МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 781
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 510
Има и още. Една мис трябва да е ангажирана освен със световния мир, и с екологичното равновесие.
Така че освен въпросите за близкия и далечния изток, предлагам и следните, многкратно обсъждани във форума:
Как се борите срещу глобалното затопляне и разхищението на ресурси?
- Имате ли moon cup или поне многократни превръзки?
- Еднократни или многократни пелени избрахте за децата си?
- Имате ли тухла в казанчето на тоалетната и хладилника?
- купувате ли козметиката или си я приготвяте сами, включително пастата за зъби?
- Как се отоплявате зимата? С две кашпи и свещ или разхищавете елетроенергия?

# 511
Еееее,тотално ще ме откажете да се кандидатирам Simple Smile)))
Не съм толкова компетентна по тези въпроси  Thinking
Исках да размисля още малко,ама ..... Rolling Eyes

# 512
Последните въпроси изобщо не успях да ги разбера. Както и някои от предишните. Много ли жени си слагат шапчица вкъщи?  newsm78 Щото аз само, когато съм си направила маска за коса, слагам от тези найлоновите. Също moon cup не знам какво е, за какво служи тухлата в казанчето на тоалетната или хладилника, как точно се отоплява човек с две кашпи (това саксии ли са?) и свещ...
Иначе за пръжките в качамака съм твърдо ЗА. Качамакът е едно доста постно ядене и се нуждае минимум от достатъчно мазнина и мириса на нещо месно в него, за да засити. А ако е истинско месо, най-добре.

# 513
Ма, какви са тези въпроси-мапроси?! Я, стига глупости! Дайде само снимки и това е.

# 514
  • Пловдив
След задълбочено мислене - въпросите според мен не трябва да са с отговори от чичко гугъл, ами нещо по-така, което е ясно, че кандидатките не могат да "препишат". Нещо от типа - какви са вашите мечти, цели и т.н. Каква искахте да станете като малка и каква сте сега? може и по -семейно и форумско да се отнесем: Какво харесвате в един мъж и във вашия? Колко деца смятате, че е хубаво да има една средностатистическа българка? На какво ви ухае сутрин у вас? (отговорът може да е лиричен)  Laughing
муахах.

# 515
Напълно подкрепям мнението на Josefin. С такива въпроси хем участничките биха помислили малко над нещата, хем ние можем да добием представа за това какви хора са те или как биха реагирали в дадени ситуации Peace

# 516
Според мен трябва да им се възложи да изготвят есе на 3 езика поне  Crossing Arms

# 517
Според мен трябва да им се възложи да изготвят есе на 3 езика поне  Crossing Arms
Най- добре. И по един IQ тест да решат, за участие ще се допускат само тези с коефициент над 160. Naughty
Все пак се борят за титлата БГ мама, не е шега работата.

Аааа, ще ми преписват от интернет. Naughty

# 518
  • гр. София
И по един IQ тест да решат, за участие ще се допускат само тези с коефициент над 160. Naughty
Все пак се борят за титлата БГ мама, не е шега работата.

Леле, много сериозно изискване.
Представям си, ако кОнкурсът беше за Мис ССФ какви щяха да са изискванията.

# 519
  • Пловдив
Да, понеже е най-лесно с готовите отговори.  Whistling
И много айкю се иска да отговориш какви са ти мечтите примерно.. Laughing
Само където отговорите ще са различни за всички кандидатки и ще е интересно

# 520
  • В Космоса
Стига с тези въпроси, бре! Ще се изпонаоткажат кандидатките. Crazy

# 521
  • London
Еееее,тотално ще ме откажете да се кандидатирам Simple Smile)))
Не съм толкова компетентна по тези въпроси  Thinking
Исках да размисля още малко,ама ..... Rolling Eyes

Няма нужда да се колебаеш, няма да има такива малоумни въпроси.  Peace

# 522
С тези въпросните изплашихте красавиците, да знаете.
Ся не може и акъл и красота на едно място, пък и кураж. Grinning
Направо махайте въпросите и купона да започва. Grinning

# 523
  • London
От толкова спам едва намерих да разпратя визитките на далите снимки участнички. Нека да се въздържаме вече от голословие, защото наистина се изписват много страници и същественото не се вижда покрай тях.

И ето сега нещо съществено - 3-ри от кандидатките не са ми пратили снимки. Ще ги помоля да го сторят колкото може по скоро, за да мога да им изпратя и визитките. Докато не получа снимки записа  не го приемам за окончателен. Peace

# 524

Общи условия

Активация на акаунт