МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 761
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 390
Аргент-безпощадно прав, както винаги!!!  Hug

Това за титлата се разискваше на 2-3 страница.

# 391
Аз реших да се пошегувам, но явно не ми се получи.
Разбира се, че всеки, който иска ще участва.
Титлата е за потребителите на bg mamma.
Тях на вратата не ги питат дали са бременни или с качествени сперматозоиди.

# 392
Напротив-това за БГ-тетка беше много готино, ама защо пишете със ситен шрифт, сега го видях........ Rolling Eyes

# 393
Щото само тетките знаят как да го прочетат, нали са стари кучета?

# 394
Всичко с глава е свеж полъх.
Видно от морската снимка е, че koikoii и без обработка е харизматична красавица.
Хем с чудесна фигура, хем и / о, Боже! / с красива глава*.

*/ това е едно нещо, което се намира над раменете, закачено е на изящен врат. Има различни предназначения, но най-важното от всички е възможността да закачим обеци на видно място. Сега, ако става много голямо течение между ушите, трябва да се внимава с какъв точно вид обеци ще се закичи главата, да не ги отвее вятърът /.

# 395
За целта /предпазване от вятър м/у ушите/ е добре да се носят тапи за уши, хем не се оглупява, хем не чуваш какво ти говорят останалите и изглеждаш високомерно и съвсем над нещата. От това и шията става по-изящна, защото за да преодолееш тишината, точиш врат когато ти говорят, с цел все пак да чуеш.

# 396
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Розичка, да те допълня с малко натурални снимки Simple Smile http://ftape.com/media/?p=23145

# 397
Розичка, да те допълня с малко натурални снимки Simple Smile http://ftape.com/media/?p=23145

От всичките без една струи основното украшение. Младост.
Но именно тази едната доказва, че след определена възраст е добре да има поне лека намеса.

# 398

Но именно тази едната доказва, че след определена възраст е добре да има поне лека намеса.
Да, така е, но момичето което показа своя снимка, правена от мъжа и фотограф, е достатъчно млада за да си позволи да не ползва тази възможност на съвременната фотография. Сигурна съм, че и без  това излъскване на образа би изглеждала добре ,та дори и още по- интересно в своята натуралност. Peace

# 399
Имам снимка по бански от 10-ти клас. Сега съм на почти 30 години и от тогава съм била само веднъж на море но нямам снимки. Означава, че не мога да учавствам ? Или да се снимам като кифла сама с телефона в огледалото.....

# 400
 Laughing Май се налага да се подновиш,  10 ти клас ....отдавна е бил.. Thinking
Но тук ще те посъветват как да го направиш  Wink, не е задължително сама в огледалото с телефона.
Само за Бога не прави онази физиономия с нацупените устни - тук тя е табу и директно ще те дискфалифицират  Simple Smile

# 401
Който няма обработка ще се постарая да му направя, за да добие снимката по-добър вид, ако няма да речем добра светлина. Peace Все пак целта е старта да бъде максимално равен.

По-добре недей, че като съм виждала снимките, които сама си си обработвала, ми е идвало да си направя тест за далтонизъм. Не че искам да обидя някого, но страшно си личи, когато някой маже с фотошопа, без да разбира какво прави, най-малкото всичко се прави на монитор без калибровка и резлултатъте са циганска черга. Всяка бг-мамма фотогрф, фотограф, но и дизайнер.

# 402
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Защо да ти се смеем, Жозефин? Невероятна си Peace

# 403
  • София
Много хубава снимка, Жозефин   bouquet

# 404
  • Пловдив
коикои и мен мъжът ми ме снима, само дето не разбираме от фотография все още..пък слънцето беше застанало добре в случая  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт