кажат черните    Crazy

# 424
Josefin, много хубава бременна си била, сияеща направо  Simple Smile

P.S. Днес валя първият сняг при нас и видях едно куче, очевидно женско, което весело припкаше по пресния сняг и двата реда бозки се развяваха в синхрон. Сетих се за тукашните постове за бременни, цицорести кандидатки (Жозефин още не се беше показала, нищо общо с нейната снимка няма поста ми) и ми се прииска да снимам колко жизнерадостна беше кучешката "мама"  Mr. Green

# 425
Трябваше да снимаш и да я кандидатираме за Мис бг-мама  Grinning

# 426
  • Пловдив
Josefin, много си свежа и лъчезарна.

# 427
Време ли е да казваме  - Ах, колко си прекрасна!

# 428
Трябваше да снимаш и да я кандидатираме за Мис бг-мама  Grinning

Трябваше, но не излизам обичайно с фотоапарат, а телефонът ми няма камера Simple Smile

# 429
Покрай темата изрових непипвана снимка без грим на лице в близък план, снимка в коктейлна рокля и още 2-3 по регламент.  Laughing
Няма да участвам, но ми стана смешно какво въздействие има тълпата дори върху мен.

А защо не вземеш да размислиш и не ми пратиш снимчиците? Mr. Green

Аз мисля ,че Катрала ще разреши и така  - дай   Hug

Не, мили мои,  Hug Hug, мои снимки във форума няма да има, но покрай тях се сетих - Катрала, как ти се вижда да включиш в регламента до снимката да е написана възрастта, на която е бил моделът при заснемането? Би било интересно, а не е нужно участничките да поясняват на колко са в момента.

# 430
Да,  и аз имам предложение възхищенията  да се правят на Лс, за да не се навъртат страници само с това Peace

# 431
  • София
Заявявам участие  Mr. Green
''Морска нимфа''
''Елегантно изкушение'' с черната рокля съм АЗ
''Натуралната АЗ''

П.П. Понеже имаше критики,че на натуралната снимка има грим и обработка, прилагам снимка без такива Simple Smile

Позволявам си да се самоцитирам, но сега имах възможност да потърся подходяща снимка без грим и обработка, нека тя да бъде използвана в конкурса  Peace

# 432
  • out of space
Заявявам участие  Mr. Green
''Морска нимфа''
''Елегантно изкушение'' с черната рокля съм АЗ
''Натуралната АЗ''

П.П. Понеже имаше критики,че на натуралната снимка има грим и обработка, прилагам снимка без такива Simple Smile

Позволявам си да се самоцитирам, но сега имах възможност да потърся подходяща снимка без грим и обработка, нека тя да бъде използвана в конкурса  Peace

Ехаааааааааааа  Heart Eyes

# 433
Да,  и аз имам предложение възхищенията  да се правят на Лс, за да не се навъртат страници само с това Peace

Че то тогава какъв е смисъла да пускаш снимки, ако няма поне две страници възклицания Sunglasses

# 434
  • Пловдив
нямам руско, аз ако така ти изглеждам, да видиш детето, по принцип съм "черната" в семейството ни.  Laughing
ааа, аз по-скоро чертите на лицето визирам. Но щом ти си черната- какво да кажат черните    Crazy

чертите на лицето ми, основно очите, са на таласемик. Но бих казала леко дръпнати очи, не руски..  Confused

благодаря на всички за ласкателствата, отново казвам това беше снимка за забавление, аз не съм бременна от 3 години насам! изглеждам помъдряла и уморена сега  Laughing

коикои- ето, че няма нужда от коментарите по онази снимка, на новата Натурална си също толкова прекрасна, минавам на лични скоро, че има забележки за хвалебствия  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт