МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 762
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 405
добре, слагам една снимка натюр, само за да се посмеете на бременния тинейджър  Laughing моля без сериозни обиди, тук съм в 7 месец! и не участвам в конкурса, забавлявам се.

Хубавица си, Josefin. И каква усмивка.

# 406
  • London
На мен си ми харесват Янечек, а и на снимките ми просто сменям контраст и нюанс от телефона си. Не зацапвам петна по лицето си или да прява корекции. Просто се заигравам с цветовете и го правя на мен да ми харесва. Някой път придавам не телесен нюанс да, но на мен това ми допада. А и намирам голяма разлика като снимам със самсунга си да речем на фона на снимка с апъла ми.Peace

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 17:52 от La Catrala

# 407
  • London
добре, слагам една снимка натюр, само за да се посмеете на бременния тинейджър  Laughing моля без сериозни обиди, тук съм в 7 месец! и не участвам в конкурса, забавлявам се.

Супер си мила, викаш 7 месец. Мале, аз явно добиче износвам, защото в 5 -ти вече имам такъв тумбак. Ама така ми се пада като се взимам със Кинг Конг. Joy

# 408
  • Пловдив
хахаха...моят е 120 кг...говори ми за кинг конг, лекарят като ме видя заедно с него и вика: секцио ще е  Laughing

п.п щом още не сте ми писали нещо за пингвини, всичко е наред, мерси  Joy

# 409
късмет на всички престрашили се  за конкурса:)

На мен ми се струва доста интересно , че ще става ( с най-добри чувства ) .

Peace

# 410
  • В Космоса
Josefin, поздравления.  bouquet Ето това вече е супер натюр, в който си личи красотата безапелационно. За участие си отвсякъде! Peace

# 411
Дааа, голяма си сладурка. Има ли нещо руско в теб, Жозефин?

# 412
Покрай темата изрових снимки по регламент.  Laughing
Няма да участвам, но ми стана смешно.

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 20:49 от Н.

# 413
  • London
Покрай темата изрових непипвана снимка без грим на лице в близък план, снимка в коктейлна рокля и още 2-3 по регламент.  Laughing
Няма да участвам, но ми стана смешно какво въздействие има тълпата дори върху мен.

А защо не вземеш да размислиш и не ми пратиш снимчиците? Mr. Green

# 414
Аз мисля ,че Катрала ще разреши и така  - дай   Hug

# 415
Покрай темата изрових непипвана снимка без грим на лице в близък план, снимка в коктейлна рокля и още 2-3 по регламент.  Laughing
Няма да участвам, но ми стана смешно какво въздействие има тълпата дори върху мен.

А защо не вземеш да размислиш и не ми пратиш снимчиците? Mr. Green
Ми тъй де  Peace

# 416
  • I want it all and I want it now.
Успех на участничките!

# 417
  • В Космоса
Аз имам една молба-предложение. Защо не изтеглиш малко конкурса, Катралче? Баш по празниците не е много удачно да върви. Аз сигурно ще се добирам рядко да компа, а и другите са така по наблюдения как е по празници.

# 418
Аз имам една молба-предложение. Защо не изтеглиш малко конкурса, Катралче? Баш по празниците не е много удачно да върви. Аз сигурно ще се добирам рядко да компа, а и другите са така по наблюдения как е по празници.
добра идея, че още 10 дена  Whistling, нетърпелива съм

# 419
  • Пловдив
нямам руско, аз ако така ти изглеждам, да видиш детето, по принцип съм "черната" в семейството ни.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт